Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από zero777: “δηλαδή να την κατεβάσω στο pc και με recovery να την περάσω?” ναι
-
@zero777 , ναι , πιο σωστά , κατέβασε όλη την νέα rom , όχι την αναβάθμιση (αν δεν βαριέσαι)
-
Παράθεση από zero777: “παιδιά έχει βγεί η 4.12 γιατί στο OTA δεν μου την βγάζει....?” OTA Updater=>ROM=>Διαθέσιμες ενημερώσεις , την κατεβάζεις και την φλασάρεις από το Αναβάθμιση=updater , τα ξέρεις
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Ευχαριστώ tora33 αλλά πολύ Κινέζικα θα μου βγουν τα μάτια γιά να βρω άκρη ,τέλος πάντων κάποια στιγμή θα το δω!!” υπάρχει συζήτηση στο φόρουμ μας , αλλά που είναι !! , δεν θυμάμαι πως λεγόταν το αρχικό θέμα που ανοίχθηκε
-
Ωραία , Χριστουγεννιάτικα δώρα Καλή Επιτυχία σε όλα τα μέλη της Κοινότητας , που θα λάβουν μέρος
-
Παράθεση από seirios79: “Καλησπέρα,έχω ένα redmi 1s ακολουθώ τη διαδικασία βμα βήμα,αλλά όταν ξεκινάει να κάνει back-up(βήμα 3) μόλις φτάσει στο 8% σταματάει η εφαρμογή...κάνω κάτι λάθος? ευχαριστώ” έχει πρόβλημα η εφαρμογή , μην την επιλέγεις για backup , τις άλλες όλες , και θα δούμε αν κι άλλη εφαρμογή έχει πρόβλημα (μετά θα ελέγξουμε την εφαρμογή )
-
clean install
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμααπό recovery , αν κάνουμε Format / sdcard , θα σβηστούν τα πάντα , μέχρι και το αρχείο της rom , που τοποθετήσαμε στο κινητό οπότε δεν μπορούμε να φλασάρουμε , συνεχίζουμε με τον τρίτο τρόπο fast boot το κινητό σε fast boot η εγκατάσταση του παρακάτω , για την συσκευή μας Fastboot MIUI ROM files collection for Mi1/1S/2/2S/2A/3/4/Pad - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum και μετά την Ελληνική
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis xania: “Καλησπέρα κοπέλια. Εγώ έχω πρόβλημα με τον ήχο κατά τη διάρκεια κλήσεων. Κ στα ακουστικά κ στην ανοιχτή ακρόαση. Τ ακουστικά είναι τα pistons. Η τουλαχιστον έτσι δείχνουν. Η συσκευή mi3. Μπασαδουρα πολύ. Διορθώνεται??Ενα βήμα πριν τον ΩΡΛ είμαι” υπάρχουν πολλά θέματα στο φόρουμ για τον ήχο πρόχειρα Χαμηλή ένταση ήχου
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Καλησπέρα στην παρέα αυτό το Authenticator πως λειτουργεί βρε παιδιά δεν μπορώ να το καταλάβω” Temporary solution to reactivate Xiaomi Authenticator after reflash/wipe data - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=tPBLg7VIF-A
-
Παράθεση από kinos: “τοσο χαλια ειναι εμενα και δεν ξερω τι να κανω.. (εκανα και calibrate με απειρα προγραμματα και τροπους)” μια χαρά είναι η μπαταρία . (δεν την δοκίμασα όπως τις άλλες φορές , για να έχω συγκριτικά στοιχεία ,αν χρειασθεί μπορώ να το κάνω) σε recovery , wipe data/factory reset , βάλε πάλι την rom . και δοκίμασέτην, χωρίς δικές σου εφαρμογές Η μπαταρία του Mi-3, άντεξε (9) ημέρες λειτουργίας . !!!!
-
Παράθεση από rose from hell: “η απαντηση απο το minideal download file to the phone .” 1. που είναι το αρχείο ? τι έχει μέσα !!!! ο φάκελος που θέλουμε είναι με root explorer /data / nvram / md / nvram / NVD_IMEI ο φάκελος NVRAM* ( περιέχει και άλλα στοιχεία μέσα όπως πιθανότατα το BT ή/και WiFi) 2. HOW TO FIX THE IMEI AT CHINA PHONES youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xI0rns4ALXE 3. [HOWTO][GUIDE]Chines Android Phones IMEI nul⦠| Android Development and Hacking | XDA Forums
-
clean install
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΑπο λάθος ο @kinos άνοιξε το θέμα "clean install" στους οδηγούς Δικαίωμα συγγραφής οδηγών έχουν όλοι οι χρήστες του xiaomi-miui.gr Για να ανέβει ένας νέος οδηγός θα πρέπει είτε να έλθει σε επικοινωνία με τον Administrator ,η με κάποιο μέλος της Ομάδας Διαχείρισης , είτε να είναι ο ίδιος μέλος της ομάδας (edit : μεταφέρθηκε στο Ελληνικές Developer MIUI ROMs) Το θέμα , μέχρι να βρεθεί λύση , φυσικά συνεχίζετε
-
Παράθεση από sifnos1: “Παιδιά καλησπέρα βλέπω μια αισθητή διάφορα προς το χειρότερο στην διάρκεια της μπαταρίας και στο σήμα wi fi με τις 2-3 τελευταίες ρομ.. Το έχει παρατήρηση κάποιος άλλος ή είναι μόνο σε μένα? Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” μπαταρία δεν δοκίμασα , το φορτίζω , θα αναφέρω αύριο το σήμα wifi , νομίζω στα ίδια επίπεδα είναι ,