Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πως μοιάζει το MIUI σας ?
tora33 - - Themes Store
Μήνυμαμια χαρά , μπράβο
-
πέντε μέρες έμειναν πριν την νέα rom , θα το ξέρουμε νέο phablet , Xiaomi Redmi Note 2 με 64bit επεξεργαστή, οθόνη 5,5 ίντσες 64bit επεξεργαστή με 8 πυρήνες πιθανότατα τον Qualcomm Snapdragon 615 ή τον MediaTek MT6752, με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο. μπαταρία μεγαλύτερη από 3100mAh και τιμή $150
-
Πως μοιάζει το MIUI σας ?
tora33 - - Themes Store
Μήνυμα@trickle , καλό φαίνεται , αν δουλεύει σωστά , μια χαρά
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Από πού πήρες την συσκευή ?” το μυρίστηκες ........... (γάτα ήθελα να βάλω , αλλά δεν έχουμε) Παράθεση από stifado: “Τώρα που το έψαξά παραπάνω, είμαι σύγουρος ότι η συσκευή είναι fake” @stifado , στις fake συσκευές , δεν ισχύουν τα της Xiaomi , αν δεν μπορέσεις να την επιστρέψεις , θα το ψάξουμε , ρώτησε τον πωλητή , θα ξέρει ποια rom φοράει και πως μπαίνει η εργοστασιακή , είδα ότι είναι Snapdragon , άρα με FastBoot , η διαδικασία θα είναι η ίδια
-
για τα off topic , διαλέγουμε συσκευή xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/31-XIAOMI-MIUI/ και αν είναι χαλαρή η συζήτηση για καφέ xiaomi-miui.gr/community/index…CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82/ το φόρουμ μας xiaomi-miui.gr/community/index.php/BoardList/
-
@mparaxir , άνοιξε νέο θέμα , γιατί θα είναι μεγάλη η συζήτηση
-
Παράθεση από mankap: “Σήμερα παρέλαβα τα τάμπλετς ...μπήκα στο gmail πέρασα το λογαριασμό μου & όλα πρίμα ....γιατί στο κινητό δεν μου εμφανίζεται έτσι ;;;! Photo and image hosting, free photo galleries, and photo editing | Photobucket” θα έπρεπε να γίνεται και στο Κινέζικο , ... Μάνο το Link δεν οδηγεί πουθενά , διόρθωσε το γενικά , (εσύ το ξέρεις ) αν θέλουμε να βάλουμε screenshots πατάμε χαμηλά το Πλήρης κειμενογράφος=>Συνημμένα=> Ανέβασμα=>και επιλέγουμε απο το π.χ. κομπιούτερ μας μια φωτογρ…
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από JeLaKos: “Ευχαριστω παιδια αλλα δεν ξερω πως να κανω backup” με το mi recovery που έχει δεν μπορείς , (υπάρχει τρόπος , αλλά γιατί να έχεις backup την rom !!!! άχρηστη είναι ) μόλις βάλεις την Ελληνική θα μπορέσεις να κάνεις ότι σκεφτείς Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore)
-
Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜάνο , δώσε πληροφορίες για τις κολλήσεις στις επαφές της sim (αν θέλεις πήγαινε στο πρώτο ποστ σου και άλλαξε τον τίτλο π.χ. σε : πρόβλημα με FAKE xiaomi mi2 , ίσως το αγόρασε και κάποιος άλλος ..........) και όποιος ψάχνει στο google , για πληροφορίες για FAKE xiaomi mi2 , θα βρίσκει και το δικό σου θέμα , ίσως βοηθηθεί , ίσως μας βοηθήσει
-
Παράθεση από karamela: “Το fix πήγα να φλασαρω απο ρεκαβερυ και "failed"! Error 7 failed to clone partition κάπως έτσι το έγραφε.” ίσως δεν κατέβηκε σωστά το πέρασα απο recovery κάνοντας wipe cache +wipe dalvik
-
Εφαρμογή θέματος
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα@Gorgolemis , βάλε την νέα rom , πολύ καλή
-
Παράθεση από John Baron: “Τώρα που θα έρθει η 5.1.9, θέλω να κάνω clean install γιατί έχω κάνει κάτι πατάτες και παίζει να έχουν αφήσει απομεινάρια. Τα backup μου στις εφαρμογές μου κλπ τα έχω. Τι κάνω wipe από recovery για να μην μείνει ΤΙΠΟΤΑ από το προηγούμενο OS? EDIT 1: Βρήκα ένα Guide, αλλά μιλάει για άλλο τύπο Recovery. EDIT 2: Στο Recovery του Note 4G, έχει ένα που λέει "Clean to Install New Rom". Μάλλον θα κάνει τη δουλειά που θέλω ε?” σε recovery : wipe and format options , (Clean to I…
-
Παράθεση από aleksgiab: “Συνέχεια αυτό κάνει...” καθαρισμός δεδομένων του play store επανεκκίνηση
-
xiaomi mi3
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από astan1990: “Κακως δεν εχω δοκιμασει ακομα την ελληνικη. Πιστευω να γλιτωσω απο τα συνεχη μικροπροβληματα. Θα την φλασαρω τωρα.” και πολύ καλά θα κάνεις , έβαλα την τελευταία , πολύ καλή
-
Παράθεση από lia: “Δυστυχως δεν υπαρχει τπτ τετοιο στο tools.ευχαριστω παντως !” αν δεν υπάρχει στις επιφάνειες εργασίας το updater , (όταν βάλεις την Ελληνική rom , θα το δεις ) κάνεις : 1. drivers για windows xp , 7 , 8 (αν το συνδέεις το κινητό με το κομπιούτερ σου και βλέπεις τα περιεχόμενα του κινητού σου δεν χρειάζεται αυτό) mtk drivers για windows xp , 7 , 8 , Με την εφαρμογή PDANet+ 2. Κατεβάζεις αυτό , recovery.img CWM_recovery.img το βάζεις στην καρτούλα αφού συνδέσεις το κινητό με το …
-
αν λειτουργεί καλά , όλα καλά , καλό είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες για τυχόν προβλήματα που ίσως παρουσιαστούν