Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από fog: “σε ηλικία αγέννητου πόνυ ” Δε Ατάκ οφ δε μονθ Ιούνυ !
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Αύριο θα ψάξω να βρω και να φτιάξω ...κινέζικο λάχανο Καλαβρύτων ” Αύριο είναι Κυριακή, μαγαζιά κλειστά, εμάς βρήκες?! Παράθεση από osalonikios: “Η unofficial δυσκολέυεται στο να κάνει και μακαρονάδα. ” Ως γνωστόν οι unofficial ειδικεύονται κυρίως στις πίττες........... Παράθεση από demakhs: “σοφίες .... γατοπίγκου: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό ” Αυτόν μελέτησαν οι Σκοτεινοί Φιλόσοφοι (Ηράκλειτος κλπ) και αποφάσισαν να ανάψουν φως.... Παράθεσ…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38286/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Κάτι που ο ένας το θεωρεί bug μπορεί ο άλλος να το θεωρεί feature. ” Αυτό το τελευταίο είναι το ζουμί, το πολλά υποσχόμενο.... Τι φαΐ δε λες όμως....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑσ'τον να απαντήσει, να εκτεθεί ανεπανόρθωτα!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “το θέμα επίσης είναι, το ποιος ή ποιοι κ πόσοι έκαναν αυτό το beta testing!! ” Εσύ δηλαδή είσαι της ΕΛΣΤΑΤ? Να ξέρουμε τι λέμε και πόσο μιλάμε, δηλαδής...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Το πλερούα ή τους γράφω στα παπάκια μου όπως έκανα και προ 7ετίας; ” Το ΑΦΜ σου το μαγγώσανε και δεν το αφήνουν, απ' ότι βλέπεις... 40 δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μετά 7 χρόνια, δεν σου είπαν μάλλον το αριθμό τζόκερ του τόκου. Γνώμη μου, πλερώ τώρα, γιατί όταν θα χρειάζονται λεφτά και θα σε ξαναθυμηθούν, θα σε χρεώσουν και τα δάνεια της Αγγλίας επί Κολοκοτρώνη. Την έχω πατήσει, Δήμος Ν. Ιωνίας Αττικής.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “γιατί το αυτοματοποιημένο σύστημα μας μπορεί να σε στείλει για μπάνια !!! ” το ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΥΠΕΡΑΥΤΟΜΑΤΟ σύστημα μας αυτό που κόβει τα προστήματα ντε..!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Krasdimi: “εγω με αυτό καταλαβαίνω ότι όοοοολοι είσαστε πολύ μεγάλα νούμερα... ” Το οδηγό του λεωφορείου ψάχναμε βρε! Δεν το μυρίστηκες?!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ενημέρωσε σε παρακαλώ τον @Krasdimi ” Μα μόλις ενημέρωσε ότι αποφάσισε να αποπλεύσει για άλλα, πιο ήρεμα νερά... Πού είσαι πατέρα μαααααας???
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Krasdimi: “καλα για likes αναλογικά με τα μηνύματα είμαι ο μπαμπάς σας καθαρά.... ” κάνε και κανένα ρεπό, σούρνεται και προστάτης.... Σε βλέπω πας καρφί για το καθιερωμένο μας "Θέατρο της Κυριακής"
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Λοιπόν λαμακισμένα όντα ” εσυ το νου σου, μη σε πιάσει ο νέος υπερσύγχρονος ντετεκτορας, που ρίχνει 1000αρες στο κεφάλι ! (καλά, κάνει και κανένα λαθάκι καμιά φορά εντελώς τελείως τυχαία βεβαίως...)
-
Pre-order Xiaomi MI 6
Xstos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΔεν έχει φτάσει Ελλάδα ή τουλάχιστον δεν έχει καταχωρηθεί ακόμα στο σύστημα των ΕΛΤΑ. Υπομονή μόνο. Από ποιο καταστημα παρηγγειλες?
-
Magic WormHole
Μήνυμαεσυ σκουληκακι μυαλό δεν βλέπω να βάζεις...Φούλ στο ΤΝ είσαι...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠάντως, τα σωματομετρικά/δακτυλικά στοιχεία προδίδουν "γκιώνη" ...μετρίου αναστήματος. ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ!