Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

geotzia - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα σας!! Καλά να περάσουμε και σήμερα παίδες.. Και μην ξεχάσουμε να πούμε χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα Χαλβάδες-ταραμάδες-γιαλατζί ντολμάδες

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σας!!!! Διασκεδάστε το όσοι και όσο μπορείτε...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

@ANDREAS54 και εσύ του συνδικάτου του Φ;;; Δεν το περίμενα...... Εμπρός λοιπόν, στο δρόμο που χάραξε ο Αρχηγός ( αν και για να πούμε την αλήθεια εγώ τον πρωτάνοιξα - τον δρόμο -)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Kαλημέρα σας!!!! Ένα επίκαιρο τεστάκι γιά σήμερα: Γιατί λέγεται Καθαρά Δευτέρα; Ήταν κάποτε βρώμικη; Ποιός την καθάρισε; Πότε; Γιατί; Ηαπάντηση γιά τους αδαείς θα ποσταριστεί αύριο!! Δώρο γιά τους διαβασμένους: Στρογγυλή λαγάνα (στιλ μπακέτας) Φ130 γιά πολλαπλές χρήσεις...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από ANDREAS54: “youtube.com/watch?v=DfIvfz4i_Qk” Ρε συ Ανδρέα αυτο που κοιτάς αριστερά δεξιά το έπαθες μετά την επανάσταση γιατί μου φαίνεται ότι το είχες και από πριν....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “Καλημέρα ψευτοεπαναστατες. Ζήτω η Δικτατορία του Διορισμένου ” Θα σε τάιζα τώρα ένα unlike αλλά φοβάμαι μην σου πέσει βαρύ...(είσαι και καλό παιδί-σκουλήκι)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σύντροφοι στο πλήρως ασυντόνιστο νήμα το μόνο που θα μας σώσει είναι μια συντονιστική επιτροπή Καλημέρα σας!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα υπό Αγγλικό καθεστώς..... Βροχή βροχή και ματα ξανά βροχή!! O yeah....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Xstos: “Παραπλανητικό δίλημμα, για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα τρέχοντα κοινωνικά και παλλαϊκά προβλήματα της εργατικής τάξης, προς όφελος του διεθνούς κεφαλαίου και της πλουτοκρατίας .... ” Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον σύντροφο Χρήστο

• Magic WormHole

Μήνυμα

AΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ ποσταρα χθες το κατάλληλο δωρο για την σημερινή ημέρα.... Πιστέψτε με, θα εκτιμηθεί δεόντως!! Καλημέρα σας

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παίδες το βρήκα σε σετάκι...Είναι καλό να το πάρω;; Ρε αρχηγέ αυτό παράγγειλες από Amazon;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Επιτέλους!!! m.youtube.com/watch?v=yGKPHFrHVVY Καλημέρα σας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Την καλημέρα μου στην τρελή παρέα!!! Γιά ΤΟ καρναβάλι βάλτε το κανάλι της βουλής σε ώρα συνεδρίασης... Και στο τσακίρ κέφι και καμμιά εξεταστική επιτροπή

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα από τον ηλιόλουστο αφαλό της γης. Συμφωνώ και επαυξάνω!! Και πάλι καλημέρα σας....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Ναι δεν μας είπες για τα είδη των ψαριών που βάζουν οι ψαράδες. Τον μπακαλιάρο, το σκορπίδι το γαϊδουράκι , την σφυριδοκεφαλή. Το ντανιαστά , εδώ το λέμε χτιστά. ” Όσο πιό μεγάλη ποικιλία τόσο καλύτερη σούπα... αυτά που είπες συν δράκαινα- περκόχανα-(πεσκαντρίτσα κάποτε πιάναμε,τώρα όχι) και ο πολύ υποτιμημένος δρόγκος (μουγκρί γιά τους πολλούς). Άσε και θα κάνουμε μέρες να πάμε στη δουλειά λόγω φουρτούνας... Και μην μου πεις γιά καταψύκτη γιατί τα ψάρια τρώγονται μόνο φ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “και εμείς ψαρόσουπα είχαμε, αλλά η γυναίκα μου ξέχασε να βράσει τα ψάρια!!! ” Άλλαξε της καλώδιο,ξέρεις εσυ.... Παράθεση από makis1024: “Θα σας πει ο @geotzia πως φτιάχνουν κακαβιά οι ψαράδες και αφήσετε τα καρότα και τα ρύζια για τους Κινέζους και για τα κινητά που εισχώρησε υγρασία. Λάδι , πατάτες, κρεμμύδια και ψάρια , τίποτα άλλο και φυσικά λίγο νερό και αλατάκι. ” Κάτι ξέρεις Μανώλη απο κακαβιά... Πατάτες όλος ο πάτος,τα ψάρια ντανιαστά να μην αφήνουν κενά (σιμά-σιμά …