Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Επαφές, drive, play store (θα πας βιβλιοθήκη θα τις βρεις εγκατάσταση) απλά συγχρονισμός στο poco και μετά μόλις βάλεις τον google λογαριασμό σου στο smasung κάνεις συγχρονισμό θα έρθουν. Για τις σημειώσεις που έχεις δεν ξέρω μάλλον με τον πατροπαράδοτο τρόπο μία μία στην ανάλογη εφαρμογή στο samsung. Πιθανόν να σε δίνει την επιλογή από άλλο κινητό τηλέφωνο android και όλα θα γίνουν ποιο ξεκούραστα.
-
Συγχαρητήρια ωραίος οδηγός, μπράβο. Στάλθηκε από το Mi 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραία δουλειά συγχαρητήρια
-
Μην μπερδεύεις αυτά που φέρνει επίσημα η infoquest και τα πουλάνε τα puplik, kotsovolos κτλπ. Από την στιγμή που το πήρες από κατάστημα της Ελλάδος έπρεπε να έχει εγγύηση δύο χρόνια ή ένα τουλάχιστον εσένα δεν σε ενδιαφέρει αν είναι παραεισαγωγής. Δεν το λέω εγώ αλλά νόμος του κράτους που εναρμονίστηκε με νόμο της ΕΕ. Δες και εδώ Εγγύηση 1 χρόνος ή 2 χρόνια κινητά/tablet - Tablets - Insomnia.gr
-
Παλικάρι καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή και στο Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ με την απόδειξη αγοράς (σκαναρισμένη) μέσω email και κοινοποίηση στο κατάστημα που το αγόρασες. Δεν είμαι γνώστης αλλά έπρεπε τουλάχιστον ένα χρόνο εγγύηση από το κατάστημα που το αγόρασες. Και φυσικά μην περιμένεις άμεσα αποτέλεσμα θέλει υπομονή. Προστασία του Καταναλωτή | Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων Καταναλωτές | Ένωση Καταναλωτών - Η Ποιότητα Της Ζωής | Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ - Ανεξάρτητη Αρχή
-
Με το mi flash tools μόνο τις official rom κάνουμε εγκατάσταση. Είπες ότι έχεις κλειδωμένο bootloader, από τα βίντεο είδα ότι είσαι με official rom άρα είσαι με το mi recovery. Για να περάσεις σε twrp recovery από mi recovery (με το οποίο μπορείς να κάνεις εγκατάσταση custom rom) πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Και αρχίζω να πιστεύω να λεγόμενα του @Vstromakias σε αυτά που έγραψε στο ποστ 113.
-
Αυτό μου διέφυγε, συγνώμη αν διαβάζοντας το παραπάνω μήνυμα μου άφησα αρνητική εντύπωση. Με τον λογαριασμό google δοκίμασες αποσυνδέσει της συσκευής από αυτόν. Μετά μπες στον google account σου από άλλη συσκευή και βρες εκεί που λέει συνδεμένες συσκευές και διαγραφή του Redmi. Και για το τέλος κάνε Wipe All την και ξεκίνησε το σεταρισμα. Αν συνεχίσει τα ίδια παρέκαμψε τoν google account και μπες χωρίς αυτόν στο MIUI και το βάζεις μετά.
-
Στο είπα και εχθές ξεκλειδωσέ το ξανά και πέρασε μέσω του mi flash tools μια fastbook rom με επιλογή κάτω δεκιά wipe all. Σε παραθέτω τους σχετικούς οδηγούς Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) Flash με το MiFlash (VIDEO) Επίσης δοκίμασε να αποσυνδεθείς από τον google λογαριασμό σου και κάνε ξανά σύνδεση. Και εδώ ένας ακόμη οδη…
-
Δοκίμασε 1) να αποσυνδέσεις τον λογαριασμός σου google 2) κλείσε το router σου για 1 ή 2 λεπτά 3) Άνοιξε το router 4) Δοκίμασε τώρα να κάνεις login στον λογαριασμό σου.