Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από flytouch1111: “καλημέρα. Οποίο πρόβατο φύγει από το μαντρί θα το φάει ο λύκος . Και όποιο πρόβατο μείνει στο μαντρί θα το σφαξει ο βοσκός. ” Η πιο ουσιαστική ανάλυση που έχω ακούσει και θα προσθέσω ότι και το μαντρί είναι γεμάτο λύκους.... Την καλημέρα μου!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας παίδες!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑ ξέχασα Προφητικό το σλόγκαν του Κατακουζινού στο γνωστό σήριαλ Πίσω ολοταχώς... (Λες να με μπανάρουν;;;) Δεν βαριέσαι, αρχίσαν οι ζέστες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤελικά η πρόβλεψη και οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν.... Αυτοπυροβοληθήκαμε αδέρφια!!! Το κακό βέβαια είναι οτι η πρόβλεψη ήταν λίγο σιγουράκι γιατί (ας βάλω και ένα ΣΧΕΔΟΝ) ότι και να ψηφίζαμε θα είχαμε αυτοπυροβοληθεί... Σημεία των καιρών Καλημέρα σας!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!! Καλό βόλι για αύριο και προσοχή μην αυτοπυροβοληθείτε....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι σκουληκοαβαταρ του ταζεις, εγω κατι γιδια βλέπω.... Καλημέρα σε όλους!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!! Καλό καλοκαίρι παίδες.... Το πήραν χαμπάρι μερικοί και βλέπω πώς έχουν ανεβάσει τη θερμοκρασία στην τρούπα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας παίδες!!! Άλλοι ξυπνάνε και άλλοι πάνε για ύπνο.... Πάω το λοιπόν
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας παίδες!!! Χαρά Θεού σήμερα, ας το απολαύσουμε...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από geotzia: “Τελικά και η εγχείρηση πέτυχε και ο ασθενής επιβίωσε.... Το σβουντούρισα το format data και ίσιωσε.... Καλημέρα σας!!! ” Εσωτερικό χώρο είδε; Το twrp; ” Μετά το fd τον είδε κανονικά Μανώλη.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤελικά και η εγχείρηση πέτυχε και ο ασθενής επιβίωσε.... Το σβουντούρισα το format data και ίσιωσε.... Καλημέρα σας!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε σεις το format data σβήνει και την ρομ;;;; Σε tab chuwi προσπαθώ να βάλω twrp και δεν βλέπει ούτε εσωτερικό χώρο ούτε usb otg (0 bytes) κάπου διάβασα ότι η λύση είναι το format data. Τι λέτε;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας παίδες!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από demakhs: “Χαμος λέμε, χαμός!!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62905/” Γιατί πάνω ή κάτω;;;;Καλημέρα σας!!! ” τι είσαι ρε για να πας πάνω ή κατω, ελικόπτερο για...ντρον?!?!?! ” Γιάντα από το πάνω- κάτω μήπως προτιμάς το μέσα-έξω;;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Χαμος λέμε, χαμός!!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62905/” Γιατί πάνω ή κάτω;;;; Καλημέρα σας!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας παίδες!!! Καλό ανήφορο....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα μαμά!!!