Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤην καλημέρα μου σε όλους-ες!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΛα...ουρα Λα...ουρα Ευτυχώς, το είχα ξεχάσει ότι έπρεπε να πάω τα ..ουρα γιά ανάλυση. Καλημέρα σας!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣοφοί οι Κινέζοι...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στον λαό της Τρούπας!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα καλημέρα!! Λιακάδα στα Χανιά... Η χθεσινή βρόχα μόλις έφθασε στην Κω, έκτακτο παράρτημα!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!!
-
Παράθεση από dnomikos: “Τι να πω και γω που είμαι στα πρώτα ήντα... ” Τι να πω και εγώ που κοντεύω τα δεύτερα ήντα!!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!!! Πιστεύω να είμαι εντάξει,έτσι Γιώργο;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι υψηλή νοημοσύνη;;;; Λίγο μυαλό να είχε θα έπρεπε να ξέρει και να τρέμει τα Format σου οπότε και δεν θα σου έκανε τέτοιες μαγκιές,Ακου να θέλει να σου πάρει το φαί από το στόμα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα λουλούδια!!!! Βοριαδάκια σήμερα και μυρωδιές αγουρόλαδου....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αυτό το ... 1+6Τ καλό είναι? ” Τα θέλει τελικά εσένα ο απαυτός σου...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! Χαλαρώνουμε σήμερα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣυμφωνώ απόλυτα με τον Μανώλη (τόχει ο αέρας της Κρήτης) Παράθεση από makis1024: “Κάθε ένας κάνει τις επιλογές του και ζει με αυτές , δεν κρίνουμε για να μην κριθούμε. ” Καλημέρα σε όλους-ες!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “κόκορας δε συμφωνήσαμε πως είμαι εγώ, τι τα μπερδεύεις τώρα κ έχω συμβιβαστεί κ με την...ιδέα? ” Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από demakhs: “Αραχνια, μη μπερδεύεσαι... Ο κόκορας δε συμφωνήσαμε πως είμαι εγώ, τι τα μπερδεύεις τώρα κ έχω συμβιβαστεί κ με την...ιδέα? ” Ναι κόκορας είσαι. Τα αυτονόητα δεν θα τα λέμε. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ρε παιδιά και ο κόκορας αρσενική κότα δεν είναι;;; Καλημέρα σε όλους-ες!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! Χρόνια πολλά και από εμένα στους εοντάζοντες-ουσες!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και από εμένα στο κοτέτσι.... Δεν είπαμε όμως τον ρόλο του κόκορα ποιός;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΞέχασα: Άντε στην καλή και κάποιο φρούτο!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓλυκάκια στα σκουλήκια;; Εγώ θα έλεγα για τον εορτασμό Χώμα ή πτώμα (σκουλήκια γαρ)