Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Xstos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Από βάπτιση Ορθόδοξο σε περιτομή Εβραϊκή τι κόλπο είναι αυτό ? ” Μην τσιμπάς ρε προϊστάμενε, πλάκα κάνω!! Η βάπτιση μια χαρά έγινε, στην Αγία Σοφία, απλά τελευταία στιγμή εγώ δεν κατάφερα να έρθω. Τα έχουμε πει 100 φορές, οι κκ Αραχνιάρηδες, Καγκελάριοι και λοιποί με τα usb, mtp, cmd, bbc, jb κλπ να μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους σε άλλα πιο φιλόξενα νήματα, έξω από εδώ! Το οφ τόπικ έχει και τα όριά του πια.......

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Έχω καθαρό τσίπουρο δικό μου, αλλά θα τον πάω στον Μούχα για καλό μεζέ και τσίπουρο. ” Το συγκεκριμένο ίδρυμα μου έχει κοστίσει καμιά +10αρια κιλά. έχω πάει ...κανα-δυο φορές....... Για το νερό της φωτιάς. προτείνω ανταλλαγές και γευσιγνωσία. Ο πεθερός μου νοικιάζει αμπέλια στον Λαζαρίδη στη Δράμα και φτιάχνει και καμιά 500αρια κιλά για το σπίτι, προχείρως...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Χρήστο όταν έρθεις Λάρισα (όπως είπαμε) σε περιμένω μην ξεχαστείς έτσι. ” Τη γλίτωσες! Παραλίγο να ανέβω το περασμένο ΣΚ για μια βάπτιση, αλλά τελικά δεν έκατσε... Αλλάξαν γνώμη οι γονείς και τελικά θα κάνουν περιτομή στο παιδί.... =============== Αυγ 26th 2017, 11:13pm =============== Παράθεση από makis1024: “Με μεταλλαγμένο τσίπουρο ; ” Πώς είπατε, ορίστε?!?!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Μα είναι σαν να τρως μπριζόλες χωρίς κόκαλο. ” ...και με μαχαιροπίρουνο, μη χαλάσεις το μανικιούρ....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Tι έγινε ρε παιδιά;;καρπούζι χωρίς σπόρους;;; Μολις μου έλεγε ένας αμερικάνος ότι εκεί είναι πολύ δύσκολο να βρείς καρπούζι με σπόρους... μάλλον ήρθαν και από εδώ!!! ” Αμέ! Δηλαδή εμείς βλάχοι είμαστε, θα μείνουμε χωρίς μεταλλαγγμένα?!?! Εδώ βγήκε τζατζίκι χωρίς σκόρδο........

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ποιότης-Ταχύτης-Αποτελεσματικότητα Αυτό είναι το ΜΟΥΙ.ΓΡ κύριοι!!

• Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρώτα τον, χωρίς απόδειξη πόσο το αφήνει;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ήξεις, αφήξεις ουκ εν πολέμω θνήξεις .. ” Παράθεση από sso: “Σου λείπει ένα κόμμα. Της Γραμματικής. Όχι Πολιτικό Ή μετά το αφήξεις (επέστρεψε), ή μετά το ουκ (τον φάγανε) ” Άδικη κενωνία.......άμανε είσαι γραμματιζούμενος.........

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στον επαναληπτικό με την Ε.Ο. η Ριρίκα έδειξε εικόνα ομάδας Β' Εθνικής. Η Αούστρια επίσης παίζεται μια χαρά. Αν η ΑΕΚ είχε σέντερ φορ και καλύτερο πρόγραμμα ήταν σίγουρη. Όπως είναι τώρα, λεφτά δεν θα πόνταρα πάνω της. Ο μΠΑΟΚ με ποιόν κληρώθηκε?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Μπαμπινιώτη νέα λέξη για το Λεξικό σου ” Καθόλου νέα ρε Σωκ, μην καρφώνεσαι τζάμπα ντε.....!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Και εγώ θέλω να παραγγείλω ένα καλώδιο usb otg όπως αυτό που παρέλαβε ο @demakhs ” Πουλαώ εγώ ένα ίδιο, στο κόστος, $188 Γατουλίνι @zt654 το αβατάρι σου με ξενερώνει απίστευτα. Οι ιδέες σου επίσης.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Γι αυτό κ εγώ σου χω... γλυκάκι! ” Σάπισα στην Τσαμπικα, 6ωρα..... τώρα κάνω δίαιτα ... :))

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πρώτη φορά βλέπω συντριβάνι-συγκυβέρνηση.... Πολύ προχώ ο Δήμος Λαρισαίωνε!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Όχι απλά αξιώματα @Xstos αλλά να γίνει Υπαρχηγός της Τρύπας. ” Μπα σε καλό σου, βραδιάτικα.... Για να χουμε και καλό ρώτημα, πώς έγινε το κακό? Αυτοπροτάθηκε ή μηδένισε κανένα κοντέρ πάλι, οπότε πάει τιμητικά?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “@Matis καινούριος στο τσαρδί; Θα μου συστηθείς; ” Να τα μας! Μήπως θες να σου αναφερθεί κιόλας ο άνθρωπος ρε πατόψαρο? Μη λείψει κανείς ένα δίμηνο.....