Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας λουλούδια!!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!! Πολύ αέρα ρε παιδιά.... Όποιος δεν μάζεψε τις ελιές ακόμα εδω στην περιοχή δεν πιστεύω να βρει καμία πάνω..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!! Καλό χειμώνα με 21 βαθμούς... Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει και ο νοτιάς.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Να το πάρειιιιιι το κορίιιτσιιιι να το πάρει ορε σκώληκα ” Δεν πιστεύω!! LeEco (LeTV) Le Max 2: Τιμή και Χαρακτηριστικά 136€ το bangood και 2€ το priority Πολύ πιο φθηνά και καινούργιο!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Καλημέρες !!08ce1b1fd7500b283abfd2a4702e9146.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το πιό εύστοχο πρωινό σχόλιο!!!!! Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τα αποφάγια... Μας έχουν ζαλίσει και τα φρύδια από το πρωί μέχρι το βράδυ.... Καλημέρα σας!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣΥΓΝΩΜΗ από όλους σας!!!!!!!
-
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!!
-
-
Πιστεύω και εγώ ότι ειναι θέμα player, απλά γιά να κάνεις άνοιγμα αρχείων με mx ή οποιονδήποτε άλλο player που θα επιλέξεις θέλεις άλλο file explorer.Με της μαμάς δεν πιστεύω να μπορείς να το κάνεις αυτό...εγώ τουλάχιστον γιά το λίγο που προσπάθησα,δεν τα κατάφερα.Μικρό το κακό βέβαια,κατέβασε ένα explorer και είσαι ο.κ
-
Και βέβαια γίνεται: Πρώτα-πρώτα με το που συνδέεις το φλασσάκι σου βγαζει μνμ στις ειδοποιήσεις,αν κατεβάσεις την κουρτίνα και πατήσεις το μνμ σου ανοίγει τα αρχεία που είναι στο φλασσάκι και πατώντας το βίντεο παίζει με το video player της μαμάς του-δεν κατάφερα να του κάνω άνοιγμα Με,γιά να ανοίξω το αρχείο με τον δικό μου video player π.χ mx player-(δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση με τους υπότιτλους,αν δουλεύουν είναι η πιό απλή λύση!!) Δεν ξέρω τι file explorer δουλεύεις,εγώ έχω το…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕντάξει,μη βαράτε!!! Καλημέρα σας (Όταν νομίζεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω απ΄εσένα)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Κατσε ρε φιλε...επειδή πήγα για ψάρεμα δηλαδής, απαγορεύεται να ψήσω τσιπούρες ιχθυοτροφείου για μεσημεριανό...τι κολλημένοι που είστε μερικοί μερικοί!!! ” Οχι Αρχισκούλικα αλλά Αρχιχέλι έπρεπε να σε λένε έτσι όπως ξεγλυστράς!!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαραμπινάτη τσιπούρα ιχθυοτροφείου!!!!! Άστα ρε,σε τα μας;;;;