Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πλην της infoquest και των καταστημάτων που προμηθεύονται από αυτή τα skroutzαδικα η εγγύηση που δίνουν είναι από τα Lidl. Δλδ έχουν δικό τους τεχνικό για να σε παρέχουν την εγγύηση. Πήρα συσκευή από κατάστημα στο skroutz δεν χρειάστηκε έως τώρα αλλά εμπιστεύομαι τον τεχνικό τους. Φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα. Θα έρθει ποιο γρήγορα και αν χρειαστείς κάτι με ένα τηλεφώνημα γίνεται η συνεννόηση και όχι email κόντρα email. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε λαμόγιο Κώτη πόσο θύμα είναι το θύμα. Ξέρετε τι έκανε βρήκε το αντίστοιχο Mi9T pro από ευρωπαϊκή αποθήκη τιμή στα 450€plus. Το θύμα ποιος άσχετος από τον τραχανά δείτε πως έγινε η δουλειά. Τον παραμυθιασε να έτσι να αλλιώς το κινητό αυτό, δες κάμερες, χρώματα, οθόνη, δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη αν πας σε samy, Huawei, 1+ πρέπει να δώσεις 1000€, θα το βάζεις στο τραπέζι για καφέ ή ποτό και όλοι θα εντυπωσιάζονται. Αλλά εγώ στο βρήκα στα 350€ με κουπόνι γιατί έχω πρόσωπο είμαστε φιλαράκια, σ…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝαι
-
Καλημέρα δεν είπαμε οπότε Καλησπέρα καλό φθινόπωρο να έχουμε αν και προβλέπεται και ο Σεπτέμβρης να είναι θερμός. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτό το φόρουμ ένα είναι σίγουρο. Όταν κάποιος αποκαλεί άλλον ΤΡΑΧΑΝΑ αναφέρεται στον Μήτσο. Ήρθε η ώρα Μήτσο να αλλάξεις το nick name σου σε @Traxanas. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64228/ news247.gr/athlitika/ta-pente-…29ff-2459b8aa8c-393480945 e-radio.gr/post/123941/to-meli…o-apo-tin-exafanisi-video newsbomb.gr/bombplus/gossip/st….gr&utm_medium…