Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Σήμερα πέρασα την τελευταία dev σε miui 12 ...όλα τα βλέπω πάρα πολύ καλά (κάτι λίγες μεταφράσεις θέλει ακόμη) αλλά με τα λύπης μου βλέπω ότι σαν να έχει τον dialer της google δηλαδή λείπει η ηχογράφηση!!! Ή την έβγαλε και η xiaomi; Κατά τα άλλα χίλια μπράβο στα παιδιά της κοινότητας...ζωγράφισαν πάλι!!!
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από geotzia: “"αδυναμία ενεργοποίησης κάρτας sim" ” Αυτό έχει να κάνει με το εύρεση συσκευής και το mi message, το αγνοείς... ίσως θα ήταν καλό να περάσεις μία fastboot rom...ειδικά εάν είχες βάλει android 10 και πας σε android 9 ” Το αγνόησα ήδη.... Όσο γιά το restore παραθέτω άρθρο...δεν είναι ακόμη συμβατό το twrp με το android 10 TWRP and Android 10
-
Καλησπέρα, έχει κάνει κάποιος restore με το twrp; Να εξηγήσω... έκανα αναβάθμιση της ρομ ,κάτι δεν μου άρεσε στην καινούργια και είπα να κάνω restore από twrp. Με το που μπουτάρει και πάει φορτώσει την ρομ με γυρίζει στο twrp. Υπ'όψιν είναι ίδια έκδοση android και miui. Το προχώρησα λίγο παραπέρα δηλ. έκανα format data και install την ίδια rom που είχα όταν έκανα backup και ούτε τότε μπόρεσα να κάνω restore,μερικές φορές μου βγάζει 255 error τo twrp. Ξέρει κάποιος τι φταίει;;; Μήπως ότι είναι en…
-
Ρε παίδες σήμερα έκανα flash την τελευταία dev miui 12 με clean install -format data και factory reset- και στο σετάρισμα οταν πάω να κάνω συγχρονισμό με το cloud μου έχει μνμ ότι "αδυναμία ενεργοποίησης κάρτας sim" -Σφάλμα διακομιστή κατά τη διάρκεια αιτήματος- Ιντα ναι τούτονα πάλι;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Εγω που το έκανα απο custom σε xtrv το έκανα μεfactory reset και format data, και δεν ειχα κάποιο πρόβλημα, θα πρότεινα λοιπόν πριν μπεις στην διαδικασία της fastboot rom κανε το ετσι και αν δεις κάποιο πρόβλημα πας σην fastboot.Υπ όψιν με το Format data σβηνεις τον εσωτερικό δισκο οπότε την ρομ που θα περάσεις βαλε την η στην εξωτερικη sd ή σε usb φλασάκι... Για αρχη θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις xtrv stable.
-
Παράθεση από asbatey: “...ακριβως γι αυτο ρωτησα,κατι ειχε παρι το αυτι μου οτι μπορει και να μην παιζει καλα. στο rn4 της γυναικας μου ομως επαιξε γι αυτο ρωτησα αν ξερει καποιος.. το ξαναστησιμο απο την αρχη βαριεμαι γι αυτο θελω να το αφησω ετσι..:) ” Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα χρόνια πολλά και χαρούμενες γιορτές μαζί με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν!!!
-
Ρε παίδες μετά από restore με το twrp δεν δέχεται τον κωδικό ξεκλειδώματος των εφαρμογών... ο οποίος παρεπιπτόντως είναι ο ίδιος με τον πιν ξεκλειδώματος της συσκευής τον οποίο δέχεται γιά να ξεκλειδώσει η συσκευή!!! Τι γίνεται; υπάρχει τρόπος να σβήσω τον κωδικό και να βάλω άλλο γιατί το μόνο που προτείνει είναι factory reset Θεός φυλάξει