Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Βρέχει στο Καστέλι @geotzia ; Εδώ κοντεύουμε να πνιγούμε. ” Βρέχει;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δεν έχει σταματήσει!!!!! Τώρα μόνο έκοψε λίγο. Είδα τώρα στις ειδήσεις στην ΕΤ2 ότι στον Πλατανιά-Αγία Μαρίνα έχουν πλημμυρίσει... Είπαμε ποτιστική βροχούλα αλλά Αυτός μάλλον άλλα άκουσε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤα πολλά του τα είπαμε. Παμε τώρα τα χρόνια καλά Μήτσε....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ελα, μην το ξεφτιλίσετε σήμερα... ” Χρόνια πολλά στους Μήτσους στις Μήτσες και στους Δημήτρηδες-Δήμητρες Καλημέρα καλημέρα Το μικρό καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου περιμέναμε αλλά τελικά επικράτησε η διάθεση του Αρχι... με καταιγίδες και χαλάζια!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαζούρα πανω στην καούρα του άλλου .... Ντροπή σας!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!! Χειμωνιάζει σιγά-σιγά...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα Παραλίγο να πνιγούμε χθες το βράδυ. Πολυ βροχή ρε παιδιά!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα Θα χορτάσουμε βροχή αυτή τη βδομάδα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Ναι ναι θα χρειαστώ σίγουρα!!! ” Γιά ιδία χρήση ή γιά το κήπιο;; Χρόνια καλά και γιά χθές Δάσκαλε!!! Καλό μεσημέρι παίδες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα τρελοκομεία!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!! Χρόνια καλά και με υγεία στον γενεθλιάζοντα @takisfrag Οτι καλό φίλε!! Χαρά ο Λεμονής Ε;;; Το έσκισε τον Βαλβέρδε!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!!
-
-
Magic WormHole
Μήνυμα@vrs5 Η πιό εύστοχη καλημερα, με τι άλλο από ΤΡΥΠΕΣ;;;; Καλημέρα καλημέρα καλημέρα
-