Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Πρόβλημα με αποστολή!

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

εδώ είναι τα σωστά "μαγαζιά" , εμπειρίες χρηστών της Κοινότητας Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Παράθεση από teopapage: “Παιδιά καλημέρα και από μένα. Παρέλαβα και εγώ το κινητό μου πριν από λίγες μέρες και πέρασα την 4.12.26. Όλα δείχνουν οκ αλλα έχω δύο (πολλές έχω αλλα θα τα βρώ ...) απορίες.: 1. Όπως ρώτησε και κάποιος άλλος δεν μπορώ να αλλάξω θέματα. Στο μενού θέματα έχει μόνο δύο επιλογές: '' ενεργοποιηση ήχων κλίσης'' και ''προβολή όρων χρήσης'' και τίποτα άλλο. 2. Στον ΟΤΑ Udtader μου δείχνει την 5.1.3. Άν κατάλαβα θα περιμένω για την επώμενη έτσι? Όταν την κατεβάσω την περνάω μέσ…

• @zenith , στο OTA Updater εμφανίζεται η 5.1.5 και κατεβαίνει , προτιμώ να την κατεβάσω ολόκληρη μπορεί να γίνει από την Ελληνική rom , να μπαίνουν οι εφαρμογές ( data/miui/apps ) σε έναν φάκελο στην επιφάνεια εργασίας , αλλά δεν βολεύει όλους , εγώ τις μοιράζω σε δύο φακέλους , δευτερόλεπτα υπόθεση είναι να τις βάλουμε σε έναν φάκελο κατεβάζω για mi3w και note 4g/lte

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από ashe: “Ηρθαν και τα δυο Μι3 μολις τωρα!! Εβαλα τα tempered και τωρα φορτιση!!!” Μια χαρά, να τα χαρείς :D:thumbup:

• Πρόβλημα με αποστολή!

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Προσεχουμε τα καταστηματα Αυτα που εμπιστευονται τα μελη της Κοινοτητας Γραφω τωρα με fake κινητο Στάλθηκε από το Lenovo μου

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ηλθε Πηρα το lenovo , Ειμαι σε μια καφετερια , για να απολαυσω το fake κινητο μου Δεν μου εφτανε το ενα, ηθελα δυο Προσοχη , τα φθηνα, ειναι ολα fake , κανεις δεν χαριζει κινητα Στάλθηκε από το Lenovo μου

• Παράθεση από Nikos_her: “Ωραία... τώρα που θα σου κάνω like....βρήκα το dislike...αλλά ψάχνω το Like.... lol” βάζεις το ποντίκι στο ποστ του Admin κάτω δεξιά στο ποστ του , τρίτο εικονίδιο , με τον αντίχειρα επάνω (μόλις πάει εκεί το ποντίκι θα δεις Like )

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mankap: “Κατάλαβα ...πάλι μπλεξίματα ...ενημέρωσε με όταν παραλάβεις τα 2 που περιμένεις .. Ευχαριστώ & πάλι” θα ανοίξω νέο θέμα , Παράθεση από filthydwarf: “για ώσους περιμένουν δέμα μην ξεχνάμε τρίτη είναι αργεία” ελπίζω για Δευτέρα , το ένα τουλάχιστον

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mankap: “χαχαχα 3G Ram/5mp-13mp camera/16G rom 150$ !! σε προβληματίζει όντως Αναμένω ενημέρωση όταν το πάρεις ...φαίνεται SUPER !!..το θέλω” το πήρε ένας φίλος δεν μπόρεσε να καταλάβει πολλά , η κάμερα λέει ότι είναι 5 και όχι 13mp , τα άλλα χαρακτηριστικά λέει ότι συμφωνούν στο antutu , cpu-z , δεν είδε ονομασία lenovo , βλέπει μοντέλο W.4G βγήκε και rom ROM W.4G Lenovo S860t | [Official] add the 12/30/2014 on Needrom

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mankap: “εκτός θέματος αλλά επειδή ψάχνω κντ.. αυτό το τηλ. περιμένεις @tora33 ;; :Original S860 t Lenovo MTK6595 Octa Core 4G Cell Phones 13.0MP 3G RAM 16G ROM 5.5"HD Android 4.4.3 WCDMA GPS Dual SIM-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Συγνώμη και πάλι” αυτό αλλά μακριά ίσως είναι fake , μόλις το πάρω θα ξέρω το ίδιο φαίνεται Original Lenovo S860 t MTK6595 Octa Core Mobile Phone 5.0MP+13.0MP 3G RAM 16G ROM 5.5"HD Android 4.4.3 WCDMA G…

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από JeLaKos: “ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 04-01-2015 14:35 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Αντε να ερχεται σιγα σιγα :)” άρα κινούνται και την Κυριακή , μάλλον , θα είναι στην Εδεσσα τα δικά μου , είναι δύο Lenovo , θα βάλω Miui rom 02-01-2015 , ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (στις 3 και στις 4 καμιά αναφορά) , αύριο πρωί θα είναι Θεσσαλονίκη το άλλο 03-01-2015 , Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) , ελπίζω αύριο πρωί να είναι Θεσσαλονίκη .

• Απορίες Mui V6

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Gorgolemis: “Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Στο ΟΤΑ update όμως μου δείχνει τώρα ότι έχω αναβάθμιση αλλά δεν μου την κατεβάζει μου λέει σφάλμα HTTP. Δηλ όταν φλασάρουμε στο system 1 πηγαίνει και στο system 2 η rom και μένει καθαρή εκεί όπως όταν την πρωτοβάλαμε η έιναι κλώνος κάτι σαν το rapid στους σκληρούς των windows,ότι ενέργεια κάνουμε στο system 1 εγκαθίστατε και στο system 2?Δοκίμασα να μπώ από το system 2 αλλά πάγωσε στην αρχική οθόνη.” OTA Updater=>Rom=>Διαθέσιμες…

• Παράθεση από karamela: “Re παιδιά πως αλλάζουμε themes? Που βρίσκονται να τα επιλέξουμε? Μεσα απο την εφαρμογη θμετα δε μπορω να λλάξω, κατεβασα μερικα δωρεαν αλλα πως τα αλλάζω?” ρίξε μια ματιά κι εδώ Οδηγός Εγκατάστασης και Διαγραφής Θέματος (Theme) από εξωτερική πηγή

• Mπαταρία & Βαρος

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από paternalistis: “Το θέμα της μπαταρίας είναι σχετικό αλλά μου φαίνεται οτι κρατάει πολύ λιγότερο απο το το μι3 που είχα πριν” καλορίζικο , η μπαταρία του 4 είναι καλύτερη από του 3 Το θέμα της μπαταρίας είναι πάρα πολύ σχετικό , νομίζουμε πάντα μετά από φλασάρισμα ότι κρατάει λιγότερο , αλλά , όσες φορές το δοκιμάσαμε είδαμε ότι κρατάει το τριπλάσιο απ ότι νομίζαμε αν έχεις και τα δύο (μάλλον όχι) φορτίζεις στο 100% το mi4 , από τις ρυθμίσεις επιλέγεις να μην κλείνει η οθόνη , το κρα…

• Απορίες Mui V6

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Gorgolemis: “Καλησπέρα. Νέος κάτοχος κι εγώ του Mi3 εδώ και 2 ημέρες,μου ήρθε με την multi και μετά άλλαξα σε 4.12.26 Ελληνική. Μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες και θα ήθελα εάν γίνεται να μου τις λύσετε. 1.Μου βγάζει μήνυμα το ΟΤΑ για αναβάθμιση GTV-5.0.1.03 αλλά όταν πατάω για λήψη αποτυγχάνει.(Έχω κάνει και λογαριασμό στο ΟΤΑ update και στο ΟΤΑ updater ID μου εμφανίζει σωστά την συσκευή) 2.Αναβαθμίσεις κάνουμε μόνο όταν μας ειδοποιεί το ΟΤΑ updater η και απο την εφαρμογή up…

• Παράθεση από spiv4kl: “Στο imap που είναι το gmail κανονικά και συγχρονισμένο, στο store,browser, επαφές όλα οκ.” GTV-4.12.19

• Παράθεση από trickle: “Με ποιο app κανουμε backup τα παντα η έχει τίποτα το mi4?” Παράθεση από trickle: “Εργοστασιακές ρυθμίσεις τα χάνουμε όλα, με ποιο πρόγραμμα κάνουμε backup ?” ρυθμίσεις=>Πρόσθετες ρυθμίσεις=>Αντίγραφα & επαναφορά=>τοπικα αντίγραφα=>Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας=> ΘΑ ΕΙΝΑΙ επιλεγμένα Εφαρμογές και λογαριασμοί , ΟΧΙ το σύστημα είπες πρόγραμμα , το titanium backup (το χρησιμοποιώ) Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data»

• Μια χαρά είναι Είπαμε wipes , η εργοστασιακές ρυθμίσεις

• Mi Band

tora33 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από gatios: “Καλημερα στην κοινότητα. Καλη χρονιά να έχουμε. 1. Όμως όπως θα ξέρετε το mi band θέλει android 4.4+. Το note φοράει 4.2. Υπάρχει τρόπος να το κανω να δουλέψει; Μπορω να περάσω 4.4; 2. Υπάρχει καμια αλλη εφαρμογή συμβατή με mi band που να τρέχει σε 4.2; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 3. Υ.Γ. Έχω κανει ξανά το ίδιο ποστ στην κατηγορία αλλες συσκευές και τώρα δεν μπορω να το δια γράψω απο εκεί. Αν το δει κάποιος διαχειριστής ας το διαγράψει ή ας μεταφέρει το ποστ στο κατάλληλ…

• Παράθεση από spiv4kl: “Στην 4.12.26 που γυρισα όλα οκ είναι.” στο ρυθμίσεις=>στους λογαριασμούς βλέπεις τον λογαριασμό Google ?