Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “βάλε και αυτόν με την μπανάνα.... ” Σωστόν. Χωροφύλαξ υπΕρεσίας ο μπανάνας @EGW4321 =============== Μαι 28th 2017, 1:55pm =============== Παράθεση από Alex_MLT: “Μπορώ να κάνω εγώ το κοινό, στην αίθουσα; ” Φυσικά! Όλοι υποχρεούνται να παραστούν στο ακροατήριο!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Σαν ο γηραιότερος εδώ μέσα θέλω θέση στό δικαστήριο....τουλάχιστον να κρατάω τα πρακτικά! ” Βασικότατη παράλειψη, ορθώς επισημαίνεται, οπότε πάμε σε Μεικτό Ορκωτό. Βρείτε τα με το @sso, για την ...ληξιαρχικά, και ο γηραιότερος να αναλάβει την Προεδρία. Για τις θέσεις των ενόρκων, προτείνονται: @fog , @Thracia, @takisfrag, @derveni, @osalonikios και @vrs5 ο @George Kaggelaris παρατηρητής ανθρωπίνων (και καλά...) δικαιωμάτων ο @MarkosVL τη διοικητική μέριμνα (νερά κλπ), που …
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “εγώ τη μόνη φόρμουλα που ξέρω είναι η σημερινή στο Μονακό.... ” Πιλάτος...............
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓια το ποστ θα τον δικάσουμε ή για το Προπατορικό Αμάρτημα? Τριμελές δεν φτάνει?? Μια πρόχειρη πρόταση έκανα, για την οικονομία της διαδικασίας. Έχεις δίκιο, τόσα εκλεκτά στελέχη πρέπει να συμμετάσχουν, βρες μια φόρμουλα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ακούω υποψηφιότητες...ποιοι ψήνονται να συμμετέχουν στην σύνθεση του κακουργιοδικείου?? ” Δεν υπάρχουν τέτοια έργα, θα πάμε με ορισμό. Προτείνω: Πρόεδρος: @sso (Κατ'εκλογή και αρχαιότητα) Εισαγγελεύς: @spideman3 (τιμής ένεκεν, για την αποκάλυψη του σκανδάλου) Μέλη: @makisfz , @makis1024 Υπεράσπιση: καθ'επιλογή του κατηγορουμένου, αλλιώς αυτεπάγγελτος ορισμός του @linuxilakis Πολιτική Αγωγή: Η θέση θα αποτελούσε τιμή για τον υποφαινόμενο. @demakhs Εξαιρείται της διαδικασίας…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από clonan: “Συγνωμη αλλά εγω περίμενα για την δίκη της Δευτέρας θέλω και Θωμαίδη στην σύνθεση ” Εσύ κατηγορούμενε, το τουμπεκάκι σου, γιατί επιβαρύνεις τη θέση σου! Τώρα κελαηδάς εδώ, χτες ντρεπόσουν κι είπες να πεις τον πόνο σου αλλού....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “αρχικά να του ξυρίσουμε το κεφάλι, να τον γυρίσουμε στις γειτονιές και μετά να τον δικάσουμε τον τεντιμπόϊ!! ” Άσε το πνεύμα και βγάλε τη σύνθεση του Δικαστηρίου. Κυριακή σήμερα, το βράδυ πρέπει να γίνει η δίκη. Αφού επέστρεψε κι ο @sso απ'το Όρος Σινά, είμαστε σε πλήρη απαρτία.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Θα το δω μετά που θα πάω στο pc αν είναι νέο σκλικ έχει περίοδο (όχι γυναικεία) προσαρμογής αν είναι παλιό στο τακο επευθειας ” Δεν έχει. Τουναντίον, ήρθε με σύσταση και έχει δώσει άριστα δείγματα γραφής ως τώρα. Ατόπημα αδικαιολόγητο. =============== Μαι 28th 2017, 1:24am =============== Παράθεση από linuxilakis: “xstos μην χάσεις εσύ..σαν το αραχνοπαιδο..στην πυρά αμεσως.. ” Δεν δικάσαμε, αλλά εδώ μιλάμε για περίπτωση χωρίς ελαφρυντικά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝα βγει η σύνθεση του Ανώτατου Σκληκοδικαστηρίου και να οριστεί άμεσα η συνεδρίαση. Σφάλμα βαρύ ήταν.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “να καλέσουμε το χορευτικό!! ” δεν χρειάζεται, έχει κι άλλες ατραξιόν το μαγαζί...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “Παιδιά αν επιτρέπετε να μπω σφήνα στην παρέα σας, ” Δεν είναι παρέα μας, είναι παρέα ΜΑΣ, οπότε προφανώς δεν μπαίνεις σφήνα πουθενά, ούτε φυσικά ζητάς άδεια για κάτι! Καλωσήρθες και καλή διασκέδαση!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Τι να σε πω ” Πές του να αφήσει το Dainesse και να πάρει Rev'it...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Δεν θέλω τσιλιμπουρδισματα... ” Νόου! μόνο σε έκτακτο περιστατικό....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “στο κατάλληλο νήμα είμαι... ” να μας τα πεις κι αύριο αυτά, που θα'χεις αρπάξει καμιά πνευμονία!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Θεσσαλονίκη μένει ο @osalonikios ” ...ιδιοκτήτης του Μουσμουλόκηπου...