Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Γιατί δεν γουστάρω τραχανούλη. Για βγάλε εσύ σημερινές με την 9.9.3 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi8 stock & gcam fkCBNNcZjD4E7wSJ6 gkyEyoE9xVKcgzTY6 7cYx4s7F9LjNWKz98 RkdXY2gGjRTYENmr7 EwG4VbfKdyV8K46v7 DWFPw6A4tvX3gotu6

• Πλην της infoquest και των καταστημάτων που προμηθεύονται από αυτή τα skroutzαδικα η εγγύηση που δίνουν είναι από τα Lidl. Δλδ έχουν δικό τους τεχνικό για να σε παρέχουν την εγγύηση. Πήρα συσκευή από κατάστημα στο skroutz δεν χρειάστηκε έως τώρα αλλά εμπιστεύομαι τον τεχνικό τους. Φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα. Θα έρθει ποιο γρήγορα και αν χρειαστείς κάτι με ένα τηλεφώνημα γίνεται η συνεννόηση και όχι email κόντρα email. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από Κίνα με κουπόνι παίρνεις ένα ανώτερο κινητό το Mi 9T σήμερα στο banggood στα 240€+tempered class+μέθοδο αποστολής για αποφυγή τελωνείου πας 250€ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν μας είπες το μπάτζετ που διαθέτεις. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

spideman3 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Γεια σου Μήτσο τραχανούλη. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έτσι πιστεύει αυτός. Δυστυχώς για αυτόν. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έτσι θα το έβλεπες στο τέλος ότι κάνεις δωρεά σε ένα κοινωφελές ίδρυμα τύπου Χαμόγελο του παιδιού. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μπα δεν φθάσαμε εκεί Τάκη. Η μαγιά χάλασε γιατί ο Θοδωρης πήρε το RN7. Αλλιώς θα το πουλούσε ως ευκαιρία στα 100€ στον Θοδωρή. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε λαμόγιο Κώτη πόσο θύμα είναι το θύμα. Ξέρετε τι έκανε βρήκε το αντίστοιχο Mi9T pro από ευρωπαϊκή αποθήκη τιμή στα 450€plus. Το θύμα ποιος άσχετος από τον τραχανά δείτε πως έγινε η δουλειά. Τον παραμυθιασε να έτσι να αλλιώς το κινητό αυτό, δες κάμερες, χρώματα, οθόνη, δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη αν πας σε samy, Huawei, 1+ πρέπει να δώσεις 1000€, θα το βάζεις στο τραπέζι για καφέ ή ποτό και όλοι θα εντυπωσιάζονται. Αλλά εγώ στο βρήκα στα 350€ με κουπόνι γιατί έχω πρόσωπο είμαστε φιλαράκια, σ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν έβαλες ή όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της rom της ελληνικής κοινότητας μέσα θα βρεις στον εσωτερικό χώρο τον φάκελο zip με την ονομασία magisk τον κάνεις εγκατάσταση όπως την rom και είσαι Οκ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “σβούρηξα την παραγγελία ” Καλορίζικο-καλοδούλευτο με το καλό να το παραλάβεις. Καλησπέρα παιδιά, Καλησπέρα Τραχανά

• Magic WormHole

Μήνυμα

Απάντηση ήθελες αυτό σου δόθηκε Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

spideman3 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Ναι

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “mi σειρά με όριο τα 200 την ξεχναμε; ” Αν είναι μέχρι 200 ευρώ πάρε το pocophone f1 με soc 845 ίδιο με Mi8, Mix2s.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα δεν είπαμε οπότε Καλησπέρα καλό φθινόπωρο να έχουμε αν και προβλέπεται και ο Σεπτέμβρης να είναι θερμός. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτό το φόρουμ ένα είναι σίγουρο. Όταν κάποιος αποκαλεί άλλον ΤΡΑΧΑΝΑ αναφέρεται στον Μήτσο. Ήρθε η ώρα Μήτσο να αλλάξεις το nick name σου σε @Traxanas. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64228/ news247.gr/athlitika/ta-pente-…29ff-2459b8aa8c-393480945 e-radio.gr/post/123941/to-meli…o-apo-tin-exafanisi-video newsbomb.gr/bombplus/gossip/st….gr&utm_medium…