Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!! Καλό μήνα παίδες...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Καλημέρα στην γλυκιά μας τρυπουλίτσα μπρέ. ” Σεξουαλικό υπονοούμενο είναι αυτό;;;; Παράθεση από Alex_MLT: “...και τιμημένα γηρατειά, θα συμπλήρωνα. ” Το έχουμε ξαναθίξει το θέμα και καταλήξαμε στο -ανήσυχα γηρατειά- παρακαλώ!! Πολυ καλημέρα σας!!
-
-
-
Magic WormHole
Μήνυμα@vrs5 ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!! Chief, τι είπαμε; Παράθεση από seitman: “αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό, τουλάχιστον απόλαυσέ τον ” Αμάν πιά!!!
-
Xposed Framework
ΜήνυμαΤώρα του έχω κάνει uninstall αλλά έχω την εντύπωση (99%) ότι τα Hardware keys στο Xmiui ήταν απενεργοποιημένα όταν το back δεν μου δούλευε καθόλου.. Θα το ξεχάσω προς το παρόν και βλέπουμε. Ευχαριστώ anyway!!!
-
Xposed Framework
ΜήνυμαΤο πέρασα ΑΛΛΑ δεν μου δούλευαν τα πλήκτρα πίσω και μενού(παρατεταμένα το πρόσφατα δούλευε) Όταν δε με το Xmiui προσπάθησα από εκεί μήπως και δουλέψουν,δέν μου δούλευε ούτε το μεσαίο!!!! Uninstall λοιπόν δυστυχώς...
-
Xposed Framework
Μήνυμα@ChristosS Κάτι ακόμα-ελπίζω να μην σε ζάλισα- δεν βλέπω το uninstaller, μήπως θυμάσαι που το βρήκες; =============== Οκτ 29th 2017, 9:38pm =============== Αν είναι έτσι Κώστα προχωράω!!! Ευχαριστώ και πάλι παίδες.
-
Xposed Framework
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ φίλε μου!!
-
Xposed Framework
ΜήνυμαΝαί ο.κ Αυτό που κατέβασες είναι το framework. Ποιό xposed installer έβαλες; το 3.0alpha4;
-
Xposed Framework
Μήνυμα@ChristosS Το uninstaller το έβαλες;Το βρήκες κάπου; Ποιό xposed installer έβαλες; Με twrp ή magisk;
-
Xposed Framework
Μήνυμα@ChristosS Περιμένω αποτελέσματα!! Kαί τι ακριβώς φλάσσαρες,με ποιά ρομ είσαι κλπ.. Ευχαριστούμε πολύ Κώστα @BanditGR
-
Xposed Framework
Μήνυμα@BanditGR Mήπως ξέρεις αν αυτό μπορώ να το βάλω στο redmi pro με την τελευταία Αρόμα, σε Μιui9;; youtube.com/watch?v=xuiW5SdislY Το framework φαίνεται μιά χαρά, γιά τιν installer το φοβάμαι... Η γνώμη σου;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!!! Ήλιος επιτέλους...Ηλιάτορας!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕιπαν ΟΧΙ.,το εννοούσαν και το υποστήριξαν σε πολλές περιπτώσεις με την ίδια τους την ζωή.... και όπως είπε και ο ποιητής, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ Καλημέρα σας.
-