Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από gialaftis: “Γεια σας,ρε παιδια δε μπορω να σεταρω τον hotmail λογαριασμο μου στο mi3w.Το εχει κανει κανεις?Ποιεσ ειναι οι ρυθμισεις?????” βάζεις τους κωδικού σου σβήσε τα δεδομένα της εφαρμογής , επανεκκίνηση , αν δεν στρώσει απεγκατάσταση - εγκατάσταση απο το play store του hotmail

• Xiaomi Mi3

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

είσαι σίγουρος ότι έχεις το Xiaomi Mi-3TD η το WCDMA = Ευρώπη και Ελλάδα αν έχεις το mi3w , βάζεις την Ελληνική , θα σου πούμε πως και δεν θα έχεις Κινέζικες εφαρμογές , θα έχεις Google Apps (play store κ.λ.π..) και πολλά άλλα

• Original Lenovo S860 t

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από alexogeo: “το μονο που θελω οταν έρθει ειναι να το στείλω πείσω και να παρω τα χρήματα πίσω , αν ξερεις τι διαδικασία ή όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει, να μου πει αναλυτικά τι πρέπει να κάνω. ευχαριστώ” μιλάς με τον πωλητή , του λες το κινητό είναι fake , του βάζεις και τρία screenshots (τόσα επιτρέπονται) και η πρώτη απάντηση του πωλητή θα είναι στείλτο πίσω και θα σου επιστρέψω τα χρήματα

• τις δικές μας που τρώνε μνήμη τις αφαιρούμε , και του συστήματος μπορούμε , τις "παγώνουμε" καιι αν όλα πάνε καλά τις απ εγκαθιστούμε , αυτό δεν έχει σχέση με τη απελευθέρωση μνήμης αλλά χώρου ΟΙ εφαρμογές προσπαθούν να γεμίσουν την μνήμη όσο περισσότερο μπορούν για να θυμούνται και να τρέχουν πιο γρήγορα. Δεν μας ενδιαφέρει πόσα ελεύθερα mb έχουμε , αλλά αν το κινητό πάει σφαίρα

• Παράθεση από Tanner: “εγω που ημουν και ον-τοπικ και το εγραψα εδω,και νεο θεμα που ανοιξα παντως δεν απαντησε κανεις.” δεν χρησιμοποιώ το browser(πλοηγος) της miui , που μερικές φορές μας έρχεται με μικρά λαθάκια θα το κάνω για να σου απαντήσω στο νέο θέμα που σωστά άνοιξες (και αν είναι δυνατόν να μην παίρνουμε παράθεση ολόκληρο το ποστ που έχει πολλές παραθέσεις , μαρκάρουμε με το ποντίκι αυτό που θέλουμε , μας λέει επιλογή παράθεσης , το επιλέγουμε , μετά το ίδιο αν θέλουμε από άλλο ποστ , γ…

• Παράθεση από recep: “και ξαφνικά τα δείχνει όλα ανάποδα!!! γιατί??? περασμένη η τελευταία rom” Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε να αλλάξεις θέμα, και μετά πάλι πίσω στο Default” Παράθεση από recep: “Δοκίμασα, αλλά πάλι τα ίδια..., έχω κι εγώ την αίσθηση όμως ότι τα θέματα το προξένησαν αυτό..., εχθές η κόρη μου πρέπει να έβαλε καμιά 20αριά διαφορετικά θέματα!” εδώ δεν θα έπρεπε να αναφέρουμε - απαντάμε για λάθη που κάνουμε εμείς , ανοίγουμε ΝΕΟ ΘΕΜΑ και βοηθάμε ο ένας τον άλλον για να βρεθεί το …

• Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mankap: “τι κάνει η κινητάρα σου ....προφανώς θα πετάει !!! το στρώσες ..ξέρεις απ αυτά !!” θα βάλω και Miui , να βρω λίγο χρόνο

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

το δικό μου λέει 8 πυρήνες , αλλά έχει δύο Original Lenovo S860 t

• Original Lenovo S860 t

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

μεταφέρω ότι είπα στο π.μ. είναι το , alps model W.4G CPU , Dual Core 1.2 μπαταρία πιστεύω , 1000mAh , κρατάει λίγο η εφαρμογή Antutu , λέει αλήθεια μόνο στην μπαταρία , είναι 5 mp και 1,9 mp display (resolution) , 960χ540 mt6572 Οδηγός για την αναγνώριση τις FAKE Mtk συσκευές με το cpu-z online validation και το MTK Droid Tools συνεχίζω το antutu και το cpu-z και η πλακέτα του κινητού είναι πειραγμένα για να δείχνει 8 πυρήνες , έχει δύο , κ.λ.π. απο το play store δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμισ…

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

σιγά μην είναι τετραπύρηνο , δύο πυρήνες έχουν αυτά ROM M2 (fake Xiaomi MI2) | [Official]-[Updated] add the 09/29/2013 on Needrom

• Handcent Sms

tora33 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>προεπιλεγμένες ρυθμίσεις=>Μηνύματα=>το επιλέγεις Μουσική=>Τοπικό=>παρατεταμένα το αριστερό αφής κουμπί του κινητού=>Ανά διάρκεια (να μην είναι επιλεγμένο) ρυθμίσεις=>Ήχος=>Ήχος λήψης sms=>Άλλα=>Μουσική=>διαλέγεις

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

όλα καλά θα πάνε , θετική ενέργεια χρειάζεται

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

το wipe data/factory reset , ήταν απαραίτητο , βάζεις άλλη rom (εγώ και πριν το fastboot , το καθαρίζω) ε ναι , δεν είναι και το recovery που έχει η Ελληνική με το mtkdroidtools μπορούσες να πάρεις backup την rom κάνεις εγκατάσταση , συνδέεις το κινητό και σου δίνει recovery CWM RECOVERY MEDIATEK [MT6575, MT6515, MT6577, MT6517, MT6589, MT6582, MT6588, MT6592, MT6572,MT6572, MTK6572 y dispositivos UBIFS] ~ Andronautico θα την φτιάξει την rom , αν τα καταφέρει θα είσαι άρχοντας Παράθεση από manka…

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mankap: “πριν περάσω τη rom έκανα wipe cach ....μετά... δεν μπορώ να μπω πουθενά” δεν έκανες wipe data/factory reset ? η αυτό ? Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει. άρα σε recovery δεν μπορείς να μπεις προσπάθησε να βρεις την εργοστασιακή rom και να την περάσεις με sp flash tool , σε fastboot , βρες την και θα σου πω ,

• Παράθεση από spideman3: “1.Μετά την φρίκη που έφαγα πριν δυο μέρες (φλασάρισα την αγγλοκινέζικη μετά καθαρή εγκατάσταση την multi και σήμερα με καθαρή εγκατάσταση την ελληνική) 2. πλέον διαπίστωσα το παρακάτω πισώ-γύρισμα ότι αν θέλουμε να βάλουμε ringtones θα πρέπει να βάλουμε κάποιο πρόγραμμα π.χ εγώ το ES file. 3. Και φυσικά το κέντρο ασφαλείας που στο καθαρισμό βγάζει μήνυμα ότι σταμάτησε και ζητάει αναφορά στην miui.” 1. νομίζω αυτό ήταν αρκετό , (ότι κάνουμε στο κινητό , είναι εμπειρία) Πρ…

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μάνο έκανες εργοστασιακές ρυθμίσεις ?

• Πλοηγός ή internet

tora33 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παράθεση από loutas: “Παιδιά καλησπέρα.... Λύθηκε το πρόβλημα μου με τον πλοηγό έβαλα αυτήν την ROM που λέγατε GTV 5.1.18 και όλα καλά . Απλά ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση κάθε πότε βγαίνει καινούργια ROM ??Xiaomi Redmi Note dualsim” με το που θα αρχίσει την παραγωγή η μαμά Miui , κάθε παρασκευή θα έχουμε Ελληνική αλλά ο Admin , όλο και κάτι κάνει την Παρασκευή για να υπάρχει rom και του note 3g

• Παράθεση από vaggelis xania: “Εντάξει Γιωργαρε!!! Εσύ τα λες στην καθαρεύουσα κι εγώ στη δημοτική!!!ΧΑΧΑΧΑ. Ωρα καλη φιλε!!” αρκεί να λύνονται τα προβλήματα Βαγγέλη

• Παράθεση από tora33: “κέντρο ασφαλειας-> δικαιώματα -> δικαιώματα -> εφαρμογες -> messenger -> κατω κατω επέτρεψε τα pop up” Παράθεση από vaggelis xania: “Ρυθμίσεις>εφαρμογές>messenger>διαχείριση δικαιωμάτων. Κάνε ταπ να γίνει πράσινο η προβολή αναδυομενου παραθύρου!!” αυτό του είπα αλλά με διαφορετική διαδρομή

• Παράθεση από FILODIMAS: “'Εκανα update στο τελευταιο λογισμικο συμφωνα με το 2ο τροπο αναβαθμισης υλικολογισμικου και λυθηκαν ολα τα θεματα που ειχα με το πληκτρολόγιο και τις επαφες του τηλ. Αυτο που πιστευω πως εφταιγε ηταν οτι οι κινεζοι δεν ασχοληθηκαν και παρα πολυ με το σεταρισμα του τηλεφωνου. Το τηλ λειτουργει αψογα! Σε ευχαριστώ πολυ Γιωργο αρχοντα! υγ. Βοηθατε αλληλους παιδια γιατι αλλιως χαθηκαμε!!” Να είσαι καλά , Μεγάλη η Κοινότητα , 1000 φορές καλύτερη η Ελληνική , που είναι προσαρ…