Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Έχουν αναφέρει τα παιδιά ότι περιμένουν το ρολόι και ότι υπήρχαν αρκετά θέματα τότε. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

spideman3 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά. Γιάννη βάλε στο Μετεωρίτης. Μήτσο φήμες λένε ότι με τον κουμπάρο πρωθυπουργό το λιμάνι του Πειραιά από μπλε η θάλασσα άρχισε να γίνεται λευκή λόγου της "αχνης" του εταιρου κουμπάρου......... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ποιο επάνω σε απάντησε mod. Αν ακόμη αισθάνεσαι ανασφάλεια κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πέρασε την τελευταία fastboot rom με το miflash tools εκεί επιλογή clean all. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για να δούμε τι πουλιά πιάνει η stable global rom κανονική λήψη. 48341650276_01a535fc21_z.jpg San1ty F1 v9 4a 6.2.030 by giorgos, on Flickr 48341649901_8f26059680_z.jpg Stock Camera by giorgos, on Flickr 48341791317_06d61d3c47_z.jpg Xteme Xcam Beta 20 by giorgos, on Flickr 48340164056_07c28085ff_z.jpg Arnova 6.2.030 V2.2 Final by giorgos, on Flickr

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλή εβδομάδα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

3 Λίμνες στην Ελλάδα που σίγουρα θα σε μαγέψουν | LiFO Από πού βγήκε η γνωστή φράση «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» Διακοπές στην Ευρώπη με λιγότερα από 150 ευρώ - Ταξίδι | Oneman Αυτές τις δέκα λέξεις και φράσεις τις λέμε όλοι λάθος! | Ta Panta Τα ΗΑΕ άνοιξαν τη μεγαλύτερη μονάδα ηλιακής ενέργειας στον κόσμο Εκεί η υπερθέρμανση είναι διπλάσια από τον υπόλοιπο κόσμο | E-Radio.gr Lifestyle Υπερθέαμα με 100 δελφίνια να κολυμπούν μαζί | Perierga.gr Έγραψαν ιστορία: Οι 7 πιο φανατικοί οπαδοί που …

• Θα σε έλεγα να πας σε δίπλα φόρουμ (myphone.gr, insomnia) να δεις δείγματα από την κάμερα από την παραπάνω συσκευή. Εγώ από φίλο που είδα με άρεσαν στο μάτι. Αν ήμουν στην θέση σου θα πήγαινα για το Honor 20 εννοείται φυσικά ότι θα περίμενα να ξεκαθάριζε με το ban από Αμερική. Ποια θα είναι πλέον η σχέση Huawei (η honor είναι θυγατρική της) - Google (δημιουργός του android).

• @chrisnik Ευχαριστώ έγινε δουλειά τώρα δουλεύει το GPS.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σε αυτή την αγορά θα προχωρήσει μόνο αν του το αγοράσει η Αξιαγάπητη Πεθερούλα του.

• Παράθεση από Sakis sakis: “αν το mi6 θα πάρει anroid pie και αν σε αυτό θα ενσωματώσουν το api2 για να βάλουμε την gcam η υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς root ευχαριστο ” Στο πρώτο ερώτημα η global beta rom ήταν με android pie που είναι γνωστό ότι σταμάτησε η ανάπτυξη της από τις 1/7/2019. Η global stable rom είναι ακόμη με oreo. Στο δεύτερο μόνο με root για αυτή την συσκευή.

• RE:

Μήνυμα

Καλημέρα καλό ΣΚ Παράθεση από demakhs: “To...magazino ξέχασες, διπλή δόση ...σήμερα για να επανορθώσεις! :grumble:” Μια φορά την εβδομάδα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

spideman3 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Γιωργο βαλε fastboot την προηγουμενη κ κανε αναβαθμιση μεσω updater. Εμενα δουλευει το gps!!!” Θα το δοκιμάσω αύριο και αυτό. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63755/

• Εγώ με την 10.3.3 δεν έχω GPS όσο για τις beta έχει γραφτεί άπειρες φορές όταν την κάνουμε εγκατάσταση ουσιαστικά γινόμαστε πειραματόζωα.

• Ναι αλλά είναι πολύ πίσω σε χαρακτηριστικά. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα φρικαρεις γιατί είναι πολύ πίσω σε χαρακτηριστικά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε εμένα όχι παιδιά δείτε το βίντεο και εννοείται καθαρή εγκαταστάση και γύρισα σε xtrv beta Uploadfiles.io - Screenrecorder-2019-07-12-12-22-40-541.mp4

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στην global stable το GPS δουλεύει? Εμένα όχι. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για τους γνωρίζοντες και θαρραλέους. Υπόψιν δεν γνωρίζω αν έχει ενεργώ αυτή η rom το ARB και σε ποιο level είναι ενεργώ telegra.ph/Android-Q-Beta-5-for-Mi-8-07-14