Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@linuxilakis Ρε φίλε, οι V κινητήρες ήταν άλλο φρούτο! Too exotic for us!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ναι σε ευθεία ναι, με το που φτάναμε σε στροφές όμως δεν είχαν δουλειά... ” Βέβαια! Γιατί, τότε απαιτούνταν κι ένα ακόμα οδηγικό προσόν, πώς το λέτε στο ελλάντα....cojones
-
Magic WormHole
Μήνυμα@geotzia Το κουλούρι και το κλε, τα πιο τίμια μηχανάκια ever, κατ' εμε. @makis1024 Ο αιώνος εχθρός του FZR 400, αν και πιο μ@ναρα από το ZXR (σε μονόχρωμη πέρλα) δεν υπήρχε! =============== Μαι 5th 2017, 9:34pm =============== Παράθεση από fog: “Τότε 12χρονα, άντε βγάλε το κομπιουτεράκι να ηρεμήσεις ” Έχεις καρφωθεί πολύ νωρίτερα, σειρούλα.....Μυστήριο ουδέν!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Αυτό το είχαν λίγοι. Εγώ δεν ήμουν μέσα σε αυτούς ” Ναι, το είχαν λίγοι, ήταν ακριβό και "εξευγενισμένο". Δεν ήσουν μέσα σ'αυτούς γιατί μάλλον αγαπάς τον Σ@ρ@κ@κη όσο κι εγώ?!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Τι δίπλωμα; Παίρνουν δίπλωμα τα 12 χρονα; ” Μπερδεύτηκες, 12χρονο!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Αλλά ξεχνάς φρένα καί άλλες τέτοιες πολυτέλειες ” Φρένα, φλας, καθρέπτες, σιγαστήρα, δίπλωμα..... =============== Μαι 5th 2017, 9:22pm =============== Παράθεση από fog: “Πες τα!!! Με ένα τέτοιο, αλλά στον κανονικό σκελετό,έχω φάει τα μούτρα μου κάπου στα μισά της 10ετίας του 80 ” Οδηγούσες εσύ?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Καμία φλορετα δεν είχε κανείς ” Βεβαίως! Την πήρα προίκα....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Όχι και όλοι, μη λέμε ότι θέλουμε ” Που το είδες το "όλοι" γέροντα ξηροκάμπανε? Άντε, θα σου θυμίσω κι ένα "ευγενικό": forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35914/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “της γνωστής ναι xstos ” Πολλά Μπράβο στον αδερφό! Τον παρακολουθούσαμε από τα περιοδικά τότε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Το παλιό ντουκατι πολλά προβλήματα ” Ιταλικό "εποχής" χωρίς προβλήματα, σαν να λες "νέγρος σκιέρ"....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜα ακριβώς αυτό καβαλούσες! Ή από "κόλλημα" κινητήρα ή από κολόνα πήγαν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες τους.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤης γνωστής οικογενείας, ε?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Αυτό ” Τελικά, τι κόστισε πιο ακριβά, το μηχανάκι ή το λάδι του?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “το χα ξύσει ” δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝα θυμίσω και 2 θρυλικά μηχανάκια: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35894/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35895/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από manol80: “Με ένα τέτοιο έφαγα τα νιάτα μου... ” To Τown Mate με άξονα είναι το δίτροχο Toyota Hilux της ελληνικής επαρχίας! Σέβας απόλυτο!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “το δικό μου μικρότερο άλλα το ” ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!! Η πρώτη αγάπη και παντοτινή !(Lacta) 400αρι, παραεισαγωγής, σούζα δικάβαλη απ'τα φανάρια της Χαλκηδόνας ως τη γέφυρα του Κόκκινου Μύλου. Μετά, για μπάνιο στο Ξυλόκαστρο, Κακιά Σκάλα με 160, χωρίς κράνος φυσικά..... ηλικία: 17 Κι όμως, ζουμε..... =============== Μαι 5th 2017, 6:49pm =============== Παράθεση από zt654: “Απαίσιο! ” Συγκεντρώσουυυυυυυυυυυυ