Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!!!! Μουσικούλα γιά χαρούμενο ξύπνημα... Γιατί η μουσική είναι ΜΙΑ!!! youtube.com/watch?v=-UHHc7POovg
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρόνια πολλά συντοπίτη!!! Ότι καλύτερο φίλε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!!! Πολύ φαΐ ρε παίδες χθές...αντί να σηκωθώ από το κρεββάτι το πρωί απλά κατρακύλησα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρόνια πολλά παίδες με υγεία και αγάπη!!! Οι εορτάζοντες χρωστάνε κέρασμα.... Και του χρόνου!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και χρόνια πολλά σε όοοολους!!!! Και του χρόνου με υγεία αδέρφια!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλη την επικράτεια!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑφού ξέρεις Ζουράρη μπορείς να φανταστείς και τι είναι το γράψιμο στα μέζεα... Καλημέρα σας!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα λουλούδια!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από geotzia: “Το μεγαλύτερο μου προτέρημα;;; Είμαι μετριόφρων!!! Καλημέρα σας!!!!! ” και συ Κατσικοκαραγκουνομούρη...έλα να κάνουμε παρέα, να σου κάνω κ μια...ουρολογικη εξέταση!! ” Σου τοχω πει ότι είσαι παιχταράς;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο μεγαλύτερο μου προτέρημα;;; Είμαι μετριόφρων!!! Καλημέρα σας!!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ε όχι δα.. + 1,5 σημερα ” Τι λε ρε...Καστοριά γίνανε τα Χανια!!! Χωρίς το κόμμα Καλημέρα σας!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒροχές και κατα-γίδες στα Χανιά,ένας κακός χαμός γίνεται.... Καλημέρα σας!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣωστός ο Ανέστης!!! Πάρτε και σχετικό Βιντεάκι. youtube.com/watch?time_continu…FFj7-vx1LXEt3ChpuRos3HHhg Καλημέρα σας!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα καλημέρα!!! (καλημέρες πολλές δηλαδή)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤην καλημέρα μου στην παρέα!!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜετά από τόσο θάψιμο που έπεσε εγώ θα του προτείνω να πάρει μπουλντόζα.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠροσυπογράφω στο -ταλαιπωρημένα πλάσματα- Καλημέρα σας και από εμένα!!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε παίδες όταν τραβάμε φώτο με μηχανή κάθε μέρα αποθηκεύει (αυτόματα) τις φώτο σε φάκελο με την ημερομηνία, με το τηλ. έχουμε αυτή τη δυνατότητα;; γιατί όταν πάω να περάσω τις φώτο στον υπολογιστή είναι κάπως θέμα,πρέπει να κάνω εκείνο και το άλλο....για να δώ τελικά ποιές είναι τι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚάνε αναγραμματισμό... Asto!!!