Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑρχισκώληκα,απέναντι από το μπαλκονάκι μου.... Δεν χρειάστηκε να πάω πουθενά!!! Οχι δεν είναι με το redmi pro.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!! Καλή Κυριακή να έχωμε.... Ρεμάλια
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερούδια σας!!! Πρωινός εποικοδομητικός σκουληκοδιάλογος!!! Επίπεδο!!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμα(Σου)-Βλακορουκέτα Σόρυ,δεν υπονοώ κάτι αλλά έτσι μούρθε!!!
-
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
geotzia - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕγω θα έλεγα οτι είναι η πολιτική πτέρυγα της Τρούπας.....
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
geotzia - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠοιά καταστολή ρε παιδιά;;; Ποιός είναι ικανός να επιβάλει καταστολή;;;;Πρώτα πρώτα οι νόμοι ψηφίζονται και εφαρμόζονται(που λέει ο λόγος) από ολιγαρχικες ομάδες!!! Η φωνή του λαού δεν έχει καμμία σημασία και αξία.Όσο καιι να προσπαθούν κάποιοι να τα ισιώσουν όλα,ένας απελπισμένος που θα κάνει παρανομία δεν είναι με τίποτα το ίδιο με τον άλλο που πλουτίζει εκμεταλλευόμενος κυβερνήσεις-νομικό σύστημα-κλπ κλπ. όσο γιά υδραυλικούς που έχουν 3 σπίτια ξέρω και εγώ το άλλο με τον Τοτό!!!!! Αυτά γιά τη…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑ η ροχάλα του Μήτσου ήταν; και εγώ νόμιζα ότι ξανάβρεχε..... Καλημέρα σας.!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι εγώ συμφωνώ με τον φίλο @flytouch1111 βέβαια δουλεύω το τηλ. (συντηρητικά) δηλαδή γύρω στο 30% φωτεινότητα όταν είναι σε φωτισμούς δωματίου, όχι γιά την oled...όλες μου τις συσκευές έτσι τις δουλεύω, αλλά ρε παίδες αν το δείτε δίπλα στο Mi max2 είναι μέρα με την νύχτα!!!πως να το κάνουμε η oled είναι oled. Γιά μένα είναι μιά χαρά συσκευή.
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!
-
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα λουλούδια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!!! Οπου νάναι ετοιμάζεται γιά καρέκλες πάλι... Πολύ βροχή παίδες.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!! Τι έγινε,καλοκαίριασε παλι; ;;; Καλό ΣΚ παίδες.