Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Προβλημα με digitizer
Μήνυμαχορτάσαμε τις μυστικές δυνάμεις τώρα που θα βγουν τα νέα κινητά της xiaomi , και θα πέσουν οι τιμές στα παλιά , θα πάρουμε το mi4
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαεμ , κι αυτό για να λέει jumbo , μήπως είναι παιχνίδι !!!! doofy , (πλάκα) τι να πω S860 υπάρχει , αλλά S860T δεν υπάρχει μόνο xiaomi τηλέφωνα από σωστά καταστήματα που τα ξέρουμε , και αν μπει η Ελληνική είναι original
-
Προβλημα με digitizer
Μήνυμαοι μυστικές δυνάμεις , δεν δουλεύουν το έχεις για ιδιωτική χρήση , άλλαξέτο να το βλέπουν όλοι Παράθεση από prodigy: “Το τηλ δουλευει μια χαρα. Το ολο θεμα ηταν η σκονες-ακαθαρσιες-τζαχαλα-βρωμιες που ειχε αναμεσα στην οθονη και στην θηκη σιλικονης.” τέλος καλό , όλα μια χαρά , καινούργιο το έκανες ,
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Υπάρχει περίπτωση να καταλάβουμε για ποιό κινητό πρόκειται? Απο κανένα αυτοκόλλητο ίσως??” το κινητό Original Lenovo S860 t MTK6595 Octa Core Cell Mobile Phone 5.0MP+13.0MP 3G RAM 16G ROM 5.5"HD Android 4.4.3 WCDMA GPS Dual SIM-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group το αυτοκόλλητο , κάτω από την μπαταρία λέει το imei (σωστά το έγραψε) και το μοντέλο , S860t , το μοντέλο φαίνεται μόνο στο δικό του αυτοκόλλητο , πουθενά αλλού αρχίζω…
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαι γιατί δεν πήγες στην Σταυρούπολη να το πάρεις , απο τον 1ο όροφο ?
-
Απορία σχετικα με το recovery
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυματο imei στις ρυθμίσεις και στο *#06# είναι ίδια , και της μορφής 865423581....... (αυτό δεν λέει κάτι) στις ρυθμίσεις στο μοντέλο λέει : Lenovo , θα έπρεπε να λέει Lenovo S860 t όπως στην xiaomi , βάζουμε το imei και s/n και σου λέει ότι είναι αυθεντικό , κάτι τέτοιο , η οτιδήποτε άλλο
-
Παράθεση από sifnos1: “καλησπερα παιδια .καπου πηρε το ματι μου οτι υπαρχει νεα δηνατοτητα να προγραμματιζουμε το τηλεφωνο μας ποτα να ενεργοποιηθει/απενεργοποιηθει??πως γινεται ακριβως?ευχαριστω πολυ...” η διαδικασία wallpaper + Battery youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sTok68B_c60#t=66
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα@Bodai , απο Lenovo κινητά ξέρεις ? υπάρχει κάτι π.χ. με το imei να βρίσκει αν είναι original , η κάτι άλλο cpu-z και amtutu , δείχνουν ότι η κάμερα δεν είναι 13 αλλά 5 mp , τα άλλα φαίνονται σωστά (δεν τα έχω 100% εμπιστοσύνη) πως επικοινωνείς με την lenovo για ερωτήσεις ?
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis xania: “Καλημέρα σας!!γνωρίζει να μου πει κανεις γιατί όταν πατω το αριστερό πλήκτρο με τις τρεις γραμμές μου βγάζει δυστυχώς η εφαρμογή com.android.system.miui έχει σταματήσει??κ πως την ξεκινάμε??” αν την rom την έβαλες στο system 1(active) , εδώ θα κάνεις backup για να έχει και τις εφαρμογές σου , όλα το system 2 , θα το έχεις για ρεζέρβα είναι μόνο η rom αν π.χ. δεν ανοίγει το κινητό σε recovery θα κάνεις restore την rom η θα μπεις στο system 2 , και θα κάνεις επανεκκίν…
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαάλλα original άλλα fake , σιγά - σιγά έρχονται , με το καλό να τα παραλάβετε όλοι
-
Παράθεση από manousid5: “ 1. Πήρα και εγώ επιτέλους το δικό μου δωρο.. 2. Πήρα και του μετάλλιο του κ@λοφαρδου σε κλήρωση έτσι όπως έγινε το θεμα.. 3. Ευχαριστω πολύ και εύχομαι και την νέα χρονιά να είμαστε όλοι τυχεροι!!” να το χαρείς , αν είναι και η αιτία να περπατήσεις λίγο παραπάνω , θα πιάσει τόπο 2. rofl rofl rofl 3. περιμένουμε την επόμενη ...
-
Παράθεση από PanagiotisDrama: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά προσπαθώ να κατεβάσω την τελευταία ενημέρωση από το Ota up. και μου βγάζει '' αδυναμία ελέγχου κατάστασης λήψης '' Έχω το mi3. Ευχαριστώ εκ των προτέρων” ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>ΟΤΑ Updater=>καθαρισμός δεδομένων
-
xiaomi 1s
ΜήνυμαΠαράθεση από reborn: “παιδια σημερα το πηρα απο vickmall δεν αναγνωριζει την sim και στις 2 υποδοχες μηλισα με την σελινα και μου ζηταει το imei της συσκευης πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? ειναι σε αγγλοκινεζικο ευχαριστω” το imei θα το δεις κάτω απο την μπαταρία στις ρυθμίσεις=>σχετικά με το τηλέφωνο=>δεν θα το δεις , χάθηκε κοίταξε και εδώ Service για XIOMI Redmi 1s unbrick? (solved)
-
Παράθεση από merkman: “Καλησπέρα σε όλους. Την πέρασα την νέα ρομ και διορθώθηκαν τα προβλήματα. Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά. Να ρωτήσω κάτι αν και διάβασα καποιος οδηγούς. Κατεβάζω την ρομ μέσω από OTA updater και μετά την επιλέγω μέσα από την Αναβάθμιση και γίνεται το update. Ενδιάμεσα πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Βλέπω καποιες φορές που γράφουν κάποιοι για wipe cache κτλ. γι αυτό ρωτάω.” είχες την Ελληνική , δεν χρειάζεται τίποτε άλλο , σωστά την εγκατέστησες αν υπάρχουν προβλήματα κάνουμε…
-
Παράθεση από elpida_andr: “(Δεξιά 2GB θα έπρεπε να λέει)” ναι , θα έπρεπε , αλλά δείχνει μόνο τα διαθέσιμα
-
στο mi3w , όλα καλά , γρήγορη , απολαυστική
-
αγοράζουμε μόνο από σωστά μαγαζιά , προσέχοντας τι λένε τα μέλη της Κοινότητάς μας Την επωνυμία της επιχείρησης..........................: aliexpress = "λαχτάρα" , λαχείο αν θα παραλάβεις original η fake Την Διεύθυνσή της (URL)...................................: Original Lenovo S860 t MTK6595 Octa Core Cell Mobile Phone 5.0MP+13.0MP 3G RAM 16G ROM 5.5"HD Android 4.4.3 WCDMA GPS Dual SIM-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Original Lenovo S860 t MT…
-
Mi3 Update Πληροφορίες
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Antonis95gr: “μια ακόμα ερώτηση ο οδηγός αναβάθμισης που είναι? αν και στο SGS που είχα πέρναγα ROM αλά δεν ξέρω τι ακριβός παίζει εδώ edit - (βασικά το βρήκα ευχαριστώ) :)” την Ελληνική rom , θα την χαρείς , καμιά σχέση μ αυτήν που έχεις , θα έχεις σωστό recovery για να π.χ. κάνεις backup όλη την rom με τις εφαρμογές σου .... Δεν μπορώ να προσθέσω Google Account στο κινητό μετά απο update 1. επιλέγεις settings(ρυθμίσεις)/security(ασφάλεια & απόρρητο)/και ενεργοποιείς το unknown sou…
-
Παράθεση από teopapage: “Εμένα στον ΟΤΑ γράφει ακόμα την 5.1.3. για κατέβασμα. Η πλάκα είναι οτι χθές εγραφε την 5.1.5 και μετά από επανεκκίνηση σήμερα το πρωί μου βγάζει την 5.1.3. Κουφό?” εχθές έγραφε 5.1.3 , μετά την σταμάτησε ο Admin , και σήμερα γράφει 5.1.5 για να το δεις κι εσύ ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>ΟΤΑ Updater=>καθαρισμός δεδομένων