Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
για το note 4g , τα πράγματα είναι εύκολα . (τα μπέρδεψες με το note , εσύ θέλεις να κάνεις εγκατάσταση στο note 4g) κάνε ότι λέω παραπάνω κατεβάζεις την rom για το note 4g/lte , την φλασάρουμε με το updater , τέλος ότι είπα παραπάνω , πολύ εύκολη η εγκατάσταση edit την rom που κατέβασες στο κομπιούτερ την πετάς όπως είναι χύμα στο κινητό , χωρίς να την μετονομάσεις
-
τις εικόνες σου δεν τις βλέπουμε η μπαταρία να είναι αρκετά φορτισμένη , (αν βιάζεσαι να το έχεις τουλάχιστον στην φόρτιση , το κάνω , δεν το προτείνω ) να υποθέσω , έχεις το note 3g και το note 4g εδω μιλάμε για το note 3g για το 4g , το κάνεις με τον πρώτο τρόπο Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) πρώτα κάνεις : πατάς κάτω αριστερά το πλήκτρο αφής της συσκευής το μενού δηλαδή επιλέγεις settings/security/και ενεργοποιείς το unknow source μετά πηγαίνεις πίσω…
-
Παράθεση από saleakos: “καποια στιγμη με την τελευταια ρομ μου εμφανιστηκαν ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος, κατω χαμηλα εκει που το ξεκλειδωνεις, αλλα δεν τις ξαναειδα, το ειδε κανενας αλλος, ειναι καποια ρυθμιση;” εκεί πηγαίνουν οι ειδοποιήσεις , emails , vibep , facebook κ.λ.π. Ρυθμίσεις / γραμμή κατάστασης , Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
να τα πούμε και από εδώ τα κουμπιά αφής χαμηλά του κινητού να συνηθίσεις , άλλαξαν λίγο , σε σχέση με την V5 και απο τα άλλα κινητά android στις ρυθμίσεις θα πηγαίνεις με το γρανάζι που είναι στην επιφάνεια εργασίας για μεταφορά αρχείων αν τα καταφέρεις με το play.google.com/st....Link2SD&hl=el Link2SD, μεταφορά Εφαρμογών στην SD έτσι κάνω κι εγώ , τον φάκελο του titanium backup στο νέο κινητό , εγκατάσταση του titanium backup, και restore τις εφαρμογές οπότε ότι είχαμε στο παλιό android , τις έ…
-
προβλημα με gps
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαστο mi3w (ίδια rom φοράνε με το mi4) τέτοια ώρα , μαύρο σκοτάδι , χωρίς να πειράξω τις ρυθμίσεις του κινητού για τους πλοηγούς το sygic και το Mireo viaGps κλειδώνουν ακαριαία (σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο ) έχω την Ελληνική rom , εσύ , την multi ακόμη ?
-
προβλημα με gps
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από kiriakos: “ποιες πληροφοριες χρειαζονται απο cpu-z?” γιατί δεν τα βάζεις , βάλε τα SOC και SYSTEM τα παρακάτω ξέρεις Screenshot στο κινητό : , κατεβάζεις την notification bar=>στιγμιότυπο η πατώντας ταυτόχρονα τα : volume+ και το power στο ποστ σου πατάς χαμηλά το Πλήρης κειμενογράφος=>Συνημμένα=>Ανέβασμα , το ψάχνεις στο κινητό η στο τηλέφωνο
-
αν θέλεις κάνε αυτά βάζεις την rom στην καρτούλα xiaomi-miui.gr/community/wsif/…GTV-4-11-14-Rooted/#files Κατεβάζεις αυτά για να έχεις σωστό recovery CWM_recovery.img και Download new recovery img τα βάζεις στην καρτούλα αφού συνδέσεις το κινητό με το κομπιούτερ σου κατεβάζεις αυτό στο κινητό σου , Mobileuncle MTK Tools play.google.com/store/apps/det…mobileuncle.toolbox&hl=el κλείνεις το wifi από το κινητό σου το τρέχεις , παίρνει δικαιώματα root πατάς το recovery update επιλέγεις κάποιο recover…
-
μενού για τις ρυθμίσεις , πατάς το γρανάζι στην επιφάνεια εργασίας όταν είσαι σε μια εφαρμογή , πατώντας παρατεταμένα το κάτω αριστερά κουμπί αφής του κινητού , πάει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής , αν το πατήσεις μια φορά = task manager , στην v5 ήταν το home button παρατεταμένα εμφανίζονται τα widgets , ..... στην v6 , άλλαξαν τα κουμπιά (ρυθμίσεις=>πρόσθετες ρυθμίσεις=>πλήκτρα)
-
OTA updater
ΜήνυμαΠαράθεση από jamca: “Και σε εμένα ήρθε ενημέρωση αναβάθμισης στην 4.11.14 αλλά όταν την φλασάρω μέσα από το ota updater δεν γίνεται τίποτα. Μετά διάβασα μέσα από το πρόγραμμα ότι ΄΄the kernel developer has not enable support for ota updater΄΄ Τωρα τί κανω??” το μήνυμα για το kernel το αγνοείς , δεν σημαίνει κάτι με το Αναβάθμιση=Updater , πήγες στην διαδρομή Αρχεία=>OTA-Updater=>download=>rom=> xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable37-Hellas-GTV-4.11.14.zip=>και φλάσαρες την rom ?? μπορε…
-
εγώ πέταξα γύρω στις 5 τέτοιες κάρτες (τις πάλευα σε 6 κινητά και σε 2 ip cams , δούλευαν λίγο μετά ήθελαν φορμάτ , δούλευαν αλλού μετά ζητούσαν φορμάτ) έτυχε να μην έχω πρόβλημα με επώνυμες , πράγματι είναι πως θα τύχουν σύνδεσέ την στο κομπιούτερ το κινητό η σε Card Reader την καρτούλα δεξί κλικ , ιδιότητες στον δίσκο της κάρτας εργαλεία=>έλεγχος μπας και διορθώσει λάθη αν και έκανες φορμάτ (διαμόρφωση σε fat 32 )
-
Παράθεση από leonkoum: “Και σε μένα το ίδιο κανει (Mi3w). Υπαρχει λυση;” στην επόμενη μόνο αν βάλεις θέμα , θα αλλάξει όμως όλη η εικόνα της επιφάνειας εργασίας (διαφορετικά εικονίδια , φάκελοι ....) π.χ. πρόχειρα
-
Παράθεση από arianos1966: “Γειά σου φίλε. Έχω μια απορία και πάλι. Το κινητό μου είναι τόσο καλό η τόσο άχρηστο που δεν έχει κάθε εβδομάδα αναβάθμιση? Και πότε θα έχουμε και εμείς την v6 και κιτ κατ. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.” Παράθεση από arianos1966: “Καταρχάς συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε. Και κατά δεύτερον μια παρατήρηση. Γιατί δεν ασχολείστε 100% στο να τελειώσετε την miui v6 και κάνετε μπαλοματα που είναι μόνο για λίγους δλδ για δύο τρεις συσκευές και εμείς που έχουμε πχ redmi No…
-
σου είπα θα κάνεις ρυθμίσεις πάλι (αφού έσβησες τις ρυθμίσεις , έκανες clear data , clear cache για την επιφάνεια εργασίας ) θα κουραστείς λίγο , αρκεί να διορθώθηκαν το crash & restart, κάνε επανεκκίνηση (πολλές φορές είπαμε π.χ. για εφαρμογές clear data και clear cache , χάνονται οι ρυθμίσεις από τις εφαρμογές) βάλε πάλι και την rom , edit είδα ότι είχες κι άλλα προβλήματα δεν δοκιμάζεις και την Ελληνική !! μπας και στρώσει Παράθεση από topmar: “Δεύτερη μέρα χρήσης του κινητού και έχω κολλήματ…