Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “@Xstos Of topic σας έβγαλε ο Μεγάλος...στό άλλο,αφήστε ήσυχη την κοπελιά ρε. ” Όταν μιλάω εγώ για Κονκλάβιο και διεφθαρμένο ιερατείο εσείς δεν ακούτε!
-
Magic WormHole
Μήνυμα@makisfz Πλάκα κάνεις?? Συμπληρώνω 6 κίτρινες, πάω ταμείο! Πρωτάρες μας πέρασες?!!
-
....και λειτουργούμε και με προσωπικό ασφαλείας, σήμερα....
-
Παράθεση από geotzia: “Άντε ρε στό άλλο-το καλό!!! ” Και αυτό εδώ το καινούργιο οικοπεδάκι, Σεβασμιότατε?! Έτσι θα μείνει?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆντε, με το καλό! Ζωή σε λόγου σας....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔηλαδή πας με τις προαγωγές Σεπτεμβρίου εσύ...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈλα για καφέ με τον Τάκη την επόμενη φόρα!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Κατέβασε τη σημαία βρε κοράκιιιι ” Μεχρί να το γράαααααααψεις...............................................
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Πω πω... καταιγιστικός. Μήπως θες να δεις Τσου-Λου και συ λίγο; ” Δεν κατάλαβες!! Βλέπω παράλληλα! Πού να με απολαύσετε και σε αποκλειστικότητα! Θες να κάνεις το πρώτο σου μοντεριλίκι σε ήρεμα νερά? Θες?? Αν ναι, εξαφανίζομαι πάραυτα! =============== Μαι 9th 2017, 10:25pm =============== Παράθεση από Alex_MLT: “..άμα καταφέρει να χωρέσει τετράγωνο στη στρογυλή θήκη, τι να σου πώ. Καλά σαράντα; ” Πόσα βάζεις ότι το καταφέρνει?!
-
Είναι που ...ξερενόμαστε, γι'αυτό!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Είμαι σίγουρος πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μηχανή Dolce Gusto για να μου κάνεις έναν ωραιότατο καφέ.. ” Κι άμα βάλει τέτοιες κάψουλες???
-
Ακολουθεί και Λίστα Γάμου παρακάτω...!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Ναι βέβαια, ας είχα πει και καλό και τα λέγαμε ” Για δοκίμασε ντε!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜα δεν έχω (προς το παρόν) κανέναν λόγο να την αμφισβητήσω!!
-
Παράθεση από Alex89: “Να κάνω δηλαδή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως φτιάξει ; και εσύ θέμα με τα ακουστικά είχες ; ” Ακριβώς το ίδιο θέμα με σένα είχα, πριν μήνες, αλλά εγώ έχω ελληνική ΡΟΜ και έκανα wipes έσω του TWRP (εσύ δεν έχεις, λόγω global ROM - τώρα την πρόσεξα). Το Factory Reset δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν βοηθήσει στο πρόβλημά σου. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα καλά του να έχεις ελληνική, κάνεις ότι θες, ακόμα και αυτό, να ξαναπεράσεις γρήγορα κι απλα την recovery ROM.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Να εύχεσαι να είσαι τυχερός να μη δοκιμάσεις ούτε καφέ από τα χέρια μου ” Δεν χωρεί αμφιβολίας περί τούτου.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Έβγαλε φούξια λειτουργικό η Google και δόκιμαζα το... Χρωματάκι ” Α, καλααααααααά...... κι εγώ νόμιζα θα δοκιμάσουμε μουσακά απ'τα χεράκια σου!