Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Σκασατε εσείς τα πίγκου, σκάσατε με τις μεταγραφές μας. ” Ποιές μεταγραφές ρε Καραμήτρο?! Εδώ βγάζουμε ολόκληρη κυβέρνηση διευρυμένης σύνθεσης, εσείς ακόμα χαίρεστε με κάτι λιμά, που μπερδεύονται και σας ακολουθούν (για λίγο)??
-
@fog Βγες και κάνε προγραμματικές δηλώσεις ΤΩΡΑΑΑΑ!
-
Παράθεση από demakhs: “ακόμα και συ ” άστοχο! Εγώ φημίζομαι για τη μετριοπάθειά μου! Το μόνο θετικό της εξέλιξης: Βρήκαμε νέο νήμα να παρτάρουμε!!!
-
Τι είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!?!?!? Το διεφθαρμένο ιερατείο ξαναχτυπά!!! Η παράγκα δεν έπεσε ποτέ! Τα διαπλεκόμενα κυβερνούν αυτόν τον τόπο!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “τότε μετα διπλής στρώσης βαζελίνης, ” ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ, για σένα, λουλούδι μου!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μήτσο χοντραααα... πολύ χοντράααα ” ΤΥΧΕΡΕ-ΣΑΔΙΣΤΗ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕ!!!!!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “τι ακριβώς θέλεις να εμπεδώσεις?? ” Ρητορική-συγκαταβατική ήταν η ερώτηση ρε Γυμνασιάρχη!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “αρκεί να μην έχει χοντρά δάχτυλα...και θα την βρούμε την στάση... ” Αυτό ξαναπέστο!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “αρκεί να μην έχει χοντρά δάχτυλα...και θα την βρούμε την στάση... ” Αυτό ξαναπέστο!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Όρθιο ή ξαπλωτό??? ” Θέσε το με λίγη περισσότερη ακρίβεια: "Μετά ή άνευ (Hidden Content)?"
-
Magic WormHole
Μήνυμα -
Magic WormHole
ΜήνυμαΠολύ ωραίο άβαταρ, Σαλονικιέ!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “το 5-ώροφο, ” Οραίος!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌλα καλά, αλλά μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ κούτα ξύδι?? Τόσο πολύ πονάτε στο σκουληκοστρατό?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλή σας ημέρα, παρακαλώ σηκωθείτε για την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EGW4321: “Ίσως βλέπω nova εσείς για ψάρεμα; ” Αυτό λέμε ντε! Με καλό δόλωμα....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EGW4321: “Γιαυτό εξαφανίστηκατε σαν τα ποντίκια. Μάλλον το γκολακι το ρουφηξατε και τώρα λεμονάδα για χώνεψη. ” Ρε άλλο κανάλι βλέπεις εσύ?????