Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Power Button

tora33 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

πήγαινέ το σε κάποιο service να το δούνε και να σου πουν τι έχει , αν δεν το αφήσεις δεν πληρώνεις θα ξέρεις και αποφασίζεις

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

σιγά σιγά έρχονται

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@ashe , γίνονται λίγα περίεργα , έρχονται τα δέματα , τα βάζουν στο βάθος , έρχονται κι άλλα , τα βάζουν πριν από αυτά , οπότε τους είναι πιο εύκολο να αρχίσουν από τα νέα που είναι κοντά τους (πλάκα κάνω , υπομονή και όλα έρχονται ) τα δέματα κάθε μέρα γίνονται περισσότερα και δυσκολεύουν τα πράγματα , "σχεδόν όλοι" αγοράζουν από Κίνα

• Power Button

Μήνυμα

Παράθεση από shabe: “Τον τελευταίο μήνα παρατηρώ πως δεν πιάνει καλά το power button(δεν είναι θέμα λογισμίκου) και τρίζει η αριστερή πλευρά αν την πιέσω” Παράθεση από shabe: “Δεν έχω αγοράσει καινούριο γιατί δεν είμαι σίγουρος αν φταίει απόλυτα αυτό.” σκέψεις , να το έβαλες κοντά σε καλοριφέρ (λέμε τώρα) και να παραμορφώθηκε λίγο , η στην τσέπη ,,,, αν θυμηθείς κάτι παρόμοιο , ίσως να φταίει το κάλυμμα για το power button , αν η παραμόρφωση το πίεσε ίσως γιαυτό να μην λειτουργεί καλά

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από JeLaKos: “ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ03-01-201505:52ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) Επιτελους...Σε ποσσες μερες λετε να το εχω στα χερια μου?” αύριο Κυριακή , μάλλον την Τρίτη

• και είναι πολύ καλή

• Power Button

Μήνυμα

Παράθεση από shabe: “Σκέφτηκα να παραγγείλω νέο καπάκι.” και με το δικό του το κάνει !!! , (μάλλον δεν άλλαξες καπάκι)

• όταν θα βγει με το καλό η custom Ελληνική rom (βασισμένη στην Miui) τα πάντα θα λειτουργούν άψογα , και δεν θα χρειάζεται να ψάχνουμε για τις βασικές εφαρμογές αλλού

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

και τα δύο μια χαρά είναι

• Απορία σχετικα με το recovery

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από vaggelis xania: “Καλη χρονιά σε ολους. Ενα ορθογραφικό λάθος εντοπισα Βίντεο>ανθρωπάκι πανω αριστερά.όταν δεν είσαι συνδεδεμένος στο mi account σου δείχνει το παρακατω. Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου” ναι στην εφαρμογή Βίντεο Δεν συνδεσθήκατε = συνδεθήκατε

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

2 έφυγαν μαζί απο Σιγκαπούρη το ένα : , 31-12-2014 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) το άλλο : σήμερα 15:20 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ δεν κρατάνε προτεραιότητα , ότι πέσει στο χέρι τους

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 10:53 Άρα Αύριο Σάββατο , Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

• Παράθεση από dimosthenis: “Γεια σου tora33 Το τηλεφωνο φορτιζε κανονικα. Μαλιστα τελευταια φορα που το κοιταξα ειχε φτασει στο 80% περιπου. Δοκιμασα και αλλο φορτιστει αλλα τιποτε. Ουτε hart reset δεν μπορω να κανω. Δεν υπαρχει στο τηλ κουμπακι για reset? Υπαρχει πιθανοτητα να εχει βλαβη η μπαταρια μονο ή τα επεξε και το κινητο. Υπαρχει τροπος να ελεγξω την μπαταρια?” προσπάθησε REDMI NOTE WCDMA to Factory installation με το SP_Flash_Tool_v5.1409.03 Κατεβάζεις το παρακάτω πακέτο MEGA έχει μέσα :…

• Φαίνεται σα να είναι τελείως αποφόρτιση ή μπαταρία Βγάλε και βάλε την μπαταρία Φορτισετο με άλλον φορτιστή Και Κάνε εγκατάσταση πάλι την Rom Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου

• mi3

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Θα τρέξεις την εφαρμογή number fixer Στο Προσθήκη κωδικού περιοχής Ψηφία =10 Κωδικός περιοχής = +30 Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου

• Παράθεση από mike_k: “Καλημέρα παιδιά . Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά!!!! Εχθές παρέλαβα το note 4G και πέρασα αμέσως την ελληνική, από τον updater. Όλα καλά εκτός από την εφαρμογή ασφάλεια που δεν ανοίγει και μου βγάζει μήνυμα σφάλματος. Το κινητό δεν είναι δικό μου, και αύριο πρέπει να το δώσω στο κάτοχο. Έκανα εκκαθάριση και wipe μπας και στρώσει αλλά τίποτα. Έχετε καμία ιδέα να κάνω κάτι, η να το δώσω έτσι? :)” είχε μάλλον άσχημη rom των καταστημάτων τοποθέτησε το αρχείο της rom στο κινητ…

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από parmenion: “Πάντως εγώ που παράγγειλα από aliexpress και πήρα ένα cube talk 9x ήρθε σε 25 ημέρες και το tablet πετάει. Παίρνει και SIM card.” Παράθεση από topmar: “Κάποιο λινκ να το δω;” ίσως αυτό εννοεί Aliexpress.com : Buy In Stock Onda V919 3G Air Tablet PC 9.7inch MTK8392 Octa Core 2GB/16GB Dual Camera GPS WCDMA Phone Call Android 4.4 from Reliable tablet computer touch screen suppliers on Shenzhen OKQI Electronics Mall | Alibaba Group Cube Talk 9X U65GT MT8392 Octa Core Tablet …

• Πρόβλημα με αποστολή!

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Νέα έχουμε ,? Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου

• Greek Miui-holic

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Πολύ καλό Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου