Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Έχω μια μπλούζα miui Hellas από την 2η αθηναϊκή συνάντηση αλλά μου είναι μεγάλη αρκετά. Λέω να την κάνουμε σκληκοκληρωση αλλά μονο για τους XL.. ” Τη θέλω, κατ' απονομή!! 1,90/114 κιλά.... Αν περισσέψει κάτι, το δίνω στην Ειρήνη να ράψει ταγιέρ....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Κύριοι βρήκα το Mi5s στα 169 ευρώ να το πάρω? ” Πάρ'το ....να δουλέψει και το ΠΠ...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Μια χάρα θα τα πάτε. Άσσο και over ” Δε είχα πάρει χαμπάρι τι μπαλαδόφατσα είσαι εσύ πουλάκι μου!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑϊ ντο μπελιεβ ιτ!
-
-
Συγχαρητήρια πολλά και δύναμη περισσότερη! Να είσαι γερός!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρόνια πολλά και καλά Βασίλη, πάντα όρθιος! Βεργίνα φορ έβερ, θάνατος στον Πόπωτα....
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠολύ εύστοχη κίνηση, μπράβο!
-
Παράθεση από spideman3: “Τι παράξενα πράγματα να έχεις επίσημο διανομέα ο οποίος άνοιξε και το πρώτο mi store και να μην είναι επίσημος αντιπρόσωπος. Greek πατέντα ή κινεζιά άραγε? ” Αντιπρόσωπος" σημαίνει επίσημη εκπροσώπηση της εταιρίας στην Ελλάδα/Ευρώπη, ενώ "διανομέας" δεν μοιάζει τίποτα παραπάνω από χονδροεισαγωγέας και χονδρέμπορος (προς τον ...εαυτό του ή εκεί που θέλει αυτός), προφανώς χωρίς επίσημη στήριξη της Xiaomi. Μήπως το ζουμί είναι ακόμα στις περιβόητες απλήρωτες πατέντες και τη…
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆκου λέει! Μόνο αρετή; Και βασική προϋπόθεση, ειδικά στο τάβλι...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜοιράσου τη χαρά σου μαζί μας!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Μετράω αντίστροφα 10 ” Τι 10, λεπτά? Ήδη περάσαν 20.......
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Να σας ευχαριστήσω θάναι ή να σας βάλω σε κίνδυνο; ” Γνωρίζουμε από παλιά ότι πρόκειται για κίνηση υψηλού κινδύνου, αλλά θα έπρεπε να έχει επέλθει στοιχειώδης βελτίωση, τόσο καιρό τώρα...... Το οποίον, so sad!
-
Magic WormHole
Μήνυμα@fog Ειρηνάκι μας, χίλια μπράβο για την επιτυχία του παιδιού! Εύχομαι να είστε πάντα γεροί και να το καμαρώσεις όπως επιθυμεί το ίδιο! Πότε θα μαγειρέψεις για να μας κάνεις το τραπέζι? =============== Αυγ 30th 2017, 6:55pm =============== Παράθεση από takisfrag: “Και εμένα παιδιά 25η σε σειρά ΑΣΟΕ ” Χίλια μπράβο και σε σένα ΠΙΟ ΓΛΥΚΕ μπαμπά! Αναλαμβάνεις το επιδόρπιο, λόγω εξειδίκευσης, εσύ!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Μάλλον αναρρωτική! ” Ποιά αναρρωτική??! Αίτηση για ποσοστό αναπηρίας χτυπάει! Παράθεση από vrs5: “και ἀναστάντα τη έκτη ἡμέρᾳ, κατά τάς Γραφάς ” every έκτη ημέρα προσδοκάς ανάσταση νεκρών?! Τέτοια ζημιά έχεις πάθει αδερφάκι?!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Έπειτα παίρνει 6 ρεπά μαζεμένα ” Η τρούπα ενδιαφέρεται για το πόσα ρεπά παίρνεις ΕΣΥ μετά την επίσκεψη! Αυτό μας λες και βλέπουμε τα περαιτέρω....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Φασίνα έπεσε σήμερα η να την στείλω να ξκαθαρίσει; ” Η κυρία είναι η παραδουλεύτρα σου ή η ...φαρμακοποιός σου;