Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από g7maks: “παιδια ξερει κανεις κανενα καλο power bank για το redmi note 3 pro? ” Καποιο καλύτερο από αυτά της ...γνωστής οικογένειας? Μάλλον, όχι. Πανέμορφα, επιπλέον.

• Βαλε την 8.2.1 (ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!) Είναι πολυ καλη.

• Magic WormHole

Xstos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημερα σας, καλό ... Σαββατοκύριακο

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μοδίστρα τους βγαίνεις....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ξέρεις γιατί το κάνανε? ” Άλλος ήταν ο λόγος ρούλη..... Ο κύριος ήσαν από "εκείνους", εκείνους ντε...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Απρίλιο γεννήθηκαν, προχτές τους έκανα τα γεννέθλια, ωροσκόπους δεν ξέρω....σόρι!! ” Ασταδιαλα! 9/4 οι δικοί μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Να μην πεις τότε τίποτα , να σου ζήσουν να τους χαίρεστε , βλέπω πολλά xiaomi αργότερα στην οικογένεια !!! ” Να' σαι καλά ρε φίλε, να ζήσουν να τους χαίρομαι. Καμιά π@τανα ευχή "να ζήσω, να με χαίρονται" δεν έχω ακούσει ποτέ! Από xiaomi, έχω κάνει preorder το Redmi 11X

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “και γω εχω δίδυμα ρε...ξεχάστηκα. ” Με τι ωροσκόπο, ρε Τιτανοτεράστιε?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “μην την ξανακούσω αυτή τη λέξη, γιατί σε συμπονώ, μετά απ αυτό!!! είσαι για να σε κλαίνε οι ρέγγες!!! ” ΑΓΟΡΙΑ.......both................ρε Τακη Fuck us and let us...........

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “μέτρα μία μέρα, τις φορές που σε φωνάζει μπαμπά, να τις μετρήσω και εγώ να δούμε ποιος θα νικήσω!!!!!!!!!!!!!!!!!! ” Γατάκια!!! Τι να πω εγώ με δίδυμα?!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Μήπως σας τρολαρει ο γατουλης? ” Υπερχρεωμένη σκέψη.......

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “Κάμερα σε μένα. ” Κάμερα σε σένα, υποψήφιε Τζανετάκο μου....

• Magic WormHole

Μήνυμα

@MarkosVL Στα'λεγα μικρέ? Να πεις, δε στα'λεγα...... Μόλις άνοιξες λογαριασμό...... Παράθεση από demakhs: “κρίμα, πάνω που σ' είχα συμπαθήσει... ”

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναι καλα, συνέχισε έτσι εσύ με τις γάτες κι άμα βγεις ποτέ απ'τη λάντζα σφύρα μου κλέφτικα....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Εδώ ράβετε την κολεξιόν; whitetie.gr/ Τα καλσόν από που;;; ” White tie βρε κατσικανιάρη, όχι σαν αυτά που φοράτε στο μαντρί του Σκουληκονέρωνα!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κρίμα, τόσο νέος, ρε παλικάρι μου! Τη ζύγισες την κουβέντα που πέταξες?!?!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μέτρα ως το 10 για την πρώτη....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “Νιάου. ” Για ξαναπέστο αυτό μπροστά στον Δκτη σου! Πέσ'το, να σπάσουμε λίγο κέφι κι εμείς!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Καλά για τη μύτη το ξέραμε............. ” Κρύβε λόγια εσύ ρε, μην πλακώσουν τίποτα τέτοια......

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

Xstos - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Έτσι, πες τα στους πονυρήδιδες από πάνω, που τάχα μου δεν κατάλαβαν και έβγαλαν προσφορά -σούπερ Σάββατο στα Lidl "Πνεύμα".....