Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Προβλημα με 3g σε googleplay

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

ρυθμίσεις / όλα (λογαριασμοί) / google / τοποθεσία η Αφαίρεση λογαριασμού και δημιουργία πάλι η σβήσε τα δεδομένα η ασφάλεια και απόρρητο =>πληροφορίες τοποθεσίας (κοίτα το screenshot )

• Παραγγελία απο 2toc

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από pasxalis: “Θέλω να κάνω μια παραγγελία απο το 2toc.Να προχωρήσω άνετα; Θέλω το note 4g.Τι γνώμη έχετε; Είναι αξιόπιστο; Και για το site και για το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” καλό μαγαζί , παρήγγειλα το 4g στις 27/11 , το περιμένω

• Προβλημα με 3g σε googleplay

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

στον φάκελο Εργαλεία τρέχεις το Λήψεις , πάνω δεξιά πατάς το γρανάζι (αν έχεις την V5 rom) , =>χρήση δεδομένων , => Απεριόριστα τις τρις τελείες (όταν θα έχεις V6 rom) , => ρυθμίσεις ,=> χρήση δεδομένων , => Απεριόριστα

• Απάντηση κλήσεων

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

play.google.com/store/apps/det…om.hatroid.sviewpro&hl=el πες μας αν δουλεύει σωστά (στο mi3w δεν δουλεύει τέλεια)

• Παράθεση από on2wheels: “ 1. Χαιρετώ το forum, πρώτο μου post, σύντομα κάτοχος Note 4G, το site του singpost λέει arrived GR 2/12 οπότε θεωρώ αύριο, μεθαύριο θα το έχω στα χέρια μου!!! Έχω βγάλει τα μάτια μου να βρω ένα απλό ποστ με το πως κάνουμε εγκατάσταση rom αλλά μάταια!!! 2. Χοντρικά έχω καταλάβει ότι κατεβάζω την rom της επιλογής μου, την βάζω στην sd card και την "τρέχω" από τον updater του τηλεφώνου σωστά?Όλα μου τα τηλέφωνα είχαν πάντα Αγγλικό μενού, αυτό θέλω και τώρα, 3. αν βάλω Ελλη…

• battery drain

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

χαχα , τι είναι αυτό , γλώσσα μηχανής ? πήγες να πάρεις τις παραθέσεις και μπερδεύτηκε το σύστημα στο ποστ σου , πάτα δεξιά κάτω επεξεργασία , και γράψε χωρίς τις παραθέσεις

• battery drain

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ναι , αλλά μπορεί να τους πει το πρόβλημα , και ανάλογα με την απάντηση , θα δούμε πως θα το χειριστεί

• battery drain

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

έγινε η παραγγελία , λίγο πριν η στις 29-06-2014 , το vickmall το παρήγγειλε στις 29-06-2014 και το vickmall το έστειλε μετά απο τρις μέρες , μόλις πήρε τα λεφτά (τρις μέρες διαφορά , στο mi3w ίσως είχα 1.5 μήνα διαφορά)

• battery drain

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από kinos: “下单时间:2014-06-29 ιουνιο.. τοτε λεει το imei αγοραστικε ενω εγω το κινητο το αγορασα απο vickmall 02-07-2014 ιουλιο δηλαδη.. αρα ναι θανε καπια αλλη μητρικη που ειτε φτιαξανε και μου την βαλανε ειτε ξερω γω κατι τετοιο? τι κανω τωρα δηλαδη? παντως σαν πλαισιο ειναι το ιδιο κινητο γιατι ειχα κατι μικρες χαρακιες αριστερα δεξια απο θηκες και ειναι το ιδιο ” εσύ το αγόρασες 02-07-2014 απο το vickmall αλλά το vickmall το αγόρασε απο το εργοστάσιο ίσως στις 29-06-2014 και μετά στο …

• battery drain

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

στο πρώτο το imei , στο δεύτερο s/n imei (*#06# ) , η απο τις ρυθμίσεις=>σχετικά με το τηλέφωνο=>κατάσταση 手机销售记录查询-帮助与服务中心

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

θα δοκιμάσεις την rom , χωρίς εφαρμογές , αν όλα πάνε καλά μετά θα βάλεις μια μια τις εφαρμογές για να δεις ποια σου δημιουργεί πρόβλημα

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ρυθμίσεις / πρόσθετες ρυθμίσεις / Αντίγραφα και επαναφορά / τοπικά αντίγραφα τσεκάρεις Εφαρμογές + Λογαριασμοί-επαφές

• battery drain

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

όταν ήλθε το τηλέφωνο , έβαλες την Ελληνική ? έκανες wipe data/factory reset ?

• Παράθεση από seirios79: “Άλλες εφαρμογές για να μπορέσω να κάνω back up για recovery?θέλω να κάνω αλλαγή τη rom για πρώτη φορά και κολλάω στο βήμα του back up.. ευχαριστώ” δεν κατάλαβα νομίζω το πρώτο σκέλος της ερώτησης backup , μπορείς να κάνεις και απο τις ρυθμίσεις αν το κάνεις με το titanium backup , αρχίζει το backup και αν βρει μια εφαρμογή που έχει προβλήματα , σταματάει το backup βλέπεις ποια εφαρμογή είναι , την ξετσεκάρεις , και κάνεις πάλι το backup με τις άλλες εφαρμογές όταν τελειώ…

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

από recovery , έκανες , wipe data/foctory reset η απο τις ρυθμίσεις , εργοστασιακές ρυθμίσεις , με απεγκατάσταση τώ εφαρμογών edit την ίδια ώρα έγραφα με τον admin

• ναι, κάτι δεν πάει καλά , να το αφήσεις να φορτίσει όλο το βράδυ , μήπως η ένδειξη που λέει ότι φορτίστηκε 100% δεν ισχύει ? δεν είναι θέμα της rom , άνοιξε νέο θέμα στην ενότητα του mi3w, xiaomi-miui.gr/community/index…stPostTime&sortOrder=DESC και αν κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία , θα απαντήσει μην απαντάς εδώ αν θέλεις

• βάλε την GTV-4.11.14

• έχεις την Ελληνική δεν χρειάζεται να την μετονομάσεις , την πετάς χύμα στο κινητό , και φλασάρεις απο Αναβάθμιση , η απο recovery , όπως ξέρεις (αυτά τα κόλπα με την ονομασία , που δεν πιάνουν πάντα , τα κάνουμε πριν βάλουμε την Ελληνική , με την Ελληνική τα πράγματα είναι "παιχνίδι")

• Παράθεση από zero777: “wow ευχαριστώ πάρα πολύ...δεν κάνω wipe/factory reset όμως ε? σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις” όχι , τίποτα αν θέλεις μόνο wipe cache και απο advance / wipe dalvik (δεν χάνεις τίποτα , καθαρίζεις τα "σκουπίδια") εedit αν θέλεις μπορείς να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό [Διαγωνισμός] Δωράκια για 5 τυχερούς από την κοινότητά μας....

• Παράθεση από zero777: “σας ευχαριστώ κύριέ μου...θα την ψάξω στο φόρουμ γιατι δεν βρήκα το link και θα το κάνω έτσι” απο την πρώτη σελίδα , πρώτο #post η xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-MI-3-GTV-4-12-02/#files