Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγώ αν ήμουν σε τέτοια κατάσταση το μόνο που θα με ενδιέφερε θα ήταν να ανοίξει το κινητό. Οπότε θα έκανα πρώτο factory reset reboot σε factory reset εγκατάσταση την rom, δεύτερον format data reboot σε twrp recovery εγκατάσταση την rom αν μιλάμε για xtrv, eu κτλπ. Αν έχει official global stable fastboot rom και εγκατάσταση μέσω mi flash tools επιλογή claen all. Σε λειτουργία twrp mode σύνδεση με υπολογιστή αν το βλέπεις τα πήρες. Στάλθηκε από το Oneplus χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68862/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68863/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68865/
-
Παράθεση από makis1024: “Μήπως edl με Testpoint , ξανά fastboot Rom με mi flash και την επιλογή clean all and lock βοηθούσε ; Άβυσσος η ψυχή των xiaomi. Πρόσφατα σε lavender από δίκτυο infoquest αγορασμένο , ξεκλείδωσε άμεσα χωρίς ώρες αναμονής, Γιώργο. ” Από testpoint δεν ξέρω. Αλλά νομίζω δεν χρειάζεται τέτοια διαδικασία Μανώλη. Παράθεση από geoanto555: “Και γιατί δεν δοκιμάζεις να το κλειδώσεις με εντολή; ” Δεν την έπαιρνε Γιώργο Παράθεση από NasDriver: “Σύμφωνα με το mi unlock tool, έχεις δι…
-
Επανέρχομαι στο unlock του Mi Max3. Ήταν με μαϊμού rom & unlock. Του πέρασα την Miui 12 china stable και το κλείδωσα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68763/ Την συσκευή ο υπολογιστής σε fastboot την βλέπει κανονικά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68764/ Το usb debugging στο on forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68765/ Το oem unlocking στον on forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68766/ Mi unlock status μέσω δεδομένων έγινε με επιτυχία η προσθήκη. forums.xiaom…
-
βοηθεια για αγορα κινητου
ΜήνυμαMi 10 lite 5G Στάλθηκε από το Oneplus 8pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από sgatz: “Καλημέρα! Έχω ένα mi band 3 με το δικό μας λογισμικό. Ήταν η κινεζική έκδοση. Πήγε η μικρή και έκανε update και το notify δεν το βλέπει με τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα. Κατέβασα ένα master for mi band, το είδε με τη μία το ρολόι, πέρασα τα αρχεία αλλά συνεχίζει κινέζικα και είναι πλέον στο γνωστό εικονίδιο με το βέλος. Σώζεται ή ήρθε η ώρα να πάει από κει που ήρθε; Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάπου στην μέση του πρώτου post σε λέει ποια αρχεία π…