Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• xiaomi mi4

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Kallikratiss: “pws to blepw auto?” ποιο ?? , (μας ζαλίζεις , με τα greeklish , Greeklish to Greek - by innoetics :: Δωρεάν Υπηρεσία )

• Cosmote mms ρυθμισεις

tora33 - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Παράθεση από iaorfanidis: “ακολούθησα αυτά τα βήματα αλλά πάλι δε δουλεύουν τα mms...” διαγραφή mms και δημιούργησε το πάλι , έπιασε σε κάποιο κινητό , αν και τα είχε σωστά

• Απορία σχετικα με το recovery

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από vaggelis xania: “Το προσπάθησα κι έτσι αλλά μπα. Σ ευχαριστώ πάντως!!” προσπάθησε το πάλι , κάτι δεν κάνεις σωστά δεν έχεις και κομπιούτερ για να κάνεις τη μεταφορά

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Αρχεία=>το βρίσκεις=>πατάς παρατεταμένα στο αρχείο που θα κάνεις μεταφορά=>Αντιγραφή η μετακίνηση (χαμηλά)=>βρίσκεις εκεί που θέλεις να πάει=>Επικόλληση

• Παράθεση από Blazos: “Χαιρετίζω την ελληνική κοινότητα της MIUI.Αγόρασα το Mi3 απο το minideal κ ήρθε στα χέρια μου γύρω στις 20 Οκτωβρίου. Εξαρχής είχε πρόβλημα με bootloop κ χρειαζόταν αρκετή ώρα για να ανοίξει,πρόβλημα που γινόταν ολοένα κ εντονοτερο. 10 Νοεμβρίου το στέλνω πίσω κ με τα πολλά επέστρεψε μόλις χθές κ διαπιστωνω οτι λείπει το συρταρακι που βάζουμε πάνω τη sim. Κάθε βοήθεια δεκτή” Τραγελαφικο προβλημα με Mi3

• Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mankap: “ΥΓ: wiper aap τι είναι αυτό & μόλις ανοίγει το κινητό 3-4 φορές unfortunately wiper app has stop” δεν ξέρω , ξέρω App Wiper play.google.com/store/apps/det…id.appsmanager.free&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gowiper.android&hl=el wiper app http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1764092

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

νομίζω δεν υπάρχει στα widget η εφαρμογή μουσικής Βαγγέλη , αν τρέξεις την εφαρμογή Μουσική=>τοπικά =>όπου και να έχεις μουσική , θα την βρει και θα τις ακούσεις όλες, μέχρι και ότι υπάρχει στους πλοηγούς - gps αν δημιουργήσεις λίστα αναπαραγωγής , μπορείς να ακούς μόνο τα της λίστας

• xiaomi mi4

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

εγώ έχω τρις , βγάλε όσες μπορείς και δοκίμασε πάλι κέντρο ασφαλειας=>δικαιώματα=>Αυτόματη έναρξη

• hotmail account

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

πάλι έχει πρόβλημα , τα είπαμε κι εδώ [GTV-5.1.16] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! αλλά στο chat μου είπε ότι δεν τα κατάφερε

• xiaomi mi4

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Kallikratiss: “kalhspera se olous!!mia erwthsh parakalw!exw balei thn teleutaia ellhnikh rom kai trexei mia xara!apla thelw na rwthsw ti mporw na kanw gia na apeleutherwsw oso perissoterh RAM ginetai!auth thn stigmh exw stathera 1.5G sta 3G!!EUXARISTW” πόσες εφαρμογές τρέχουν στην αυτόματη έναρξη ?

• Προβλημα μπαταριας

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

πολύ περισσότερο κρατάει η Ελληνική rom ποια εφαρμογή κινείται στο παρασκήνιο και σου τρώει μπαταρία !!!

• Παράθεση από N_kos: “Κάνοντας reboot στο recovery mode παρατήρησα ότι έχω 2 systems και ότι είναι active to system 2. Ποιά η διαφορά; Τρώει καθόλου "πόρους" απο το κινητό γενικά ή είναι φυσιολογικό;” είναι ότι καλύτερο , έχεις την rom στο systems 1(active) , αυτόματα πηγαίνει και στο systems 2 αν π.χ. δεν ανοίγει το κινητό , μπαίνεις στο άλλο system και επανεκκίνηση , θα ανοίξει το κινητό

• και η multi το φτωχό με προβλήματα mi recovery έχει και απενεργοποιούμε την αυτόματη ενημέρωση , το ξέρεις (η αναβάθμιση δεν είναι της Ελληνικής rom) , Πηγαίνουμε Εργαλεία => Updater => πατάμε πάνω δεξιά τις τρις τελείες (είμαστε στο menu ) =>Ρυθμίσεις ενημέρωσης και κλείνουμε τον διακόπτη της αυτόματης ενημέρωσης.. , οπότε ο updater δεν θα μας ενημερώνει για update , update κάνουμε μόνο από την εφαρμογή ota updater η κατεβάζουμε όλη τη rom και κάνουμε εγκατάσταση από το Αναβάθμιση = Updater τα …

• Παράθεση από spideman3: “Το mi recovery είναι αυτό με τα κινέζικα και αγγλικά δηλαδή με την μαμά rom?” ακριβώς , το φτωχό σε σχέση με το δικό μας της Ελληνικής , που είναι ότι καλύτερο .............. τα ξέρεις

• δεν το ανέφερες , ότι είχες προβλήματα , εμείς μείναμε σ αυτό : Παράθεση από Blazos: “Καλησπέρα παιδιά πέρασα σήμερα την 4.10.17.…αριστες εντυπώσεις...keep rocking!” ίσως έφταιγε η κακή rom των καταστημάτων (υπολείμματα ) αν έκανες π.χ. το παρακάτω και μετά την Ελληνική , ίσως να μην το έστελνες πίσω , Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει. ίσως να έχεις δίκιο και να ήταν hardware δεν έβγαλες από το παλιό μια screenshot με το π.χ. imei του κινητού , και μια τώρα από το νέο για να τους αποδείξεις ότι ήλθ…

• Original Lenovo S860 t

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Andreas: “Λογικά θα συμβεί αυτό που λέει ο τορα33, ο πωλητής θα δεχτεί αμέσως κ θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες. (τόσο παίρνει η διαδικασία)” ας το πάρει με το καλό και θα πούμε πολλά θα ανοίξει Dispute και θα βάλει ποσό επιστροφής χρημάτων , (όπως ξέρεις) μπορεί να διεκδικήσει όλο το ποσό και να κρατήσει το κινητό , αν αποδείξει ότι είναι διαφορετικό από την περιγραφή

• για τα προβλήματα της rom , θα λυθούν σε 5 λεπτά , αν βάλεις την Ελληνική που είναι κλάσεις ανώτερη απο οποιαδήποτε miui που κυκλοφορεί έμπλεξες , σου έστειλαν άλλο κινητό ........... έλεγξε τι σου έστειλαν , ελπίζω όχι μεταχειρισμένο παλιό (ο εικοσαψήφιος είναι στο κουτί στο αυτοκόλλητο , το ξύνεις για να το δεις) order.mi.com/service/imei order.mi.com/service/dyscode για το συρταράκι MICRO SIM Card Slot Tray Holder Standard SIM Card Slot Tray Holder με προσοχή , η τοποθέτηση , για τυχόν ατύχημ…

• Παράθεση από gialaftis: “Γεια σας,ρε παιδια δε μπορω να σεταρω τον hotmail λογαριασμο μου στο mi3w.Το εχει κανει κανεις?Ποιεσ ειναι οι ρυθμισεις?????” και γιατί δεν κατεβάζεις την εφαρμογή !!! play.google.com/store/apps/det….connectivityapps.hotmail Παράθεση από gialaftis: “εγω εννοω απο την default app mail miui δε παιζει..” έτρεξα το Mail (στα Εργαλεία)=>έβαλα το email της hotmail=>κωδικό=>Σύνδεση=>βγάζει μενού, δεν έκανα αλλαγές=>πατάω το Έγινε , και όλα πήγαν καλά Παράθεση από prekasg: “Ναι …

• ΧΑΡΤΕΣ Κ.Α

tora33 - - Google Play Store

Μήνυμα

το κατεβάζω , και θα ενημερώσω , ότι δωρεάν , καλοδεχούμενο στην Κοινότητα , (αν και έχω τρις πλοηγούς ) θα κατεβάσω και χάρτες Ελλάδας , και χωρίς wifi και gps , να δούμε τι κάνει , αν κάνει πλοήγηση βάζοντας διεύθυνση προορισμού , ο χάρτης ενημερωμένος , κ.λ.π.

• Παράθεση από spideman3: “Αυτό είναι με την προηγούμενη recovery με αυτή που φοράμε τώρα πως γίνεται? γιατί πολλά βήματα δεν γίνονται πλέον π.χ.βήμα 1ο την ονομασία της rom σε update.zip, το wipe user data σε αυτή που φοράμε είναι το wipe data/factory reset όπως επίσης και τα βήματα 4 έως 6.” με το mi recovery γίνονται αυτά , μόλις αγοράσουμε το κινητό όταν βάλουμε την Ελληνική , έχουμε σωστό cwm recovery , είναι διαφορετικό με τις σωστές λειτουργίες του πήρες την παράθεση και νόμιζα ότι έβγαλες …