Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• "ΠΛΑΤΙΑΖΕΤΕ" ΟΛΟΙ ΣΑΣ! Ο άνθρωπος που άνοιξε την κουβέντα φαίνεται δυσαρεστημένος γενικότερα από την εταιρία, διαβάζοντάς τον και σε άλλα σημεία του φόρουμ και προς τούτο η ερώτησή μου.

• Magic WormHole

Xstos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “απλά βαρέθηκα τα συνηθισμένα και λέω ας αποκτήσει το φόρουμ ένα ηρωικό μέλος! ” Δηλαδή, εμείς που έχουμε κάνει συκώτι, σπλήνα και άντερα refurbished, Τι είμαστε ρε γάτε, "Όσοι είναι αισθηματίες, την πατάνε στη ζωή"???

• Pre-order Xiaomi MI 6

Xstos - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από HarryPokeR: “Καλησπέρα και πάλι Forum, έχουν περάσει 27 εργάσιμες μέρες από τότε που μου στείλανε το Xiaomi MI 6 και ακόμα δεν έχω παραλάβει. ” Όταν βάλεις το tracking number στη σελίδα των ΕΛΤΑ, τι απαντάει?

• Παράθεση από demakhs: “λίγη τύχη χρειάζεται, τίποτα άλλο!! ” και καλόψυχο ταχυδρόμο...

• Παράθεση από DimitrisVerlis: “Και στο redmi pro δεν έχουμε πάρει καλά καλά το nougat ακομη... ” Γενικά, δεν ακούγεσαι και πολύ ευχαριστημένος από τα Xiaomi... Έτσι είναι?

• Παράθεση από demakhs: “γιατι δεν ξέρει ότι καλύτερα απλό, παρά συστημένο!!! ” Μόλις το' μαθε! ...ή όχι...?

• Παράθεση από geox36: “δυστηχως τον στέλνουν απλο και όχι συστημένο.την πάτησα έτσι ; ” Γιατί την πάτησες?

• Παράθεση από lorenzo81: “Το χρυσό mi5s 218 με το 5SIG κουπόνι ” Φαίνεται να μην δουλεύει πια. Ευχαριστούμε πάντως!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Θυμάμαι για μια εγράφη σε ένα γκρουπ στο facebook που θα έκανες! @Xstos ” Ρε φίλε, έχεις απόλυτο δίκιο!! Το είχα ξεχάσει τελείως, η καθημερινότητα βλέπεις... Έχω κάνει την έρευνά μου βέβαια, με τη βοήθεια άαααααλλου μεγίστου τρολοστελέχους-σιγανοπαπαδιάς, με όνομα που αρχίζει από Ο και τελειώνει σε ΜΙΧΛΗ, αλλά πού χρόνος? Δεν παραιτούμαστε όμως, παραμένει στα "υπόψη"!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Xstos: “ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να επιδείξεις στοιχειώδη σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα. ” Δεν μελετούσα τα νούμερα του τζόκερ καλύτερα.....!! THE BEST, λέμε παλικάρι μου @zt654, δε one and only, τι δεν κατάλαβες?!?! Ποιό πρέπει να διαλέξει κάποιος, που ΔΕΝ θα ήθελες να τον θυμώσεις...!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Έχω τα 3 από τα 8 περίπου που έχει κυκλοφορήσει. Και να θα κάνω ένα review αν είναι. ” Ασ' τα review, θα ξανανοίξει ο Ντρακης μέχρι να το κάνεις. Λέγε εδώ και τώρα, στα σβέλτα, η πληροφορία προορίζεται για υψηλά ιστάμενο πρόσωπο, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να επιδείξεις στοιχειώδη σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα. =============== Ιουν 8th 2017, 7:52pm =============== Παράθεση από Thracia: “Η δικιά σού τι έγινε! Σε προσυλητισαν οι τύπισσες; ” Τι αννοάς μάστορά μου?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Λοιπον, ακούω την αποστολη, που πρέπει (αν καταφέρεις) να φέρεις σε πέρας, χωρίς να συλληφθείς και χωρίς να προκαλέσεις το λαϊκό αίσθημα: Γυρνοβολας από δω κι από κει, στα νηματα και μολογας ότι έχεις όλα τα ηχεία της Xiaomi. Ήρθε η ώρα να μας παρουσιάσεις ποιο είναι το καλύτερο (δυνατότερο κλπ), με επιχειρήματα, εννοείται. Πρόσεξε ιδιαίτερα, τυχόν αποτυχία σου μπορεί να αποβεί μοιραία...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν είχες παρουσιαστεί καν, για να ενημερωθείς. Πες να ξερουμε, μας ρίχνεις άκυρο μες στα μούτρα?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γατε @zt654, τώρα που το θυμήθηκα, πριν μέρες σε κάλεσα για να αναλάβεις μια αποστολή. Κανείς το κορόιδο?

• Τι άλλο βλέπανε τα ματάκια μας: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38135/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38136/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38138/

• Πάντως, η Διοίκηση οφείλει να παραδεχθεί δημόσια ότι ενεπνεύσθη το παρόν θέμα από τη Σκουληκότρυπά μας!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Ε χτίζουμε και κάνα μύθο που και που ” ...Εκτός Σχεδίου Πόλεως, βέβαια, γιατί ούτε εμείς οι ίδιοι δε μας πιστεύουμε...

• Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω.... Παρασκευή βράδυ: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38129/ Κυριακή μεσημέρι: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38130/ Κυριακή βράδυ: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38131/ Εβδομαδιαία ύλη: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38132/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Το χαρτί για την αποφυλάκιση πότε θα το πάρει? ” Όταν το υπογράψει ο Διευθυντής της Κλινικής, που να ξέρω κι εγώ! Παράθεση από linuxilakis: “@Xstos πολύ σιωπηλός ήσουν σύντροφε penguin ” Ήμουν σύντροφε, αλήθεια είναι αλλά οφείλεται μόνο σε οικογενειακές και μη υποχρεώσεις. =============== Ιουν 7th 2017, 11:54pm =============== Παράθεση από Thracia: “Όλα έχουν μια Κερκοπορτα! ” Ειδικότης μας τοιαύτες πορτούλες....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Αν κάποιον θελήσω να τον αποκαλέσω κάπως και βάλω img θα με πάρει άραγε χαμπάρι το σύστημα? ” Θα σε πάρει. Είναι μαγκιώρικο σύστημα το "σύστημα"...