Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!! Μόλις γύρισα από την δουλειά και πάω για νάνι... Μάρκο ετοίμασε σουβλάκια γιατί τα ψάρια πού βγάλαμε ίσα που φθάνουν για να ταΐσουμε τις γάτες...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!!! Καλό ΣΚ παίδες..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παιδική χαρά!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣτη θέα βάλτε και λίγο θάλασσα ρε παιδιά... Καλημέρα σας!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤράβηξε μία φώτο με το prixel σου, να δούμε ποιό ακριβώς είδος είναι για να μπορούμε να απαντήσουμε αλλά ενας γενικός κανόνας είναι :
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51204/ ” H μέρα της μαρμότας... Φτου και από την αρχή
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!! Εγώ θα προτείνω και βιβλίο...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! 24 βαθμούς στα Χανιά.... Βγαζουμε τα μαγιό απο τις ντουλάπες
-
Στην aroma πρέπει να κάνεις εγκατάσταση σε οτι σου χρειάζεται, ετσι λοιπόν πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το super user. Το έκανες αυτο; =============== Μαρ 4th 2018, 6:45pm =============== Αν οχι, ξανακάνεις install την ρομ και τσέκαρε οτι θα σου χρειαστει... Καλού κακού κανε και ένα clear cashe και dalvik cashe
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι ό ένας τα έχει κάνει όλα..... -μαντάρα εξού και αρχιμανταράτορας!!! Εσύ τι μπορείς να κάνεις χειρότερο;;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! Μανώλη αυτή η Ferrari είναι ότι πρέπει για τον ΒΟΑΚ ειδικά εκεί στο Ηράκλειο.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓιά εμάς που έχουμε το redmi pro είναι ορέο (ωραίο ανέκδοτο)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓια να μην παρεξηγηθώ εγω πρότεινα το Αντρέα+Αντρέα για συν-κυβέρνηση (πολύ της μόδας) γιατί ένας είναι ο Αρχηγός!! Οποιος διαφωνεί με αυτό θα μετά μορφώνεται σε πίγκου...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!! Τι τσιτάτα ηταν τα χθεσινοβραδυνά ρε παιδιά..... Εγω θα προτείνω για υποψηφίους τους δύο Αντρέες @Antretng και @ANDREAS54. Για να ανεβοκατεβαίνει το επίπεδο!! Άλλωστε και μόνο το όνομα τους παραπέμπει σε ένα μεγάλο ηγέτη (ονόματα δεν λέμε)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Νταβαντζη τον αναφέρουν, ενίοτε.... ”
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑνοιξιάτικη καλημέρα από Χανιά!!! Επιτέλους... Καλό μήνα παίδες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ελπίζω μόνο να μην ξομείνει κανείς με κάτι σαν αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50928/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50929/ (δεν μπορεί να το βλέπω εγώ, βοηθήστε με, το βλέπω μόνο εγώ, γιατί νιώθω σα να με βλέπει και ... αυτό!! )” Ναι ρε φίλε αλλά αυτό έχει 7$ όχι 200 €!!!