Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Full wipes , και όλα πηγαίνουν ρολόι
-
redmi note
ΜήνυμαMiui v6 en.miui.com/thread-55693-1-1.html Welcome to the Xposed Module Repository! | Xposed Module Repository http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-crappalinks-remove-link-masking-t2603868/page43
-
Παράθεση από spiv4kl: “Για να γυρίσω στην 4.12.26 απλά την κατέβαζω και την φλασαρω; Θα διόρθωση το πρόβλημα ή τζάμπα θα το κάνω;” σωστά , την φλασάρεις απο το Αναβάθμιση όπως όλες
-
Αγορά Κινητού
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμασε ένα Μήνα μακάρι να αλλάξουν πολλά και να έχεις το κινητό που θέλεις πιο φθηνό
-
Παράθεση από annonnaki: “Καλησπέρα και καλή χρονιά με δυνατη συνέχεια. Ερώτημα: πως στο καλό προσθέτω στοιχεία κάρτας στον λογαριασμό στο play store; Αν πάω στον λογαριασμό στο play store μου βγάζει σφάλμα και δεν μπορώ να το προσθέσω.” έκανες καθαρισμός δεδομένων , της εφαρμογής ? ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>Google play store=>καθαρισμός δεδομένων=>επανεκκίνηση μετά ναι στο : Ο λογαριασμός μου του play store
-
Παράθεση από Good Dido: “Καλή χρονιά, χρόνια πολλά...Είναι το πρώτο μου μήνυμα και με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ την κοινότητα για την εξαιρετική υπηρεσία που μας προσφέρουν αλλά συνάμα να εκφράσω συγχαρητήρια για την πρόκριση της 3ης θέσης στον διαγωνισμό. Είμαι κάτοχος του Xiaomi note κι έχω εγκαταστήσει την τελευταία ελληνική ρομ.παρατήρησα ότι όταν πατάω το εικονίδιο τηλέφωνο δεν εμφανίζονται τα ονόματα των επαφών που έχω καλέσει αλλά μόνο ο αριθμός τηλεφώνου τους. Έχει παρατηρηθεί και…
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαχαχα , τώρα ναι , elta-courier.gr/mobile/webserv…ient.php?br=RF299677299SG έχω παρατηρήσει , όταν αναφέρουμε στο φόρουμ μας ότι δεν ήλθε το π.χ. κινητό , γρήγορα έρχεται , συμβαίνει και σε μένα , είναι από την θετική ενέργεια των μελών μας !!!! αυτό είναι , όλα τα μέλη της Κοινότητάς μας , είμαστε καλά παιδιά
-
Παράθεση από vabene73: “ευχαριστω tora33 καλως σε βρηκα αλλα παρολο που δεν το εχω λαβει ακομα εχω φοβηθει με το θεμα κλωνου το παρηγγειλα απο merimobiles και τους ζητησα custom rom μιας και μου εδινε επιλογη για να εχω ελληνικα επισης ζητησα google play preinstalled για να δουμε τι θα δουμε” να είσαι καλά , δεν υπάρχουν κλώνοι στο merimobiles , όταν θα έλθει θα το κοιτάξουμε , για να σιγουρευτείς αν βάλουν "δικιά τους rom" , ίσως να έχει λίγα προβλήματα για να βάλεις την Ελληνική , (που τα έχει…
-
Παράθεση από vabene73: “Παιδια καλησπερα εχω παραγγηλει το note octaαπο merimobiles με custom rom για ελληνικα αν κανω update θα χαθουν τα ελληνικα please βοηθεια!Ευχαριστω και καλως σας βρηκα” καλωσόρισες αν εγκαταστήσεις την Ελληνική rom , θα έχεις 100% μεταφρασμένη στα Ελληνικά https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5869-Stable-37-0-Xiaomi-Redmi-Note-GTV-4-11-14-Rooted/#files
-
Power Button
Μήνυμααυτό δεν ξέρω αν θα το χρειασθείς Το mi3 μου επεσε στο νερό όλο και κάποιος θα ξέρει κάποιο καλό service , απλά για να κάνεις ερώτηση
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από filthydwarf: “μωρε ναι αλλά κρίμα δεν είναι να τους κάνω dispute και να φταίνε τα ελτα?” γράψε το ιστορικό του , πριν 32 μέρες το έστειλε , και μετά το μόνο που βλέπεις είναι in transit ?
-
Power Button
ΜήνυμαΠαράθεση από shabe: “Έχεις να προτείνεις κάποιο;” Γερμανός , εγώ το πήγα σε κατάστημα της cyta με service στο φόρουμ μας αναφέρθηκε και αυτό Κινέζικα Brands ψάχνω ................ edit Xiaomi m3w service
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από filthydwarf: “δεν ξαναπαραγγέλνω Χριστούγεννα! ακόμα in transit λέει !!” το λες με "πόνο" , αλλά κοιτώντας το avatar σου , ο πόνος γίνεται γέλιο , νομίζοντας ότι το διασκεδάζεις rofl ένας μήνας + (32 μέρες) , κάτι σημαίνει , επικοινώνησες είπαμε ? δεν είπαμε , επικοινώνησε με τον πωλητή η dispute
-
Απορία σχετικα με το recovery
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαόχι η Miui έχει μόνο THL T3 THL W8
-
Απορία σχετικα με το recovery
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis xania: “Καλησπέρα στην παρέα. Γνωριζει κανεις αν έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε miui rom ελληνικη σε thl 5000? Στάλθηκε από το MI 3W μου” ψάχνω xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/ θα σου πω σε λίγο
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαγια τις τρις ημέρες λες τέλος πάντων έχασα 2 μέρες αλλά αν σε 10 μέρες περίπου έρχονται εδώ , και έχουμε σκοτάδι για 20 , 30 , 60 μέρες , και μετά βλέπεις να κινείται , εκεί είναι η τρέλα
-
@Fearbit , όλα πηγαίνουν καλά , το ebay θα επικοινωνεί και στο email σου , αν σου πει να στείλεις κάποια στοιχεία , δεν θα τα στείλεις απαντώντας στο email τους γιατί δεν τα βλέπει κανείς , θα έχει κάποιο link μέσα , εκεί θα τα στείλεις τέλος πάντων , όπου θα κολλάς , υπάρχουν πολλοί στην Κοινότητα με εμπειρία
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από JeLaKos: “Καλα δεν περιμενα κατι καλυτερο απο μια δημοσια υπηρεσια” Παράθεση από JeLaKos: “Να σου πω την αληθεια δεν νομιζω να ευθηνεται ο κινεζος γι' αυτο.Μαλλον οι δικοι μας κανουν οτι νανε...” Παράθεση από Bodai: “Μπα @tora33 Ξέρεις πόσο πήρε για ενα συστημένο απο Θεσ/νίκη => Πύλο Μεσσηνίας? 6 Εργάσιμες!!! Ενω θα πρέπει να ήταν 3 max” τρις μέρες λες , τέλος πάντων το να λέει ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ , ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ , 08-12-2014 , και να το εμφανίζουν στην Αθήνα 31-12-2014 η και πολ…