Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυτυχισμένο το 2015 , και καλύτερο από το δύσκολο 2014 , 2013 , 2012 , 2011 , 2010 Καλές και εποικοδομητικές συζητήσεις για τα Xiaomi μας Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου
-
βάλε το imei στο πρώτο και το s/n στο δεύτερο order.mi.com/service/imei βάλε το εικοσαψήφιο αριθμό που θα βρεις στο έξω κουτί (θα το ξύσεις για να εμφανιστεί) , αν υπάρχει order.mi.com/service/dyscode και ναι , αμέσως dispute , βάλε και screenshots από play.google.com/store/apps/det…m.antutu.ABenchMark&hl=el και απο το cpu-z και ότι άλλο βρεις που να αποδεικνύει ότι είναι fake και αν σου πει σβήσε το dispute και θα σου στείλω τα λεφτά , αρκεί να μου στείλεις το κινητό πίσω , λες ΟΧΙ ότι σου πει …
-
Ευχές
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαήλθε ...... ευτυχισμένο για όλους μας το 2015 2640755u9ytzqtelo.gif kalihronia.gif fotofrafies-protoxronias-2015-me-kinisi-530x242.gif
-
Απορία σχετικα με το recovery
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από galexo: “εγγύηση για πέσιμο και σπάσιμο οθόνης? και πάλι υπάρχει επίσημο σέρβις xiaomi ελλάδα?? Παιδιά καλή χρονια, υγεια” όχι βέβαια , δεν υπάρχει εγγύηση γιαυτό στην Ελλάδα όχι Καλή χρονιά
-
Ευχές
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαε ε έρχεται
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από galexo: “ωπα, διευκρύνιση. Το τηλέφωνο το έχει ακόμα ο τεχνικός και με ενημέρωσε για αυτη την αστοχία. Η οθονη αντικατάστασης παραγγέλθηκε απο εγγυημενο seller απο ebay. Tωρα?????” θα έπρεπε να είχες επικοινωνήσεις με τον πωλητή σου για να το στείλει στο επίσημο service της Xiaomi έχασες την εγγύηση , τώρα γιατί δεν δουλεύουν τα κουμπιά αφής , δεν ξέρω
-
Παράθεση από karamela: “Κολημμένο ήταν! Πηγαινε ερχόταν το χέρι και δεν άλλαζε τίποτε, 0 έδειχνε, το έτρεξα και έστρωσε , τωρα φαινεται να δσουλευει καλα! Ευχαριστώ. Να πω ότι φοράω tempered glass nillkin και αυτό ισως φταίει γι αυτή τη συμπεριφορά 'έτσι?” όχι η τρύπα στον σένσορα είναι ακάλυπτη , οπότε είναι εντάξει η σκόνη φταίει , αν με πεπιεσμένο αέρα (υπάρχει σε κουτί) , φυσήξεις στην υποδοχή εκεί που μπαίνουν τα ακουστικά θα φτιάξει δοκιμασμένο και από εμένα είχα το ίδιο πρόβλημα με το νέο…
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυματο πας στον ίδιο , γιατί τώρα έχεις μικρή εγγύηση απο αυτόν , όχι απο την Xiaomi , το ξέρεις το ανοίγει και τα βάζει στην θέση τους , μάλλον μετακινήθηκαν λίγο , (λέω εγώ) ο Admin έχει περισσότερη εμπειρία
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από galexo: “ρε παιδια καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Για πρόβλημα σε αντικατάσταση οθόνης σε mi3 πρπ να ανοίξω άλλο θέμα? είμαι καινούριος, μπαρδόν ε” @vaggelis xania , μου επιτρέπεις να απαντήσω στο off topic ? είμαστε σε δικό σου θέμα , εδώ είσαι αρχηγός είπαμε Χρόνια Πολλά κοίταξε αυτό για αρχή , τα τρία ποστ αν μπλοκάρει η SIM slot (και Πρόληψη) - αλλαγή οθόνης στο mi3w (στο τρίτο #post ) συνεχίζεις εκεί αν θέλεις , η ανοίγεις νέο θέμα η θα φιλοξενηθούμε σ αυτό το θέμα του Βαγγέλη (πήρα…
-
proximity sensor δουλεύουν αλλά όχι 100% σωστά κάνε τα τεστ στην miui v6 , ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/πατάμε το Έκδοση Kernel , 5 φορές xiaomi mi3 Οδηγός Εκτέλεσης Δοκιμών στο Υλικό (Hardware) των Xiaomi συσκευών Οδηγός εκτέλεσης διαγνωστικών (Diagnostic Mode) στις συσκευές σας είσαι στο Αισθητήρα προσέγγισης (στο 7 μάλλον) κάλυψε με την παλάμη σου επάνω τον αισθητήρα , θα δεις την τιμή 0.0 όταν το απομακρύνεις κάποια τιμή π.χ. 5.000305 κάνε την βαθμονόμηση , θα σου πει , η βαθμονόμηση πέρ…
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis xania: “Για να εξηγήσω. Όταν μπαίνω ας πούμε στο σάιτ της ναυτεμπορικης οτι βίντεο παταω ν ανοίξει μ βγάζει πρόβλημα αναπαραγωγής. όταν το παταω στην αρχή μου δείχνει διαρκεια 0. Δεν ξέρω αν βοήθησα Αντίθετα απο την εφαρμογή you tube δεν έχω κανένα προβλημα Στάλθηκε από το MI 3W μου” άρα σε είχα καταλάβει , είμαι τώρα στην naftemporiki.gr παίζουν όλα τα βίντεο , δεν χρησιμοποιώ τον Πλοηγό της Miui , χρησιμοποιώ το chrome και dolphin play.google.com/store/apps/det….mgeek.Tun…
-
Wi-Fi Direct
Μήνυμαέπρεπε να περιμένεις 2 αναβαθμίσεις για το ριζακι σου , τέλος καλό , όλα καλά (κλεμμένο) στο mi3 το wifi Direct , το βλέπω πολύ καιρό , πριν από τρις νομίζω αναβαθμίσεις το δοκίμασα , έπαιζε τέλεια , χωρίς καλώδια με το πάτημα ενός κουμπιού , κρύο το τηλέφωνο , μια χαρά , ωραία "μαγκιά" το wifi Direct
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis xania: “Όχι δεν το έχω εγκαταστήσει φιλε. Απ οτι λέει ο adm πιο πανω μάλλον είναι γενικό. Να σαι καλά πάντως. Κακή χρονια να χουμε” τσάμπα τα 1000 π.μ. Παράθεση από vaggelis xania: “Ενω μου ανοίγει τα βίντεο στο you tube κανονικά απο διάφορες αλλες σελίδες μου βγάζει πρόβλημα αναπαραγωγής. Δοκιμαστε αργότερα. Ποιος γνωρίζει γιατί??ευχαριστώ εκ των προτερων” λοιπόν είναι δυνατόν να μην παίζει το youtube τα video !!!! η από οποιοδήποτε browser , να μην βλέπουμε βίντεο του you…
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυματο adfree κάποτε που σου είπα , το εγκατέστησες ? αν ναι ίσως φταίει αυτό η αν έχεις κάποιο Adblocker κάνε απεγκατάσταση το adfree και δοκίμασε σε μένα με το adfree παίζουν τα πάντα
-
Ευχές
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαsanta Χρόνια Πολλά με Υγεία και Καλή Χρονιά , σε όλα τα μέλη της Κοινότητάς μας santa τα κορίτσια ανήκουν σε άλλη Κοινότητα youtube.com/watch?v=cXR6lDLgrlM&feature=player_detailpage
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κατέβασε από το Play Store το Cpu-z και δώσε μας ScreenShots από τις πληροφορίες της συσκευής σου... Από που την αγόρασες ?” παλιά καραβάνα Παράθεση από Fearbit: “Παω να κλάψω..” Παράθεση από Bodai: “Κανε dispute στην συναλλαγή άμεσα και μην μασήσεις ότι και να πει ο πωλητής... Αν είσαι σιγουρος ότι είναι fake. Αν δεν εμπιστευεσαι άλλον στειλε IMEI & S/N στον Αδμιν να τα τσεκάρει στο site της XIAOMI.” Παράθεση από caeser: “dispute στο Ebay κ.λ.π.” @Fearbit , μόνο χρόνο θα…
-
Νέο Xiaomi MiPad 2;
Μήνυματο laptop είναι βαρύ , θα έχει ίσως μεταφορικά περίπου 40 ευρώ , και τόσα..... στα .... "σύνορα"
-
Παράθεση από LordStark: “1. Πέρασα τις επαφές μου στο gmail. 2. Εν συνεχεία έκανα ομαδική διαγραφή τους από την sim και το τηλέφωνο 3. Προσπαθώντας να τις ξαναπεράσω αντιμετωπίζω πρόβλημα. ( Εχω αντιγράψει το vcf αρχείο στο τηλέφωνο αλλά όταν πάω να κάνω εισαγωγή μου πετάει μήνυμα: Δεν ήταν δυνατή η εισαγωγή vcard) To vcf το πέρασα στη διαδρομή κάρτα SD --- vCard Στην γραμμή ειδοποιήσεων μου πετάει μήνυμα "Δεν ήταβν δυνατή η εισαγωγή , αυτός ο τύπος αρχείων δεν υποστηρίζεται" Αν ξέρετε πως επιλύ…
-
Νέο Xiaomi MiPad 2;
Μήνυματο MiPad 2 μόνο 7.9'' , να ήταν 10'' , κατα τα άλλα μια χαρά είναι το Laptop , πολύ καλό
-
ΚΙΝΗΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπάρα πολύ καλό , πράγματι εντυπωσιακό , ας βγει στην αγορά , να δούμε αν θα είναι όπως το περιγράφουν....