Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Δεν θέλω τίποτα. Απλώς στρατιώτης. Πόσες φορές θα τα πω. ” "Πρώτη φορά trolαριστά" είναι το κονσεπτ, μη μου τη σπάς τώρα!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμα@spideman3 άμα λέω εγώ ότι είσαι έτοιμη Υπουργάρα.... Υπόψιν, το ΓΕΣ(κουληκότρηπας) έχει στα σκαριά και επεξεργάζεται μοναδική/πρωτοποριακή πρόταση-βόμβα, που θα συζητηθεί....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟΡΓΙΟ(ώδης) ο γατούλινος σήμερα! Τον βλέπω το καλοκαίρι για Δελφινάριο....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Λέτε να έχουμε ξενύχτη πάλι? ” Δε φαντάζομαι... Ο άλλος είναι καφενείο, εγώ βλέπω Ηλία του 16ου, σήμερα ΔΕΝ εφημερεύει...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒρε, το βασικό θέμα είναι άλλο: Περάσατε καλά εσείς οι πρωινοί?!
-
Magic WormHole
Μήνυμα@Alex_MLT Άλεξ, πάτησες τη μπανανόφλουδα του αράχνια?! Το θεωρώ ως μια στιγμή αδυναμίας και μόνο!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “ελάτε για σας που είσασταν πολύ μικρά .... μέχρι και παπάκια είχε c50 ” Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω στο συγκινητικό πρό 10ώρου θέμα συζήτησης, απλά αυτό: C50 κι αυτά εξάβολτα....
-
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
Xstos - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από cyberguy: “Και οι κινέζικες δουλεύουν ειναι παλιάς κατασκευής, οι νεότερες είναι μόνο κλειδωμένες. ” Τις δικές μου τις έχω 2 μήνες. Δεν ξέρω αν θεωρούνται παλιές ή νεότερες. Περιμένω με ανυπομονησία το τελευταίο update για να κάνω το "πείραμα".
-
Just penguins!
ΜήνυμαΚα'να ρώσικο μπαλλετάκι κλπ εννοείς?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ειμαι στρεΐτ χρυσή μου. ” Όλες έχετε ελαττώματα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Που είναι την έκανε? δεν μας άντεξε? 20 λεπτά μαζί μας και την έκανε. Άρα να υποθέσω Ηρωίδες οι γυναίκες μας? Που μας έχουν - θα μας έχουν ένας θεός ξέρει πόσα χρόνια ακόμα. Τι λέτε και εσείς νυχτερινά σκουλίκια και πρωινά σκουλίκια & δυστυχώς πίγκου? ” ΕΣΥ είσαι ο αράχνιας που γνώρισα, αγάπησα και αγαπώ!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑγαπητοί πρωινοί φίλοι, η βραδινή βάρδια σας καλημερίζει! Το νυχτοκάματο του τρόμου βγήκε. παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να απολαύσετε διασκεδαστικά τον πρωινό σας καφέ... Ελπίζουμε, το ίδιο διασκεδαστικό να ήταν και για την αξιότιμο πελατεία μας. @takisfrag Τάκη, κράτα τεφτέρι τι likes σου χρωστάω...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕδώ γίναμε El Paso, στην τουμπίτσα θα κολλήσουμε...!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣτη διαδικασία αυτή, της αντίληψης των γεγονότων, είμαι ακόμα, αλλά μπήκες πολύ θεαματικά, με κλωτσιές και ανοίγεις συζητήσεις... Μας είπες και τι να μην παραλείψουμε, όλα κομπλε... Τελικά, δεν σε βοηθήσανε ψυχολογικά, όπως προανέφερες?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ πρώτος που δίνει κατευθύνσεις είσαι, δεν μου έχει ξανατύχει! Δεν σε έχω παρακολουθήσει στο παρελθόν, το συγκεκριμένο ύφος είναι άποψη ή σε πιάνει μόνο μετά τη 1 το βράδυ?
-
Magic WormHole
Μήνυμα@thanasis50 Φίλε, δεν σε έχω ξαναδεί στη γειτονιά. Είσαι ο καινούργιος σερίφης? Άγριος φαίνεσαι... Από σένα πλέον παίρνουμε έγκριση για τα likes?