Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Xstos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Για δόκιμος, πρέπει να έχει συμμετάσχει ΕΝΕΡΓΑ τουλάχιστον σε ένα ξεμπ@δ@λιασμα, το οποίο να σταμάτησε με κόκκινα γράμματα. Ακολούθως, θα υπάρχει Διαρκής Επιτροπή Αξιολόγησης. Έργα, του στυλ "είμαι νέος, γράφτηκα, βρήκα άβαταρ, θέλω να μπω κι ας κουβαλάω νερά" δεν παίζουν. Το θέτω σε δημόσια διαβούλευση.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Από δω και πέρα οποίος θέλει να γίνει σκλικ πρέπει να κουβαλάει κάποιο ban ” Έτσι όμως μόνο 2-3 κ@λοι, όλοι κι όλοι θα μείνετε... Πάει η αυτοκρατορία του Κιμ και τι θ' απογίνουμε!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Μην βάζετε ιδέες σε κάποιους ονόματα δεν λέμε. ” ....αυτοματισμούς δεν θίγουμε....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μη μοιράζει και κόλλυβα μόνο....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “στο χωριό σου ανοιξε ένα μπαρ με ανατολικό μπλοκ έτσι μου είπαν πριν λίγο. ” Κι εμείς το ακούσαμε.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36499/ Παράθεση από demakhs: “ναι ναι αλλά έχουμε κ έναν σκληκαρο όμως ρε φίλε, ΝΑ, με το συμπάθιο!!! ” Καλααααά, αυτός πάει με το Νόμο περί Οργανωμένου Εγκλήματος.... Τον ρ@φηξε στεγνά...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ο Τάκις που βόσκει απόψε? Μου τον θύμησες βρε μπαγάσα!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Πάει κι έρχεται ” Au mon dieux! Σας θεωρούσα μια κυρία..... =============== Μαι 13th 2017, 12:43am =============== Παράθεση από spideman3: “Είναι προπέτασμα καπνού από τα use army πίγκλου ........ ” Δεν έχουν τόσο εξελιγμένα. Άσε, το Α2/2 δουλεύει καλά.....

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Ρε Μήτσο, νοιώθω μια ομίχλη εδώ γύρω..... Παραισθήσεις έχω???

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γιατί τον λες "πρώην" τον άνθρωπο ρε? Αμα ντε και καλά θες διαχωρισμό, πες τον "επίτιμε", honoris causa, κάτι τελοσπάντων!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “διαφορετικα την βαψαμε ομαδικως. ” Τώρα σε νοιώθω

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “μόνο βλαμμένες σαν γελάνε που φατσούλες με μήνυμα σε like έριξα ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36498/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “Αυτο το 1% δεν μ αρεσει, πολυ λιγο ” Πες μου, ψυχή μου, είσαι με μας ή με τσ' αλλοι? Πες τον πόνο σου, να ξέρω τη πρόγραμμα να βάλω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “πάρτο πίσω αμέσως ” ποιό ακριβώς? το μακέτΟ, σωστά??? το λάικ εμμένει, εμείς είμαστε άνθρωποι των έργων.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “Στο τελος Μητσο ο κινεζος θα κανει τον κινεζο οπως και το πευπαλ που θα πεσει εξω απο τις επιστροφες μαλλον ” Αν όμως 1% παραλάβουμε κομπλέ, τότε θα πέσει τρολάρισμα προς όλες τις γαλιάντρες μέχρι να κρυώσει η κόλαση! Αυτό δεν είναι μακέτΟ, είναι δέσμευση!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “λες ε?? ” Εκτιμώ καταστάσεις σε real time. Έθεσες ερώτημα την 13/5/17, 00:06 για τότε ακριβώς σου απάντησα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τελικά πόσοι @@-τοι είμαστε εδώ μέσα κ πήραμε την κινηταρα με 165€???? ” Προς το παρόν, ο μόνος @@τος είναι ο duangης, που πήγε ταμείο και θα περάσει πολύ πολύ happy σ/κ...

• Magic WormHole

Μήνυμα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έλα, μην ντρέπεσαι! Όπως τη βρίσκει ο καθένας, εμείς εδώ είμαστε δημοκρατική κοινωνία (αρκεί το βίτσιο σου να μην είναι offtopic).

• Magic WormHole

Μήνυμα

Της έκανες τα γλυκά μάτια, της δόθηκες, πώς το εννοείς το "κανόνιζα"?