Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Χαλαρά εγώ δεν τα θέλω σε pampers αλλά μέσα σε καρύδα!!!!!!!!!!! ” Έτσι βρε λεβέντη μου, μπες στο βαθύ κράτος................!!! =============== Μαι 29th 2017, 12:18am =============== Παράθεση από clonan: “Ήδη αντηχεί στα αυτιά μου "Ένας στο χώμα χιλιάδες στον αγώνα" ” Στο νέο του cd υπάρχει σε νέα εκτέλεση: "ΕΣΥ στο χώμα, χιλιάδες στον αγώνα"
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Τι μας περιμένω αύριο κανείς δεν ξέρει? ” Του @clonan τις "αποκαλύψεις" τις έχω καταγεγραμμένες και αρχειοθετημένες, για άμεση χρήση. Ο @gvoi καθαρίζει με μια απεργία πείνας και πορεία στα προπύλαια, πρόβλημα μηδέν. Στήριζέ με εσύ και θα κάνουμε παιχνίδι.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Και σε πρότεινα πριν λίγες ημέρες για προσωρινό σκουληκάρχη. Καλύτερα με τον αρχισκούληκα ” you talking to me?? Αν ήμουν χαϊβάνι και σε άκουγα, ο μικρός θα πήγαινε κρεμάλα κι εμείς θα τη βγάζαμε με τα παξιμαδάκια του μνημόσυνου. Τώρα κάνω κίνηση-ματ και εμ σας βολεύω ταμειακώς, εμ η "γραβάτα" ετοιμάζεται και ικανοποιείται το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Πόσο πιο μπροστά να δω δηλαδή? Θεσμοθετούμε και τη διαφθορά, τον ακρογωνιαίο λίθο της σκουληκοχώρας! =============== Μαι…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “σας αφιερώνω την μεγάλη επιτυχία από Χατζηγιάννη "μόνο στα όνειρα μπορώ κ σε δικαζω..." ” σε εκτέλεση @clonan ??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από clonan: “παρακαλώ τα αξιότιμα μέλη του δικαστηρίου να στείλουν τις διευθύνσεις τους για να λάβουν πακέτα (σαν της φωτο) ” Αρχίζεις και ομιλείς ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ κατηγορούμενε....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Βαρύ κατηγορητήριο... ” Πιάσε δουλειά αμέσως!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο κατηγορητήριο είναι αυτό: Ο κατηγορούμενος, με την πράξη του και κατά παράβαση του Ποινικού Κώδικα της Σκουληκότρυπας, διώκεται για τα κάτωθι: 1. Εσχάτη προδοσία σε καιρό ειρήνης, σε βαθμό κακουργήματος 2. Υπέρβαση ιεραρχίας, σε βαθμό πλημμελήματος 3. Παράνομη έξοδο από τη χώρα, σε βαθμό πλημμελήματος ενώ κατά παράβαση του Διοικητικού Κώδικα, διώκεται για: 1. Χρησιμοποίηση τρίτων προσώπων για απόκτηση υπηρεσιακής εύνοιας 2. Παράβαση της υποχρέωσης εχεμύθιας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν υπάρχουν τέτοια πράγματα! Εδώ θα ακουστούν όλες οι απόψεις, δημοκρατία έχετε.... Καταψηφίζω και κρίνω την πρόταση εκ του πονηρού.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠοιός προεδρεύει τελικά? Θα προχωρήσουμε καμιά φορά?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “πότε πας μπανγκογκ να εξηγείς με τον ντουάγκη; ” in greek???
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από clonan: “Ενα θα σας πω (πριν παω να φαω....) το πρόβλημα με το ξεκλείδωμα ακόμα υπάρχει και με έβαλε να κανω format factory reset, ξεματιασμα και να το βάλω σε ρύζι! Τοσο καλός με τα xiaomi!!!!!! ” Προκαλείς!! Μετά το Μεικτό Ορκωτό σε βλέπω να περνάς και Ερωτοδικείο.... =============== Μαι 28th 2017, 2:27pm =============== Παράθεση από MarkosVL: “@Xstos Τον μπανάνα φωνάζω βρε Ντουάγκη. Από αυτόν πέρασε ο κλέφτης. ” Α, καλαααά.... Με εσάς τους δυο, ούτε καρέκλες δε θα βρούμε να κάτσο…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Α και μετά θα σου πω πως θα λύσεις και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κινητό σου !!! ” του λέω εγώ αμέσως: Το τάζεις στον Αγ. Παντελεήμονα, το ξεπλένεις 3 φορές με αγιασμό, από το μοναστήρι της Αγ. Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου και πας με τα πόδια ως την Παναγία την Προυσιώτισσα, να ανάψεις κερί. Μετά, κάνεις wipes cache/dalvik cache και το πετάς στη Λίμνη Βεγορίτιδα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ; ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ” ΕΣΥ κι ο μπανάνας είστε η Φρουρά, βρε ναυάγιο!! Ποιόν περιμένεις να έρθει?! =============== Μαι 28th 2017, 2:15pm =============== Παράθεση από clonan: “και θα πάρω και άλλο xiaomi! ” ...και θα το σενιάρεις, όπως αυτό που έχεις τώρα, ε?!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Εγώ θέλω και σφυρί ή μάλλον βαριοπούλα Χρήστο !!!! ” Μήπως θες να αναλάβεις εσύ την ανάκριση.......?