Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαKαλημέρα καλημέρα!!! Το πρόλαβα ίσα-ίσα...11.59
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!! Ρε @zanos μας τρόμαξες πρωί πρωί με τον παλάβρα τον Manson...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Bάλε και λίγο μπαλσάμικο μέσα βρέ.. ” Στο φρέσκο και άγουρο λαδάκι μπαλσάμικο;;;;;; Ιεροσυλία!!! Λίγο λεμονάκι και μία πρέζα αλάτι..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!!! Φάε λάδι και έλα ...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45545/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚυριακάτικο ξύπνημα! Καλημέρα σας.
-
Καί εγώ την πέρασα χθές την XTRV 7.11.02 μέσω TWRP και μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς γιά να μην πω πολύ καλώς... φτου-φτου!! Το updater μου έγραφε παλαβά μηνύματα αλλά μετά την εγκατάσταση διάβασα ότι θέλει clear data και στρώνει, το έκανα λοιπόν και από ότι φαίνεται η επόμενη αναβάθμιση θα είναι μέσω updater!! Γιά να δούμε... Ένα μεγάλο μπράβο στο team
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!! Καλό και χαλαρό ΣΚ νάχουμε. Ψωμί στην ψηστιέρα,άγουρο λαδάκι φετινό με λίγο λεμονάκι και μιά τζούρα αλάτι-πιπέρι... Το καλύτερο μου.
-
Εμένα συνδέεται κανονικά και ακούω στο youtube(τώρα το τσέκαρα) Όταν είσαι pair με το ακουστικό,στίς ρυθμίσεις του bluetooth στην συσκευή σου στά δεξιά (δηλ. πχ PLT_M20 που είναι το δικό μου ακουστικό) άν ανοίξεις το βελάκι στά δεξιά κοίτα να είναι τσεκαρισμένο και το -ήχος πολυμέσων- Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή ... Και τα ξαναλέμε.
-
Παράθεση από tsoukalex: “Καλημερα σας, μια ερωτηση ηθελα να κανω, εχει το κινητο μου τον τελευταιο μηνα τρελαθει με την χρηση του gps. Συνεχεια ειναι σε αναζητηση σηματος gps και εν συνεχεια ορισμος θεσης απο το gps, χωρις να ενεργοποιειται το gps, αλλα στην μπαρα των ειδοποιησεων φαινεται το σημα του gps! Επισης, οσες εφαρμογες εδειχναν να το προκαλουν οπως google map ή οποιαδηποτε αλλη της εκανα καθαρισμο cache. Στις ρυθμισεις τοποθεσιας εχω απενεργοποιησει την προσβαση.στην τοποθεσια. Εχει κα…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Καλημέρα παιδιά. @geotzia καλή σοδειά, έχεις παραγωγή φέτος, εγώ από εβδομάδα θα αρχίσω, αλλά έπαθαν ζημιά στο ανθος από τον καιρό. Redmi Note 3 pro ” Καμμιά 10αριά ριζούλες ίσα-ίσα γιά το λαδάκι τις χρονιάς... Φέτος είναι φορτωμένες οι καλές μου!!! @MarkosVL Xρόνια και καλά και πολλλλά φίλε!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠάμε για συλλογή ελαιοκάρπου, να βγάλουμε το αγουρόλαδο μας και φέτος. Καλημέρα σας!!
-