Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! Βοριάδες βροχή και κρύο....Άνοιξη λέει
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!!! Ας το απολαύσουμε.... Εαρινή ισημερία με μια...υπερπανσέληνο: Αυτό είναι το σπάνιο φαινόμενο που θα σημειωθεί την Τετάρτη - CNN.gr
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες,με το καλό να μας μπεί η καινούργια εβδομάς!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας παίδες!!! Χαρά Θεού σήμερα επιτέλους....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! Αφήστε ήσυχη την τρούπα στα σκουλήκια της...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕνα πουλί που πετάει, τι το παράξενο;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Τρεις σήκωσα βασικά, στον ένα εσπασε ο σπάγκος, εξηφανισθη, στον δεύτερο έσπασε ο σπάγκος αλλά ευρέθη σε κοντινή απόσταση κ ο τρίτος μπερδεύτηκε σε ένα καλώδιο απ' όπου έπεσε μετά από ένα μισάωρο κ τον... περισυνέλεξα κ αυτόν, 2/3 παρέμειναν στην κατοχή μας, μια χαρά ποσοστό!!! ” Αρχι-Σούπερ-μανταράτορας και εκεί βλέπω!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εμένα μου σηκώθηκαν και οι δύο!!!! ” Ο ένας ο χαρταετός να υποθέσω,ο άλλος;;; (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από flytouch1111: “Ωπααααα!!!!! Τι γίνεται εδώ;;;;;; Πολλά σοροπια πέφτουν μεταξύ @demakhs Και @spideman3 Φταίνε οι Απόκριες ή έγινε κάτι σε ανυποπτο χρόνο ?? ” Φταίει το πνέυμα των Χριστουγέννων αλλά με χρονοκαθυστέρηση... Καλημέρα παίδες!!!! Στην ουρά του χαρταετού να δέσουμε και την αισιοδοξία μπάς και ανεβεί και αυτή λίγο...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα καλημέρα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από flytouch1111: “@geotzia Εμ καιρός να γίνεται Βέγκαν όπως και εγώ να μην έχετε τέτοια φαινόμενα ” Μα και εγώ κουνουπίδι στα κάρβουνα (να τηρήσουμε και τα έθιμα) έφαγα... απλά το παράκανα και μου έπεσε βαρύ. Παράθεση από spideman3: “Αν μάθετε τι σημαίνει «κετελαπόνγκο» δεν θα το ξανατραγουδήσετε ” Μου φαίνεται ότι εγώ τώρα θα αρχίσω να το τραγουδάω...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλό μήνα και καλή άνοιξη!!! Αντε γιατί ο χειμώνας όπως και η τσικνοπέΦτη πολύ βαριά μας πέσανε...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι να πω...θάτρωγα στα κάρβουνα το avatar του @demakhs σε νεαρότερη ηλικία βέβαια. Καλημέρα σας!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κόζμε!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλό μεσημέρι κυρίες και κύριοι!!! Πολύ κατακαίρι ρε παίδες...