Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από toniachem: “παιδια ξερει κανενας πως κανουμε συγχρονισμο των σημειωσεων (notes) που εχουμε στο κινητο με το Micloud? εχω ενεργοποιημενο βεβαια τον συγχρονισμο αλλα οταν μπαινω στο Micloud απο το pc δεν μου εμφανιζει τις σημειωσεις του κινητου. τι πρεπει να κανω?” κοίταξε , ρυθμίσεις=>Mi Cloud=>ρυθμίσεις=>είναι επιλεγμένο το Σημειώσεις ? ρυθμίσεις=>λογαριασμοί & συγχρονισμός=>Συγχρονισμός τώρα=>ενεργοποίηση αυτόματου συγχρονισμού (αν θέλεις)

• Παράθεση από Tanner: “καλησπερα, ειμαι κατοχος ενος mi4 και εδω και πολλες μερες κανω αναζητησεις να βρω σχετικα με τις ρομ,αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρος και φοβαμαι μην κανω καποιο λαθος θελω μια διευκρινιση. οταν αγορασα το κινητο μου ηρθε με μια multilanguage rom η οποια ειχε και ελληνικα μεσα,εκανε αμεσως αναβαθμιση σε 4.1.2(αν θυμαμαι καλα) και ολο το μενου ηταν ελληνικο,ψαχνοντας ειδα την νεα gtv 5.1.5,την κατεβασα μεσα στο root path του της συσκευης και μεσω της "αναβαθμισης" εκανα το up…

• Παράθεση από John Baron: “και ήθελε reboot!” ναι , Γενικά : πάντα το λέμε , και μια απλή επανεκκίνηση λύνει προβλήματα , για να πάρει τις νέες ρυθμίσεις όταν περνάμε νέα rom , άσχετα αν έκανε επανεκκίνηση , το κάνουμε κι εμείς (και στο κομπιούτερ όταν αλλάζουμε ρυθμίσεις μας λέει , θα ισχύσουν μετά από επανεκκίνηση του κομπιούτερ)

• Παράθεση από geonet: “Μετά από αρκετό ψάξιμο τα κατάφερα. Ήταν έυκολο και χαζό... τελικά το πρόβλημα ήταν στο όνομα του αρχείου (rename σε update.zip πρώτα στo PC) και επίσης το έβαλα και στο internal storage.” το αρχείο της rom το πετάμε στην εσωτερική του κινητού χύμα όχι σε φάκελο και φλασάρουμε με το αναβάθμιση (αν μας πει έχει αναβάθμιση λέμε όχι) αφού τα κατάφερες Ο.Κ.

• Παράθεση από ulvergr: “Με την κάμερα μου κρασαρε και δεν την άνοιγε.” έκανες καθαρισμό να υποθέσω την εφαρμογή της κάμερας

• Απορία σχετικα με το recovery

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από vaggelis xania: “Επειδή το τηλ μου το πήρα απο φιλο και υποψιάζονται οτι έχει πολύ σαβουρα πως μπορω να τα σβήσω όλα εκτός επαφών και άλμπουμ και να περάσω τη τελευταια rom?? Υγ.Χωρίς χρηση υπολογιστη!!Ευχαριστω Στάλθηκε από το MI 3W μου” μιλάς για το mi3w ?? εργοστασιακές ρυθμίσεις , τσεκάροντας τις δύο επιλογές και φλασάρεις την rom

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

σε μένα , δεν χτύπησε ποτέ το κουδούνι , άφηνε μόνο ειδοποίηση ρώτησα τα ελτα της περιοχής μου και μου είπαν θα έπρεπε να έχουμε φορτηγάκι για να τα μεταφέρουμε εγώ πηγαίνω στα κεντρικά και τα παίρνω , για να μην χάσω μια μέρα

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

περισσότερα για Οδηγός για την αναγνώριση τις FAKE Mtk συσκευές με το cpu-z online validation και το MTK Droid Tools και Root σε όλα τα Κινέζικα κινητά εδώ Οδηγός για την αναγνώριση τις FAKE Mtk συσκευές με το cpu-z online validation και το MTK Droid Tools

• η Phonearena λέει : διαρροές για το το Xaomi Mi5 , Snapdragon 810, με οθόνη QHD και ιδιαίτερα λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη. Η τιμή του στην Κίνα προσδιορίζεται στα $325.

• Παράθεση από ulvergr: “Με την camera τι γίνεται; τελευταία έκδοση ενώ νόμιζα ότι φτιάχτηκε συνεχίζει να έχει θέμα και να μην την ανοίγει... Επίσης δυστυχώς έχει θέμα με την κάμερα και η rom του Ivan (4.4)με το τελευταίο update (την φοράω εδώ και 2 μέρες)” τι θέμα είχαμε με την κάμερα !! , η κάμερα λειτουργεί , την βάζω στο 4:3 για να είναι 13 mp , που έχουμε πρόβλημα ?

• χρήσιμο για όποιο θέλει να δει αν το κινητό που αγόρασε με επεξεργαστή mtk είναι fake (πρώτο ποστ) αν κρατήσετε την συσκευή , για να κάνετε root (σε οποιοδήποτε Κινέζικο κινητό) 1.settings(ρυθμίσεις)/security(ασφάλεια & απόρρητο)/και ενεργοποιείς το unknown source (άγνωστες πηγές) μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκτρο αφής της συσκευής κάτω χαμηλά βλέπεις το { } Developer options(Επιλ.για προγραμματιστές),το επιλέγεις, και ενεργοποιείς το usb debugging (εντοπισμός σφαλμάτων usb) (αν δεν υπάρχ…

• Παράθεση από mankap: “τον αφαιρεσα ....και παω παλι sto google για τη δημιουργια..Ερώτηση τα 2 φάκελλα που χω μαρκαρει με κοκκινο τι είναι?...αμα πατήσω πανω & αυτα μου λενε να δημιουργήσω νέο λογαριασμο.. Screenshot_2015-01-06-03-49-56_zps86cf6e3c.png Photo by kapman1 | Photobucket” για να δημιουργήσεις άλλους λογαριασμούς , βάζοντας email και κωδικούς , αν δεν είχες π.χ. τον google , μπορούσες να τον δημιουργήσεις από κεί Παράθεση από mankap: “δυστυχώς μια από τα ίδια ....δεν συγχρονίζονται οι…

• Παράθεση από dkmtb: “Πώς προεπιλεγω launcher τώρα στη 5.1.5?” ρυθμίσεις=>Εφαρμογές=>κάτω το Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εφαρμογών=>Επιφάνεια εργασίας

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

το έκανα root , με μια κινέζικη μεταφρασμένη εφαρμογή, που κάνει γρήγορα root όλες τις Κινέζικες εφαρμογές μπορώ να το κάνω και unroot , θα ανοίξω νέο θέμα και ίσως βοηθηθούν Κινέζικες συσκευές fake η όχι (εκτός xiaomi , που δεν έχει ανάγκη) το κινητό είναι περίπου αυτό (alps , W.4G και όχι φυσικά lenovo) , έχει μικρές διαφορές στα χαρακτηριστικά από το δικό μου alps W.4G Specification κ.λ.π. δεν έφτασε ακόμη η ώρα να συζητήσω με το aliexpress

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

με το καλό όλοι να πάρετε τα δέματα σας

• Παράθεση από dkmtb: “3 γραμμες να φταιγαν μαζεμενες?? 2 διαφορετικα κινητα και ενα σταθερο... το φορτιζω σβηστο τωρα και θα δω το βραδυ τι γινεται.. ελπιζω να μη ξανακουσετε νεα στο θεμα μου.. και το βραδυ θελω να προτεινω κ μαλλον να κανω κ το νταραβερι κιολας, για δυο κολλητους να αποκτησουν την ιδια καταπληκτικη συσκευη!” έχουμε και πολλές γιορτές τώρα , το σύστημα ίσως είναι φορτωμένο , πάντως τυχαίο είναι

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από mankap: “άνοιξε dispute γράψε ότι δεν το γυριζεις πίσω ....και θα δεις ότι θα πάρεις full refund ....(Ρίχτου και μερικά γαλλικά $#^%#@# ...ξέρεις ) Θυμάσαι που έγραψα για τα headphones οτι το ένα ήρθε σπασμένο ..? άνοιξα dispute & μου έδωσε full refund & για τα 2 χωρίς να του τα επιστρέψω !μου ζήτησε μάλιστα & 2 φορές συγνώμη για την ταλαιπωρια που τράβηξα !!” το δικό μου πρόβλημα δεν είναι προσωπικό , να πάρω πίσω τα λεφτά μου , αυτό είναι σίγουρο , πρέπει οι απατεώνες να εξαφανίζο…

• Παράθεση από dkmtb: “Την έβαλα και γω χθες, όλα καλά πάνε, αλλά σήμερα σε 3 κλήσεις που με πήραν, δεν ακουγόταν τίποτα.. Σε κάποιες άλλες ήταν εντάξει.. Ξέρουμε κάτι?” ίσως η γραμμή να έφτεγε επανεκκίνηση

• Παράθεση από vaggelis xania: “Τι σημαίνει full wipes??Κ τι διαφορά έχει με τον τροπο που την περναω εγώ??” αν δεν έχεις προβλήματα , την περνάς όπως ξέρεις αν έχεις προβλήματα (κακός χειρισμός , ζημιά από κάποια εφαρμογή κ.λ.π. ) κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις , η απο recovery : wipe data/factory reset (θα χαθούν οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις μετά wipe cache partition (δεν χάνεις τίποτα) μετά advanced/wipe dalvik cache (δεν χάνεις τίποτα) πριν απ όλα αυτά που ξέρεις , δεν ξεχνάς να πάρεις backup…