Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ελα συ και εγώ εδώ είμαι. ” Του μαχαλά είμαι... Πήρα προίκα κάτι αμπέλια στην Αδριανή και το απογευματινό μου τσάι το παίρνω στις 17:00 sharp στο Cafe-νείο "Κύργια"...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Και από μένα το μεσημέρι σήμερα. Στην πρώτη φωτογραφία το νησί της Θάσου. Και στην δεύτερη η δυτική πλευρά της πόλης (Καβάλα, Ιχθυόσκαλα). Χωρίς δάκτυλο. ” Θέλω τσίπουρο στα Σφαγεία. Χωρίς δάχτυλο.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Και αντε να σε πιστέψουν. ” Οραματίζομαι τη σκηνή: -Ξέρετε κύριε όργανον, να σας εξηγήσω: μπλα μπλα μπλα μπλα, πιγκουίνοι μπλα μπλα, Σκώληξ μπλαμπλα...........καταλάβατε? -Βεβαίως αγαπητέ μου, τι λέτε τώρα!Περάστε! -Πού, μέσα; -Όοοοοχι φίλτατε! Στο ατελιέ μας. Και αμέσως αιτείται ψυχιατρικής εκτίμησης του κατηγορουμένου...... =============== Μαι 6th 2017, 8:07pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Με λίγο δάχτυλο βέβαια.. ” ΠΑΝΤΑ με δάχτυλο! Μην τα ξαναλέμε, είναι ύλ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒρε, εγώ να σε σώσω προσπάθησα, να σε ενημερώσω εγκαίρως σε τι μονοπάτια μπαίνεις! Πρώτη και τελευταία φορά συμπόνεσα σκουλήκι κι αυτό λόγω άγνοιας και αθωότητος!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜου κάνεις πρόταση?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Καλά, να σου πάρω μαντολάτο τότε να μην νιώθεις στην απ'έξω; ” Αααααα, εσύ τον θες τον Κύζα σου, μου φαίνεται, μυαλό δεν βάζεις!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Βρε μήπως ζηλεύεις και θες και εσύ καραμέλες; ” Οι καραμέλες, τρυφερούδι μου, είναι για κάτι σκουληκάκια αγνά και υπερ-φρέσκα, κατ'ευθείαν από το ταψί με τα λουκούμια. Εσύ μανάρι μου μυρίζεις ακόμα Προδέρμ και ως γνωστόν, αυτό το "άρωμα" ...εξιτάρει τους γεροπιγκουίνους, οπότε: ΚΛΕΙΣΕ, ΜΗ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ, θα σε πάρω εγώ!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜου φαίνεται, εσύ πας φιρί-φιρί να "πιπιλίσεις"... Στην γκλίτσα τους τσοπάνη ξύνεσαι....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Είχα και καραμελίτσες μαζί μου αλλά...... ” Μα με "καραμελίτσες" γίνονται οι καλύτερες αποπλανήσεις, πατροπαράδοτα, από την εποχή της κοκκινοσκουφίτσας ακόμα!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ γατούλης στα γατάκια. Λογικό. =============== Μαι 6th 2017, 2:34pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Δικός σαν ειναι ο Μαρκος... αλλά έχει κάτι από πιγκου πάνω του... Μάλλον κάτω του... ” Δηλαδή, Μάρκος πήγε, Μάρκος γύρισε? Κάνε κανένα "μαγικό", μοίρασε κανένα εγκεφαλικό! Εφημερεύει ο Ευαγγελισμός σήμερα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤώρα το πρόσεξα: "Skolikas", κιτρινόμαυρο, με στο i... ΤΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙΚΟ (και διπολικό) !!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “εδώ κοπελιά, ο Τάκης...θαμώνας, διαβάζει την εφημερίδα του... ” "Αυριανή" διαβάζει ο μπαγάσας?!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠέρυσι, πέτυχα σε αγγελία και αγόρασα ένα DR 125, του 91, αμερικάνικο, με 90.000 μίλια στο κοντέρ και φούλ χωμάτινα λάστιχα. Κάποιος μερακλής το σκότωνε για 250 Ευρώ. Δίπλα στο σπίτι υπάρχουν 2 άλση, από πέρυσι τα ...ξεχορταριάζω, ευγενική προσφορά μου στο Δήμο μας... Βέβαια, μου έχει κοστίσει 3 αριστερά παπούτσια, από τις διαρροές λαδιού, αλλά τα γούστα πληρώνονται (και σε είδος, ενίοτε).
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “κινειται με τον άνεμο βρε. ” σωματικό ....άνεμο???
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Χαχα ρε Μήτσο...τόση ώρα αυτό εφτιαχνες? ” ...και ξέχασε να βάλει μηχανή, ο μπαγλαμάς! Σαν πατίνι με σέλα-καναπέ είναι!