Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Υποδοχη και ερωτησεις!
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμακρίμα , για service , όπου το δεχτούν , Γερμανός , cyta με service .... δες εδώ αλλαγή οθόνης στο mi3w αν μπλοκάρει η SIM slot (και Πρόληψη) - αλλαγή οθόνης στο mi3w (στο τρίτο #post ) οθόνη με frame , η χωρίς Touch Digitizer Glass with LCD Screen Display Assembly with frame For Xiaomi MI-3 | eBay youtube.com/watch?v=shd9XVISdCU&feature=player_detailpage
-
Παράθεση από spideman3: “Θα κάνω wipe partition & dalvik και αν δεν επιδιορθωθεί θα ξαναπεράσω την rom” μην κάνεις τίποτα , και σε μένα είναι σωστό , αλλά το κράτησε απο την προηγούμενη Απο τα widgets =>clock είναι κομμένο
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από saleakos: “παιδια ξερει κανεις πως ακριβως βαζεις ορια κινητης απο το κεντρο ασφαλειας; εβαλα το οριο μου και κατευθειαν μου λεει οτι αναλωθηκαν” Προειδοποίηση χρήσης δεδομένων
-
Full ROM Wipes για το RedMi Note
tora33 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαkingsoft office word , pdf κ.λ.π. τα office που έχουμε και στα windows kuaipan [Kuaipan-v4.13.3] Translated to French - App - Xiaomi MIUI Official Forum εφαρμογές , μπορείς να απ εγκαταστήσεις , αρκεί να μην είναι του συστήματος και έχουν σχέση και με άλλες λειτουργίες τις εξτρά εφαρμογές της Ελληνικής rom θα τις βρεις με root explorer στην διαδρομή : data/miui/apps , μπορείς να τις απ εγκαταστήσεις εγώ από το titanium backup παγώνω κάποια εφαρμογή , την κρατάω για λίγες ημέρες και αν όλα πηγαίν…
-
Full ROM Wipes για το RedMi Note
tora33 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαακούμπησε με τα δύο δάχτυλα την οθόνη και φέρε το ένα κοντά στο άλλο , μπορείς να σβήσεις η να βάλεις και άλλη οθόνη αν υπάρχει κάποια Κινέζικη εφαρμογή και δεν την θέλεις , την ακουμπάς με το δάχτυλο και την σπρώχνεις ψηλά ,θα εξαφανιστεί , ξέρεις η Ελληνική rom , προσπαθεί να προσαρμόσει την rom με μικρές πινελιές , στα δικά μας Ελληνικά θέλω και ανάγκες μας Συλλογή εφαρμογών της MIUI ROM μεταφορά = μεταφορά αρχείων σε κινητά με miui rom (πολύ καλό και πάρα πολύ γρήγορο) Number Fixer = περνά μ…
-
Μεγαλα κενά στα γράμματα
tora33 - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαγιατί δεν βάζεις την Ελληνική ? ( είδα την είχες κάποτε , μάλλον την έψαχνες) xiaomi-miui.gr/community/wsif/…I-2-2S-GTV-4-11-14/#files [GTV-4.11.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! (Admin , πάλι μαζί γράφαμε )
-
Παράθεση από georgio: “Άρα είναι καλύτερα να προχωρήσω σε εγκατάσταση v5 και μετά v6 ε? και οι δύο θα περαστούν με τον "2ο τρόπο"? Δηλαδή από το mi-recovery? Αυτό που με προβληματίζει είναι αυτό που είπε η κινέζα, δλδ να βάλω πρώτα την original. Και μάλιστα μου έστειλε 2 προγράμματα (driver και ένα ακόμη) από ότι κατάλαβα μου λέει να κάνω εγκατάσταση από adb. Δεν κατάλαβα γιατί, αφού υπάρχει το mi-recovery. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος? όχι τπτ άλλο, μην κάνω καμιά ζημιά.” να συμπληρώσω την V…
-
Παραγγελία απο 2toc
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@takisfrag , ξέρεις πως να αλλάξεις την rom , θα κάνεις ότι έκανες με το mi3 , "ίδια" τηλέφωνα είναι στο χειρισμό
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis xania: “Εντάξει δεν πειράζει. Απλα χρησιμοποιώ πολύ hands free λόγω δουλειάς. Σ ευχαριστώ κ παλι για το ενδιαφέρον κ συγνώμη αν σε κουρασα” είσαι από τα Χανιά , πήγαινε ψηλά στην σελίδα , έχεις π.μ. ,
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαναι , θέλει το αγορασμένο , δυστυχώς
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis xania: “Εγώ ευχαριστώ για την προσπαθεια φίλε. Απλα δεν το χω. Ας ελπίζω να φτιαξει με τυχόν αναβάθμιση. Δε πειράζει. Εγώ δε μπορω να σας παρακολούθησω. Εσείς είστε πολύ μπροστά. Συνεχίστε. Θα σας παρακολουθώ αθεατος” αποσυμπιέζουμε το αρχείο και το mixer_paths_3_2_forte.xml , το τοποθετούμε στο κινητό μας (όχι σε κάποιο φάκελο) με root explorer , απ ότι βλέπω άνοιξες το αρχείο άρα έτρεξες το root explorer , πάτησες χαμηλά το system μετά το etc και βρήκες το αρχείο mixer_pa…
-
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΓΑΔΙ ΤΟΥ ΜΙ4
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από gio: “Ρε παιδιά υπάρχει οντος τέτοια θήκη για το mi4 με μαγνητακι που να ξεκλειδώσει το κινητό μόλις ανοίγει το καπάκι;” υπάρχουν πολλές , πρόχειρα Buy Xiaomi Mi4 Phone, Case, Screen Protector and other accessories
-
Προβλημα με 3g σε googleplay
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμακάντο , πρώτα backup τις εφαρμογές σου εργοστασιακές με απεγκατάσταση των εφαρμογών σου (η από recovery με wipe data factory reset) και φλασάρεις , δοκιμάζεις χωρίς να κάνεις restore τις εφαρμογές σου θα σε ρωτήσει για τα data ιντερνετ , mb , (χρήση δεδομένων) βάλε αυτά που έχεις
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα@vaggelis xania , είναι κι αυτό μια λύση δεν ανοίγουμε το αρχείο , ότι είπα , πιο απλά δύσκολο να τα πω , @spideman3 , πηγαίνεις ψηλά την σελίδα και πάτα εκεί που λέει Συνομιλίες(ΠΜ)
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ευχαριστώ για την απάντηση λόγου ότι δεν ξέρω αγγλικά θα μου είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσω μέσω google μετάφρασης. Όσο αφορά είμαι ολίγον άσχετος ο root explorer είναι εγκατεστημένος? και πως θα τον βρω?” αγοράζεις (τα δωρεάν νομίζω δεν τρέχουν σωστά) π.χ..το play.google.com/store/apps/det…ftware.rootexplorer&hl=el το τρέχεις , σου λέει δεν είσαι root , πηγαίνεις στο κέντρο ασφάλειας=>δικαιώματα=>προνόμια root=>επιλέγεις το root explorer=>επόμενο.... (τα ξέρεις αυτά )…
-
Παράθεση από ergali: “καλησπερα ,μολις περασα και εγω την καινουργια Rom ,η ελευθερη μνημη μειωθηκε 650 Mb εκει που η προηγουμενη ηταν στα 850Mb(Αρχικα ηταν στο 1.1 Gb ).Γιατι συμβαινει αυτο ?Γνωριζει κανεις ποιες default εφαρμογες τρωνε την περισσοτερη μνημη ?Ευχαριστω” είναι λίγο αδικημένο το mi3w τώρα τελευταία με την ελεύθερη μνήμη , θα βελτιωθεί στο μέλλον (καμιά δικιά μας εφαρμογή στην αυτόματη έναρξη με το titanium backup, διακοπή κάποιες εφαρμογές, και αν δημιουργήσουν πρόβλημα τις ξεπαγ…
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis xania: “Spideman3 κι έχω το ίδιο πρόβλημα έχω. Αυξομειώνει δε μ ακούνε καλά κι εγώ με μεγαλο κόπο ξεκαθαριζω ίντα μου λένε στη συνομιλία. Ξέρεις κανεις αν μπορεί να φταίει η ROM?αν ισχυει αυτό που λέει ο φίλος μας πιο πανω να γυρίσω στην παλιότερη αν δε φτιάχνει αλλιως!!” σου απαντάω στο π.μ. που μου έστειλες δεν έχω πρόβλημα για να προσπαθήσω να το φτιάξω αν θέλεις δοκίμασε αυτό Message - Xiaomi MIUI Official Forum με root explorer το mixer_paths_3_2_forte.xml , το τοποθετ…
-
Παραγγελία απο 2toc
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από pasxalis: “ο βρήκα στο xiaomi Shop απο Ευρώπη με dhl. Το ίδιο το κατάστημα προτείνει την dhl Εμπειρίες απο αυτο το κατάστημα;” καλό κατάστημα , δεν ακούστηκε απ όσο ξέρω κάτι περίεργο
-
Παραγγελία απο 2toc
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από pasxalis: “Το βρήκα στο xiaomi Shop απο Ευρώπη με dhl. Το ίδιο το κατάστημα προτείνει την dhl και λέει οτι δε περνάει τελωνείο και έρχεται σε 4 μέρες. Είναι λίγο ποιο ακριβό αλλά δε πειράζει. Εμπειρίες απο αυτο το κατάστημα;” απο Ευρώπη δεν έχει απ όσο ξέρω τελωνείο , είναι μέσα στην τιμή Παράθεση από takisfrag: “Εγώ παντος παιδιά για μια ακόμα φορά προτίμησα AliExpess παραγγελία note 4g” με το καλό να το πάρεις και να είναι το αυθεντικό και σωστό , σίγουρα θα είναι εγώ παρήγγειλα α…