Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
παραστατικότατος εδώ σ' αυτό το Θέμα που άνοιξες , μπορείς να βάζεις ερωτήσεις , σκέψεις , ότι θέλεις , ξέρεις , και θα σε βρίσκουμε και εδώ αν δεν τα έκανες settings(ρυθμίσεις)/security(ασφάλεια & απόρρητο)/και ενεργοποιείς το unknown source (άγνωστες πηγές) μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκτρο αφής της συσκευής κάτω χαμηλά βλέπεις το { } Developer options(Επιλ.για προγραμματιστές),το επιλέγεις, και ενεργοποιείς το usb debugging (εντοπισμός σφαλμάτων usb)
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από filthydwarf: “δεν ξέρω. αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι πολλές φορές σπίτι κουδούνι δεν έχει χτυπήσει και βρίσκω χαρτάκι” αν αφήνει ειδοποίηση χωρίς να χτυπήσει το κουδούνι μάλλον δεν τα έχει μαζί του , γιατί να τα κουβαλάει !!! και χάνουμε μια μέρα
-
Απορία σχετικα με το recovery
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμασκέφτομαι να το κάνω root , ( διαδικασία με MtkDroidTools + SP_Flash_Tool ) , αρκεί να βρω το unroot , για να του το στείλω πίσω
-
Παράθεση από monster749: “όλα καλά εκτός από το swiftkey που κράσαρε στην πρώτη επαννεκίνηση κ από τότε αρνήται να δουλέψει” καθάρισε τα δεδομένα της εφαρμογής και επανεκκίνηση
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από JeLaKos: “Πωπω αυτοι οι ταχυδρομοι δεν παιζονται αφηνει ειδοποιηση χωρις να χτυπησει θυροτηλεφωνο και τζαμπα μας παει μια μερα πισω τι να πω....εναν στο δημοσιο να κανει σωστα την δουλεια του δεν εχω δει...” Παράθεση από filthydwarf: “ναι αυτο είναι κλασσικό. επιδή βιάζεται βάζει κατευθείαν χαρτάκι.” χωράνε στον ταχυδρομικό σάκο ? κάνουν διανομή τα δέματα με φορτηγάκι ?
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Zioa: “Άμα θες ξεκίνα το εσύ μια και δεν έχω ΜΤΚ κινητό” θα σου δώσω υλικό , τρία mtk έχω (μαζί με τα fake ) edit το υλικό το έχεις , και υποστήριξη το θέμα θα έχει (υπάρχουν πολλοί με mtk συσκευές στην Κοινότητα)
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαανέλαβε το Παράθεση από Zioa: “έτσι ακριβός” άρχισε δουλειά .....
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμασωστά τα λέει , (βαριόταν να το γράψουν) ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 02-01-2015 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 02-01-2015 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 05-01-2015 (Δευτέρα)
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Zioa: “fake” το ΄κατάλαβα μόλις το πήρα , η κάμερα λέει ότι είναι 13 είναι 5 , αργό , λειτουργικό πειραγμένο , ..... απο τους πολλούς που το πήραν 3 άτομα το κατάλαβαν , και το πουλάν σε διάφορα sites και είναι όλοι ευχαριστημένοι 125 feedback Positive (95.0%) 5 Stars (107) : δηλαδή , εκατό επτά άτομα πιστεύουν ότι είναι original Positive 4 Stars (8) : δηλαδή , άλλα οκτώ άτομα πιστεύουν ότι είναι original Neutral 3 Stars (2) : δηλαδή σε 2 άτομα κάτι δεν τους άρεσε Negative 2 Stars (…
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυματώρα το είδα
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα@Zioa , μπράβο ωραίο βίντεο το online validation , πολύ καλό , λέει ότι η rom είναι 16 gb , αυτά δεν τα βλέπω όταν το συνδέω στον υπολογιστή με usb δηλαδή στο κινητό στις ρυθμίσεις=>στον Αποθηκευτικό χώρο , ο εσωτερικός Αποθηκευτικός Χώρος είναι 16 GB (δεν είμαι σίγουρος, όλα τα test που έκανα λένε είναι 16 gb) και ο αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου είναι 1,27 GB (αυτός Ο.Κ) , όταν το συνδέω με καλώδιο usb , βλέπω μόνο τον αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου 1,27 GB , ο 16 gb που να είναι !!!! (στην ασφαλή…
-
με full wipes , πέρασα την τελευταία στο mi3w , και στο note 4g και όλα πάνε μια χαρά
-
Παράθεση από mankap: “επειδή & γω δν μπορώ ν'αποθηκεύσω καινούργια επαφή στο mi2 και να φανεί στο gmail...τι κάνω λάθος?...εμένα δεν μου βγάζει να επιλέξω σε ποιό λογαριασμό, με πάει κατευθείαν στο xiaomi account” αν μπεις στους λογαριασμούς , να υποθέσω ότι βλέπεις τον google λογαριασμό να τον αφαιρέσεις και να τον δημιουργήσεις πάλι , ίσως βοηθήσει με , mi3 , note 4g και zopo που φοράνε miui , βγάζει τις δύο επιλογές των λογαριασμών για να αποθηκευτεί η επαφή
-
Mi4 Model Που είναι ο τόνος? κοίταξε τι θα κάνεις για να μην είσαι off topic θα πας εδώ xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/93-Mi-4/ δεξιά θα πατήσεις το Νέο Θέμα και θα γράψεις την ερώτηση αναλυτικά με το τι ακριβώς θέλεις π.χ. θα γράψεις , εκτός απο τα παρακάτω μαγαζιά (θα τα αναφέρεις) , ποια άλλα υπάρχουν για να το παραγγείλω ? θα αναφέρεις και πως το θέλεις , με ρίσκο , χωρίς ρίσκο κ.λ.π.
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΉμουν σίγουρος 95% οτι δεν ηταν αυθεντικό Υπερίσχυσε το 5% , και το πήρα lenovo s860t δεν υπάρχει στην αγορά , αυτό το κατάλαβα μετά την αγορά Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis xania: “Γιώργο απο που το πήρες???και το mi3 τι έγινε??” Βαγγέλη , φυσικά και το έχω το mi3w, Original Lenovo S860 t MTK6595 Octa Core Cell Mobile Phone 5.0MP+13.0MP 3G RAM 16G ROM 5.5"HD Android 4.4.3 WCDMA GPS Dual SIM-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group και απο εδώ Original Lenovo S860 t MTK6595 Octa Core 4G Cell mobile phone 13.0MP 3G RAM 16G ROM 5.5"HD Android 4.4.3 WCDMA GPS Dual SIM-in Mobile Phones from Phones & Teleco…
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπέρα , Όχι ακόμη , έχω χρόνο , το ψάχνω Αυτός θα πει στειλτο πίσω Δεν έχει πρόβλημα , απλά θα χάσω τα μεταφορικά Αυτό δεν σημαίνει κάτι , θα συνεχίζει να το πουλάει Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου