Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Magic WormHole

Xstos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από stamatisv: “@giwrgosalim τελειώνουν τα σκώληξ μου για ψάρεμα, μην φύγεις:( θα αναγκαστώ να βάλω υποκατάστατα ” Πες τα!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “όμως δεν έχω χρόνο για να παρακολουθώ το νημα... ” Γιατί πουλάκι μου? τι σε απασχολεί? Πές το στους φίλους σου, εδώ είμαστε εμείς! Μήπως ψάχνεις να αγοράσεις κανένα Μι pen και αγχώνεσαι πώς θα τσεκάρεις μήπως το περιεχόμενο μελάνι έχει κάνει πάνω από 80.000 χλμ και θέλει ιμάντα χρονισμού???

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μόλις 7 σελίδες έλειψα, ολόκληρο μιλένιουμ κοντεύω να χάσω! Παρατήρησα προ ολίγου την άφιξη ενός νέου είδους ζωντανού στο ζωικό μας βασίλειο, αυτό του @clonan του Σκουληκομούρη. Αναλύοντας ετυμολογικά την ονομασία που το φίλτατο ανθυποκτήνος επέλεξε για τον εαυτό του, διακρίνει κανείς εύκολα τα 2 συνθετικά: Κλάιν και Κόναν. Δοκώ ότι πιο πετυχημένη ονοματοδοσία δεν θα μπορούσε να υπάρξει, μιας και η μικρή και ταπεινή αυτή λέξη περικλείει απολύτως επιτυχημένα ολόκληρο το "είναι" των βρωμοσκούληκων…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι είπε ρε σεις ο Σκουληκιάρης? Μια αρχαία σανσκριτική παροιμία, τίποτα περισσότερο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “σαν γνήσιο σκληκ όμως, δεν έβγαλες κιχ κ το ρούφηξες, απολαμβάνοντας!! ” Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις βρε κιαρατά!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “τι σας "είχαμε" ρίξει βρε μέσα στον καφέ κ είστε έτσι λαλιστατοι τέτοια ώρα, θα το βρείτε??? ” Στον δικό μου κάτι ένοιωσα, η αλήθεια να λέγεται.... Άντε, θα πεις τι ήταν??

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Είναι ήδη στο μονταζ! ” Το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι??? ΜΟΝΤΑΖ!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “η συνάντηση, πλάκα πλάκα, ήταν επική... @fog @Xstos @takisfrag @Thracia @George Kaggelaris μόνο κ μόνο για αυτό, θα παρακολουθήσω με μεγάλο ενδιαφέρον τα υποκλοπιαζόμενα βιντεάκια. ” Ο Καντζέλ έπαιζε γκανιότα, βάστα μικρό καλάθι...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “θα είχαμε πλησιάσει στο φράγμα της 1000ρας. ” Τι θα λέγατε ρε 20 σελίδες, χωρίς βασικά στελέχη του θιάσου???

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Για μαγείρεμα βάζελου δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα. ” Είπαμε εσύ να κόψεις τα σόκιν. Δεν τα είπαμε?!?!?!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σκουληκάκια, άντε, με το καλό του χρόνου στα παμπαιδικά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ο Θανάσης, κορίτσια, έχει ΗΔΗ μετεγγραφεί (και σώθηκε ο άνθρωπος) αλλά εσείς κοιμάστε με τα τσαρούχια....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “σαδιστες!! ” και αντιπρόσωποι, μην τα ξαναλέμε αυτά

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βλέπω, ακόμα δεν βγάλαμε τα παπούτσια, στασίδι πιάσαμε.... Πάει καλά....Αφού το απαιτεί ο λαός, ας είναι. Επίσημη ενημέρωση προς άπασες τις κουτσομπόλες/κοινωνικές κριτικούς: "Σήμερα και ώρα 18:30 παρά είκοσι, εν τόπω χλοερό, εν τόπω αναψύξεως (Αναψυκτήριον "Το Ωραίο Μασχάτο") συνεκλήθη έκτακτο πενταμελές συμβούλιο, αποτελούμενο από τους εξής 6: 1. Χις Μάτζεστυ Σιρ Τάκις 2. Τανάσι (the classic) 3. Καγγελάριο πασών των ΡΟΜεών 4. (ένα παλικάρι που δε με άντεξε, και έφυγε στο 20λεπτο, αγνώστων λοιπ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “οι γωτογραφιες ” Για τέτοιες, πρέπει να απευθυνθείς σε συγκεκριμένο, εξειδικευμένο μέλος... =============== Μαι 7th 2017, 2:47pm =============== Παράθεση από mixaliscy: “Παιδιά αν είναι να δίνεται τηλέφωνα για σας "βρει" ο άλλος τότε θέλω ένα Mi6 και ξεκινάω και εγώ ” Στη βιασύνη μου δεν το έγραψα σωστά: "Δώσε μου ένα τηλέφωνο, το Μιξ κατά προτίμηση, αν θέλετε να σας βρω." Το 'δωσε ο π@στς!!!

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36019/

• Magic WormHole

Μήνυμα

@George Kaggelaris Μάλλον θα μπορέσω, αλλά λίγο αργότερα. Δώσε μου τηλ, για να σας βρω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Σήμερα γύρω στις 18:30-40 στην Πλατεία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος ” youtube.com/watch?v=hAQeo7G-Lkk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399