Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Xstos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

@takisfrag η δεσποινίς τι ράτσα είναι?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “σου πα..απ έξω δεν γεμίζει το μάτι ” Τότε να λες "γιάφκα", όχι μαγαζί.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “@αραχνη για την Γαλλίδα τι έχεις να πεις? ” Μάγκες, αυτά κομμένα, όλα κι όλα!! Ή θα μιλάτε και θα παρουσιάζετε στοιχεία στο κοινό ή αλλιώς τα συμβούλιά σας στο τσατ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εμάς βρήκες σκουληκιάρη να πουλήσεις παπατζιλίκι? Δες κόσμε πού "έπινε καφέ": forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36562/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “18χρονη κιόλας ” κλεισμένα τα 18? ν'ανοίξω τηλεόραση?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σκώληκα πονάς και φταίει ο @takisfragας!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Εσυ θα μας τρελάνεις, πάει... Σου αρέσει η Λάουρα, σου αρέσει κ η DEMY κ είσαι, σιγουρα, κ ΠΑΟΚΤΖΗΣ???? ” Ο λαός εδώ βγάζει σκληρά γούστα, εσύ γιατί πετάγεσαι?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Αλλά καταλήγουμε στη μία! ” με official ROM λες.... ναι....

• Παράθεση από UncL: “Με το reset χανω επαφες κλπ? Συγνωμη που κανω ηλιθιες ερωτησεις ” Χάνεις τα πάντα, το τηλέφωνο γίνεται σαν καινούργιο. Τις επαφές πού τις έχεις αποθηκεύσει?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Για τις κάμερες ήταν ο λόγος !! ” Για τι άλλο θα μπορούσε?!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε @takisfrag Τακι μου, εδώ μέσα τέτοια λόγια??!! Άκου λέει "να μου βγάλουν, να μου βάλουν..."!! Μη σε πάρει κανένα μάτι! Αν εμείς είμαστε για μπάνιο, εσύ είσαι να σου κόψουν το dsl απ'την κολόνα του ΟΤΕ!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Magic WormHole

Μήνυμα

@zt654 Γάτε, τι εννοεί ο ποιητής "wondering.........." ?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36556/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “Θοδωρη τι διαβαζω; Δωρο M5s στην ΕΑ; ” Και να'τανε και σκέτο! Αυτό πήγε κομπλέ, με όλη την προίκα (tempered, θήκη κλπ) και κάτι λιμά για πουρμπουάρ....

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ο μοναδικός που υπάρχει περίπτωση να πάρει kodak smartphone, είναι ο γατοπίγκους!!! Ειρήνη, άμα έρθει το Mi5s από τον duangtop, σου στέλνω το δικό μου με 150 ευρώ.. ” Για ποιο λες, εκείνο το ατρακαριστο, αβαδιστα στο χώρο μας?? Δεν αισχυνεσαι ρε?! =============== Μαι 13th 2017, 6:29pm =============== Παράθεση από fog: “@Xstos Να κλαίμε όλοι μαζί; Άσε να μείνει και κανένας να σας παρηγορεί ” Ελα μου όμως που εκαψουρευθης....!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@fog Προλαβαίνεις ακόμα την εκδρομή στο duangtop.... Έλα να γίνουμε πολλές!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Να φορέσω το σκληκαβατάρ μπας και θα είμαι εγώ ο τυχερός; ” Μην ανησυχείς, ορισμένοι (προ)τιμώνται και natural

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Ο @Xstos και τώρα σκουλίκιαρικα συν περιφέρεται δεν θα τον περάσουμε από το βαρέλι του ηγούμενου ” Ρε φίλε, για σέντερ φορ ΜΕ ΖΗΤΑΤΕ, μήπως να πληρώσω και συνδρομή?! ήμαρτον πια με τη γαυροποίηση της ελληνικής κοινωνίας!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όπως έχω ήδη δηλώσει από χθες, μετά από πρόκληση γνωστού προβοκάτορα, επί του θέματος αυτού υπάρχουν ακόμα εμπόδια, ουσιαστικά. Αν ανοίξει κάποια ευρεία συζήτηση για το μέλλον του Κινήματος, με χαρά θα την παρακολουθήσω για να εξάγω συμπεράσματα.