Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμα -
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! ΞαναΜανα αέρας και βροχές....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!!! Μαγιό κουβαδάκια και παραλία...18 βαθμούς σήμερα..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! Ο άλλος είναι ωραίος.... Ζέστη με 12;;; Τον έχουμε δαγκώσει λέμε.... Τουλάχιστον εδώ έχουμε να δαγκώσουμε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το όνομα της επόμενης κακοκαιρίας παιδιά, θα ξεκινάει από Φ, τον...νου σας!!! Ψάχνουν νονους για το ... όνομα αυτής! ” Προτείνω το Φούστης ή το Φουτάνα (με την καλή έννοια...)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!!! Αλκυονίδες ακούω και αλκυονίδες δεν βλέπω...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!!! Είδαμε και εμείς λίγο χιόνι στον ουρανό αλλά δεν το έστρωσε...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑκόμα μετράμε....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!! Χρονιά πολλά και καλά στους Γιάννηδες.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕσείς στα Βόρεια πρέπει να προσέχετε όχι τα γαριδάκια αλλά τις μπάμιες.... Το λέει και ο μεγάλος άλλωστε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ,επιτέλους με λιακάδα στα Χανιά αν και πρόσκαιρη,καλή είναι... Χρόνια πολλά και καλές βουτιές!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!! 2020 ευχές γιατί πάντα είμαι μπροστά....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλή χρονιά αδέρφια με υγεία και αγάπη!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους-ες!!!! @spideman3 Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να σου πέψει! Χρόνια καλά και πολλά!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!!! Έχει δίκιο η Μήτσους... Εγώ που είμαι από τα Χανιά(τοπικιστής) συμφωνώ ότι σαν τα Τρίκαλα δεν έχει!!! Όταν πήγα πριν περίπου 10 χρόνια,στις φώτο έγραφα "τα πολιτισμένα Τρίκαλα" Άλλη ποιότητα.