Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

geotzia - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Με τα πόδια είμαι πιο γρήγορος από αυτό...Σπιντυ Γκονζάλεζ, Θου Βου, Λούκυ Λουκ, μερικά από τα παρατσούκλια μου!!! ” Καϊμένε μου,με τα πόδια είσαι με το Πρίξελ ΔΕΝ!!!! Συμπάσχουμε όλοι(που λέει ο λόγος)

• Παράθεση από kon30fyllou: “Καλησπέρα σε όλους. Έχω θέμα με την μπαταρία του κινητού. Τελειώνει πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ρομ αλλά μάλλον χρειάζεται αλλαγή η μπαταρία, διότι στις αρχές το κινητό ήταν μια χαρά. Έχει κάποιος άλλος κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα; Επίσης θέλω να ρωτήσω αν εγκαταστήσατε την 9.2.1.0 και τι εντυπώσεις έχετε; Κάποιο bug? ” Πριν κάνεις κάτι άλλο γιά δοκίμασε αυτο... Manual battery calibration.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Προσπαθώ όλο το πρωί να πιάσω τα 180, πλησιάζω πολύ κοντά, αλλά μέχρι εκεί... ” Με αυτοκίνητο ή με τα πόδια;;;; Γιατί αν είναι με τα πόδια είσαι γρήγορος!!!!!!!!!!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από seitman: “Την Global 4/64 ” Το έχει η γυναίκα μου,πολύ καλή συσκευή,με ατελείωτη μπαταρία!!! Θα το χαρείς φίλε..

• Παράθεση από malliaros: “Καλημέρα και καλή χρονιά! Επειδή μου βγάζει κάποια θέματα το κινητό και θέλω να τα λύσω, θέλω να ξαναεγκαταστησω την ίδια ρομ που "φοράω", αλλά με factory reset! Υπάρχει κάποιος οδηγός; 8.5.3.0 stable έκδοση ” Κάνεις το factory reset με το twrp και μετά πίσω -πίσω και install την ρομ που θέλεις.Στα υπ'όψιν θα πρέπει να το ξανασετάρεις από την αρχή το τηλέφωνο!! =============== Ιαν 4th 2018, 12:13pm =============== Παράθεση από rocketking85: “Να προτιμήσω την arΩma dev δη…

• Παράθεση από rocketking85: “Καλημέρα και καλή χρονιά! Έχω xtrv stable 8.5.3.0 Τι προτείνετε; stable aroma, xtrv ή dev? Από xtrv stable σε aroma dev θέλει factory reset, flash και μετά wipe delvik cache? ” Με το factory reset είσαι κομπλέ, πάρε πριν και ένα backup στο twrp γιά κάθε ενδεχόμενο....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σας!! Στο Καστέλι ξεριζώνει την ουρά του γαιδάρου ο αέρας.... https://www.youtube.com/watch?v=ECts2eyqAsQ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερούδια παίδες!!! Να βάλω και εγώ ένα κομματάκι... youtube.com/watch?v=Q4yHX8ymBPk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σας !!! Αυτό το 2018 δεν ξεκίνησε άσχημα.... Κέρδισα 1ο αριθμό στο λαχείο + έπιασα 1.000.000 στο ξυστό και γύρισα πίσω 30 χρονάκια(μην πέσουμε και στο στρατο!!) ΑΛΛΑ (Hidden Content)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “Κάθε ένας χρόνος που προστίθεται το μόνο που κάνει είναι να μεγαλώνει το Φ της ''πίσω πόρτας'' σε συνεργασία με τους κυβερνώντες (σιχτίρ ) ” Ετοιμαστείτε γιά τα 2018 κ@λοδ@κτυλα που μας έρχονται σφυρίζοντας!!! Ο Αρχηγός και εγώ πάντως είμαστε έτοιμοι(λόγω κωλο-εξέτασης) Όσο και να πεις έχουμε ανοίξει λίγο

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλή χρονιά παίδες!!!!!! Ότι επιθυμεί ο καθένας μας να το πάθει!!! Αλλά προσοχή...να ξεχωρίσουμε τα σημαντικά από τα ασήμαντα. Χρόνια πολλά στον Βασίλη @linuxilakis και στό μωρό μου την γυναίκα μου που γιορτάζει σήμερα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σας!!! Με υγεία και χαρά να μας μπεί (το 2018)... Καί ελπίζω κάθε χρόνο και σοφότεροι!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα κυρία κύριοι και αγαπημένα μου παιδιά!!! 1 και σήμερα γιά το 2018. Το 2018 (Σεπτέμβριο)βγαίνουμε και στις αγορές!!! Χρήμα όσο θέλουμε

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σας!!!! Πολλές ευχές στον Αραχνάνθρωπο

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σας!!! Σήμερα είμαστε μιά πολύ ωραία ατμόσφαιρα,είμαστε.... Λουλουδένια.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλό μεσημέρι παίδες!! Εγω πάντως ότι έφαγα αυτές τις μέρες το έκαψα σήμερα στη δουλειά... Μόλις μπηκα σπιτι απο τις 10,30 χθες το βράδυ... Πολύ ταλαιπωρία και μηδέν αποτέλεσμα!! Του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σας!! Εγω πάντως φουσκωσα με την 12η σόδα μπας και χωνέψω το φαΐ..... Χρόνια καλά συντοπίτη @makis1024 και σε όλους τους φίλους Μανώληδες που στην Κρήτη εχουν ξεπεράσει και εμάς τους Γιώργηδες...