Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Επιβεβαιώνω αυτό που λέει ο @leotzian σε redmi rpo με την XTRV 7.11.16 δηλαδή: Παράθεση από leotzian: “τηλέφωνο δεν λαμβάνει υποψιν την ωρα που εχω ορίσει στον χρονοδιακόπτη ” Ενώ το έχεις ρυθμίσει ας πούμε 11-12 το -μην ενοχλείτε- και μετά τις 12, στίς 13 πχ συνεχίζει να μην δέχεται κλήσεις... Πρέπει να είναι bug
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Καλημέρα παιδάκια , @geotzia σήμερα είναι η σειρά μου στο olive picking στο mountain villages of orinos apokoronas. ” Είμαστε και κοντοχωριανοί;; Από Βάμο η καταγωγή του πατέρα μου..@Spiderman σαβούρδα στο ελαιοπανο και κλάρα στο δοξαπατρί!! Οποιος μαζεύει ελιές ξέρει... Καλημέρα σας
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “είμαι πολύ μεγάλος φωλόφαρδος τελικα!!! ” Αυτό μας το λες για ΝΕΟ;;;;;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε ρεμάλια κατι καλό για το κρυολόγημα εκτος το ρακόμελο που το εχω ξεφτιλίσει απο το πρωί υπάρχει;;;; Μονο σοβαρές προτάσεις!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!! Πολύ μαύρη αυτή η Παρασκευή... μας έχουνε ζαλίσει τα ούμπαλα!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣκουλήκι με την ουρά στα σκέλια... Τι θυμίζει;;;;;;;;;;; Καλημέρα σας χαϊβάνια!!! (Τολμώ να πω)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!! Κρύο ρε...Χθες το βράδυ στη δουλεια δαγκώσαμε τα @@δια μας. 6 βαθμοί γιά Κίσσαμο είναι παγετός-πολικό κρύο!!! Μή γελάτε κάποιοι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑμαν το βαρέθηκα το αστειάκι..... Πάω για καΘέ Θραπέ!! Καλημέρα σας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Μην αρχίσετε τώρα τα χρόνια πολλά στις 22 Δεκέμβρη, παραμονιάτικα, δε θα το αντέξω... ”
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΥπάρχει η τάση ανά τας Ευρώπας μετά την Ελληνική κρίση ότι είμαστε ρεμάλια-λαμόγια-απατεώνες...γενικά τριτοκοσμικοί. Κάπου σε αυτή τη λογική έχει κινηθεί και ο Ολλανδός... Έχω ακούσει Γερμανό να λέει ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να πληρώσω γιατί μας χρωστάτε,και άλλα τέτοια κουφά!!! Sorry i beg your pardon???
-
Magic WormHole
Μήνυμα@osalonikios πρέπει να έχεις δει τον μπακαλόγατο,την ταινία... Εκπαιδεύεις λοιπόν (έστω και με την βοήθεια του γατούλη,που έχει πάρει το κολάι) μαμούνια,κάθε μαμούνι και μιά φακή στην πλάτη,και πίσω στο μανάβικο!!!! Τι Ολλανδοί και μ@λ@κίες μου λές...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “3 βάναυσα αντιαθλητικά απανωτά και κατακριτέα φάουλ !! ” Τελικά σε κυνηγάει το Φ..... Φ-ραπέ- καΦές - Φ-αουλ. Φ-ρίκη!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!! Καλή βδομάδα και καλή δύναμη...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈνα σωστό σκουλήκι αντέχει παντού!!!! Εξού και Γεοσκώληξ-Υδροσκώληξ-Αεροσκώληξ-Γ@μωσλώληξ κλπ κλπ κλπ