Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!! Πολύ φουρτούνα λέμε....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!! Ψιλολιακάδα ακόμα στα Χανιά.... Ετοιμάζεται γιά να έρθει δριμύτερος
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “(κοινός συγγενής μας είναι ” !!!!!! Καλημέρα παίδες!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧαχαχαχαχα Μανώλη!!!! Άκου τι μου ήρθε στο μυαλό τώρα... Το Θείο τραγί , ένα μυθιστόρημα λίγων σελίδων του μπαρμπαγιάννη του Σκαρίμπα... Αν το βρείτε διαβάστε το,Θεϊκό παίδες!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εγω είμαι ο ώριμος ” Ώριμος με αυτό το avatar;;;;; Αμφιβάλω!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρόνια πολλά και καλά στον φίλο!! Παρά τρίχα την γλιτώσαμε την χοντροζημιά στη μηχανή του καικιού αδέρφια.... Καλημέρα σας!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!!! Σαν να αχνοφαίνεται ήλιος μέσα στην συννεφιά...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι αέρας , λίγη βροχή, συννεφιά κάργα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zanos: “άιντε να δούμε και λίγο ήλιο ” Που τι ποιός που;;;;; Ήλιος;;;;;;; Καλημερούδια!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔηλαδή όταν έρχονται οι δόσεις-εφορία-δεη-οτε τέτοια;;; Και τι κάνει η εφαρμογή,σε παρηγορεί;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερούδια!!!! Ποιός είπε ο Φλεβάρης κι άν φλεβίσει;;; Καραχειμώνα έχουμε εδώ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στην τρούπα!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι εγώ το ίδιο...
-
Να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο.. η εφαρμογή κάνει γιά σύνδεση με amazfit bip; Και κάτι άλλο, αν βάλουμε την εγαρμογή ( mi fit) σε δεύτερο τηλέφωνο όταν συγχρονίσει, το ιστορικό ύπνου βημάτων κλπ από που τα παίρνει; από το ρολόι ή από τον λογαριασμό mi;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑγρυπνος φρουρός... Δεν αφήνει το επίπεδο να ανέβει με τίποτα... Αλλωστε εχει βάλει πολύ χαμηλά τον πήχη!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zanos: “μην ξεχάσετε πριν βγείτε έξω να βάλετε τις πέτρες στις τσέπες ” Καλημέρα καλημέρα!!! Μας πήρε και μας σήκωσε αδέρφια...9-10 μποφώρ στα Χανιά και δεν λέει να σταματήσει η βροχή.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!!! Μποφόρια από αύριο,προσδεθείτε...