Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Xstos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Οκ δηλαδή! Έχει τα καλωδιάκια που παραγγείλαμε, δεν έχουν τελειώσει!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Υπήρξε και λινκ από φόρουμ και παράπονο στο trustpilot. ” Δώσε το λινκ ντε, να ηρεμήσουμε κι εμείς!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ο αράχνης είναι πολλά επίπεδα πάνω, απλά λίγοι τον έχουν πιάσει.... =============== Μαι 22nd 2017, 9:31pm =============== Παράθεση από fog: “Δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα επιστημονικά, είμαι από χωριό ” Απ'το το ...ΡΙΖΟχώρι....αντελήφθην.... =============== Μαι 22nd 2017, 9:36pm =============== @zt654 Tom, την πηγή για τον ισπανό με τα καλώδια την κάνεις γαργάρα βλέπω...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Τα πίνγκου που φεύγουν δεν ήταν πίνγκου, όσο για τα νούμερα; Και ο Λεωνίδας 300 είχε αλλά έφταναν . ” Παράθεση από linuxilakis: “Έτσι ...σωστή η @fog ” Παράθεση από spideman3: “Ηρωικά λόγια από έναν ηττημένο. @fog ” Με σας που έχω μπλέξει, με βλέπω να παρίσταμαι και στο μνημόσυνό μου.... =============== Μαι 22nd 2017, 9:27pm =============== Παράθεση από fog: “Αυτή είναι η εκπαίδευση των πίγκου που πάνε να γίνουν σκουλήκια ” Κάνεις αρνητική πώληση Κυρία ή είναι η ιδέα μου...?!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Βγάλε ανακοίνωση στη διαύγεια και συ ” Πάει αυτό....το κατάργησα ήδη...φρέσκα κουλούρια... Παράθεση από spideman3: “Καλά και υπουργικό συμβούλιο θα κάνεις? ” και πώς αλλιώς θα σας βολέψω σε καρέκλες ρε μούτρα???

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Το πεπρωμένο φύγειν αδύνατον ” Αυτό σκέφτομαι και ψάχνω υπουργούς.....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γιατί, ο Παπουτσής?! Από πέτρα στο σκι σακάτης....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Απλός στρατιώτης ” ...στη σοσιαλιστική μας ολιγαρχία χωράς όπως σου γουστάρει....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Σε βρίσκω σωστό συγκυβέρνηση θα έλεγα με τον @makis1024 εφόσον δεχτεί. ” Με πρόλαβαν οι εξελίξεις, δεν έχω οριστικοποιήσει το κυβερνητικό σχήμα. Εσύ πάντως ράψε κοστούμι σίγουρα.....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Ισπανός παρέλαβε καλώδια αντί για κινητό! ” Η πηγή σου? Μήπως σε τρολάρει ο Jerry?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Για αυτό ως αντικαταστάτη του προτείνω τον αγαπητό σε όλους μας πιγκουίνο @Xstos ” Εγώ, υπηρεσιακός ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ! Για συγκυβέρνηση με τον ιστορικό ηγέτη, το συζητάω, αλλιώς πραξικόπημα των 2.

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

Xstos - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από cyberguy: “Θα πρότεινα να μην δίνεις τόσο σίγουρες απαντήσεις την στιγμή που οι περισσότεροι έχουμε πρόβλημα. Το εαν σου έτυχε και πήρες την κάμερα για την ευρώπη δεν σημαίνει ότι όλοι θα είναι τόσο τυχεροί. Το πρόβλημα ξεκίνησε εδώ και αρκετό καιρό, απλά τώρα μάλλον τελειώσε το απόθεμα με τις κάμερες που παίζουν ευρώπη. το κλειδωμα γίνεται απο την MAC της κάμερας. ” Αγαπητέ, ακούγεσαι πολύ σίγουρος για κάτι που μάλλον δεν είσαι... Αν ανατρέξεις στις τελευταίες σελίδες του νήματος θ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Για κενζο, η προίκα πρέπει να είναι και αφάγωτη!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Mi6s παρ' του...

• ...το εξωτικό του ταξιδιού κλπ, ε?

• @demakhs Το "τρακης" είναι trade mark αλλουνού. Βρες άλλο.

• Τι θα γίνει πάλι τη Δευτέρα?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σωστά. Μπορεί κάλλιστα να είχε παραγγείλει Έρικσον ο άνθρωπος!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από balakof: “εδώ έριξα παραγγελία στον Duang.., ” Αν ενδιαφέρεσαι, έχει γίνει ομαδική παραγγελία χαρτομάντιλα, για box split.